IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Така,така,има хора и хора.
    Тази явно не е била човек.
    И с продажбите не е лесно,на моя имот 10 огледа,едни искали да купят цялата къща,но горния етаж си е на други хора,едни са кандидатствали за кредит но банката ги е резнала,иначе цените държат ,долна граница 60 000 евра,но брокерката каза че можело още.
    Както писах и преди там гаражите дигат много цената,нашите гаражи са топ,навремето беше голям градеж.Стават и сервиз даже да си направиш,понеже има бетонен канал.
    Кавръков имаме официална позиция от кабинета че инфлацията ще галопира а имотите са единственото спасение и държавата ще потъне в заеми да подпомага недостиг на суровини и работна ръка в строителния сектор за 5 години напред с инфраструктурни проекти. Няма колко по-ясно да ти го кажат.

За банките аз се самоцензурирам да обяснявам положението, но трябва да е ясно че сме прекрачили вече 100К евро средното за сделка а над 100К евро кеш в БГ банка никой не иска да има. Докато не се вдигне тоя праг или банките не измислят нещо друго никой няма да иска да продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      Къде Неапол и Сицилия, това е почти в Африка хахаха, става човек да иде да се наяде и айде Миланезите са с тройни доходи, ще те купят и ще те продадат днеска 3 пъти
      Парижанин с такива доходи ще да е бил на социал, лъжи по-внимателно че много лесно те хващам
      И как си ме хванал не разбрах ? Казах ти нещата какви бяха. Не идвал човек от Милано примерно. А Франсето кво е правило в Париж не знам. Това бяха неговите приказки....
      А ти ако си запознат със социала във всичките държави споделяй не го крий :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Кавръче, много си забавен. Ходил съм в около 50 държави..... повечето по работа. Преди вируса излизах от България 2 пъти месечно до различна страна/и... по работа. Срещи с хора.... в кръчми на сладка приказка за тяхна сметка....Може ли да не ми обясняваш моля те кое и къде и колко е ? :–)
        Това че не ви харесват цифрите от нумбео или цените на имотите няма да ги промени. Отричането на реалността не помага :-)
        Отговаряш неотговаряйки..... ако така носиш пълните табли ,празни ще те бият и то сериозно !

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Май 50те ти държави са 50 квартала и махали - в диаметър Радомир-Гоцето макс. Мошино и то влиза.
          Нулева представа имаш за живота и цените извън този периметър, нулева.
          И така да е , това няма да ти помогне да купиш.... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Ех, айде сега, принизявал съм бил!

Просто не мога да приема насериозно сайт, където и аз мога да пратя каквито си искам данни и да изкривя статистиката. А ако ти не знаеш кои са ГФК и с какво се занимават... !? Имат офис и в България Преди години съм имал допирни точки с тях по 1 проект и техните данни за мен определено са доста по-надеждни!

Както и да е - разбрах ти гледната точка: Човек, живеещ под наем в София има 7% по-висока локална покупателна способност от човек, живеещ под наем в Рим! Да не се бърка все пак - живеещият в Сф ще си купи със 7% повече от софийския пазар, а не от римския.
            И с ипотечка и всякак... Радвам се че си разбрал :–)
            Изгледай филмчето много е забавно и леко ... ако не си Французин :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Кавръче, много си забавен. Ходил съм в около 50 държави..... повечето по работа. Преди вируса излизах от България 2 пъти месечно до различна страна/и... по работа. Срещи с хора.... в кръчми на сладка приказка за тяхна сметка....Може ли да не ми обясняваш моля те кое и къде и колко е ? :–)
              Това че не ви харесват цифрите от нумбео или цените на имотите няма да ги промени. Отричането на реалността не помага :-)
              Май 50те ти държави са 50 квартала и махали - в диаметър Радомир-Гоцето макс. Мошино и то влиза.
              Нулева представа имаш за живота и цените извън този периметър, нулева.

Коментар

Другия път като минеш над МОЛ Парадайз,искам да се опиташ да преброиш 10 дървета,околовръст ,ако има толкова ,ще стана пилот на самолет F35 последно поколение..понеже там и храсти няма..тротоари,улици това са добри пожелания от друг свят..
                Скоро и сградите няма да ги има - всичко ще потъне в блатото. Кръстова Вада е блато. Никой не може да се бори срещу природата. Щом природата е решила там да е блато, значи ще е блато - без значение алчните крадци - строители какво мислят, нито заблудените овце, купуващи там.

Коментар

Еми така де,ама не само ти потвърждаваш аз писах на Песимиста,и Диска му потвърди и други хора дето виждат свят и пътуват,ето и аз сега до две седмици отивам в Испания ,за ваканцията на дъщерята,декември бях в Дания,пазарувам там в Меркадона(Испания),във други техни хипермаркети,в Копенхаген бях в Нето също,и друг един забравих му името,посетих и хипермаркет за техника,ми Айфона на датската заплата го продават на същата цена като в България и пак стигаме до въпроса какво купува една испанска ,една датска заплата ,и какво една българска .
                  Песимиста си мисли че ние пасем трева,ние много повече от него сме в час със цените и стандартите на живот,защото пътуваме ,но да уточня не само като туристи за един уикенд,а прекарваме повече време в различни точки на света ,различни стандарти и виждаме какво са цените,ама за качеството,за какви вариации,на продукти ,то е от пиле мляко се предлага,и накрая излиза Песимиста от Гоцето да ми качва справки от Нумбео,ама какви справки,какви пет лева,иди и виж на място за какво иде реч.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Вчера се мотах по бул.Черни Връх. Там всичко ще се застрои с високи сгради (в момента е 85%). В квартала навътре също. Огражда се, копае се като за последно...явно има много народ с възгледите на песи, а какво ще стане след това с тези сгради....ще им се радват.
                    Другия път като минеш над МОЛ Парадайз,искам да се опиташ да преброиш 10 дървета,околовръст ,ако има толкова ,ще стана пилот на самолет F35 последно поколение..понеже там и храсти няма..тротоари,улици това са добри пожелания от друг свят..

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В Пуевен няма 10 човека накръст - град обезлюдяващ се със скоростта на светлината. Ново строителство в такъв град за инвестиция - трябва да си нещо не в ред, за да се вържеш.

https://www.expert.bg/bulgaria/macro...zo-743303.html
                      Лева има добри инвестиции,но виж в Плевен ако купи ново ще си забие пирон в ковчега на парите,докато инфлацията забива пирон в ковчега на имотния пазар.Мисля...че ми се получи добре ,дано да го прочете ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Каврък, гадна продавачка бре. На старото 93 квадрата. В Испания живеела. Не мърда от цената, не поема никакви разходи по сделка и трансфери. Казах и да си го продава.
                        Прави си сметка как се купува.
                        Така,така,има хора и хора.
                        Тази явно не е била човек.
                        И с продажбите не е лесно,на моя имот 10 огледа,едни искали да купят цялата къща,но горния етаж си е на други хора,едни са кандидатствали за кредит но банката ги е резнала,иначе цените държат ,долна граница 60 000 евра,но брокерката каза че можело още.
                        Както писах и преди там гаражите дигат много цената,нашите гаражи са топ,навремето беше голям градеж.Стават и сервиз даже да си направиш,понеже има бетонен канал.

Коментар

Почти като теб е горкия парижанин. и ти ги купуваш по три пъти днеска - ловчанлийчетата от радиус 10 км от областния мегаград.
                          Пуевен ми е като Париж Пардон, Виена - чао че скъпо за гъзари от ПикчуМакчу

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Нямам предвид това, а каква доходност ще носят толкова 'джиджави' имоти.

По-долу беше писал за Плевен и как щяло да е добре 400-450 ойро наемче за новичко. В момента може и да ги има тези наеми, но какво ще стане ако се построят няколко хубави блокчета и се пуснат още 10-20 апартамента. Ще дойдат ли веднага 10-20 наемателя.
                            В Пуевен няма 10 човека накръст - град обезлюдяващ се със скоростта на светлината. Ново строителство в такъв град за инвестиция - трябва да си нещо не в ред, за да се вържеш.

https://www.expert.bg/bulgaria/macro...zo-743303.html

Коментар

Бе и в Сф маат бургери от тротоарите. . Да идат да изпият по един чай с 15 грама ром в един напръстник на центъра на Виена. За двама, демек две чайчета с две ромчета 23€ платих ноември месец. ...май и по една тортичка имаше, ама само цената запомних.
                              Хаха.Тортичките са маалка подробност само. Ромът също. Според теб на Сан Стефано колко ще платиш за същото?
                              Няма да са 45 лева, до 30 обаче ще ги докараш като нищо. При средна заплата x3 как мислиш - кой е с по-добра покупвателна?

Тези 15 лева разлика си струват само заради факта, че си сред дворци и мрамор в центъра на Виена - не сред мухлясалите коптори и натрупаните на камари боклуци по Сан Стефано.

Сан Стефано:
                              https://www.google.com/maps/@42.6929...7i16384!8i8192

Виена:
                              https://www.google.com/maps/@48.2068...6!9m2!1b1!2i49

хахахахахаха, евтино и висок стандарт в София викаш, а???
                              Last edited by ejonny2376; 20.03.2022, 22:32.

Коментар

Сигурно. Ще се набутаме сега на дебелото и после като почнат да ги раздават на кило нема да имаме паре.
                                Нямам предвид това, а каква доходност ще носят толкова 'джиджави' имоти.

По-долу беше писал за Плевен и как щяло да е добре 400-450 ойро наемче за новичко. В момента може и да ги има тези наеми, но какво ще стане ако се построят няколко хубави блокчета и се пуснат още 10-20 апартамента. Ще дойдат ли веднага 10-20 наемателя.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X