IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Под доайен имам предвид с най-много изречени безумия. И други заслужават, то е видно, но чак такива простотии са трудно достижими, признай си.
    Човекът има мечта да купи хубаво ЕПК в неговия квартал и изпусна момента до 2016 г.

Голяма работа, така ще има пари да разполага, да ходи на спа, да пътува по света, защо не и на някой круиз с приятелката си като в романтичен "бабешки" немски филм, "Кораб мечта" и "Пътуване към щастието",

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Кавръков - баш доайен на темата ?! Не ме разсмивай, моля те
      Под доайен имам предвид с най-много изречени безумия. И други заслужават, то е видно, но чак такива простотии са трудно достижими, признай си.

Коментар

Обезценяване на кеша с 30 процента, и викаш е кинг.
        Надявам се, не си финансов консултант, или кот там. Бая хора ще оставиш по бели гащи.
        Кеша бил цар, НА на дупка на несъществуващо нещо....Човек се учи само от грешките си.... ако е умен. С четене не става. Дано да си извлекат поука....
        Смазах се от смях.... :-)
        Чудя се дали да събирам в касичката за нещо от типа, мястото който Дури иска..... , но ми се струва че въпреки привидно благоприятната обстановка няма да има подаръци и касичката ще ми е малка.....
        Last edited by X_Y; 04.04.2022, 14:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

И пак ще дойде момента cash is king.
          Това вече повече прилича на темата за вицовете

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Не знам колко от тук пишещите държат лична статистика за цените на имотите по квартали където ги интересува. Има ръст на цените и за това си има доста дълбоки фундаментални причини под формата на една лелка в ЕЦБ дето печата евраци вече 10 години с единствената цел недай си боже да няма рецесия че тогава ще се покаже колко от тия ипотеки и балони ще са надценени. НО и тук е голямото НО колкото и да и се иска на баба Лагард да не дига лихвите рано или късно ще и се наложи. И пак ще дойде момента cash is king.
            Обезценяване на кеша с 30 процента, и викаш е кинг.
            Надявам се, не си финансов консултант, или кот там. Бая хора ще оставиш по бели гащи.

Коментар

Ти е смееш, ама животът е пълен с обрати. Утре другарят Кавръков ще потропа неканен на вратата ти и ще поиска ключовете за всички жилища, а теб ще те прати на кея на Созопол да чакаш да доплават по-добри дни.

Коментар

https://www.dnes.bg/index/2022/04/04...ylgarin.525645
                ко става бе, мяукащите, 20 процента ръст...хахаха,закривай темата.
                Не знам колко от тук пишещите държат лична статистика за цените на имотите по квартали където ги интересува. Има ръст на цените и за това си има доста дълбоки фундаментални причини под формата на една лелка в ЕЦБ дето печата евраци вече 10 години с единствената цел недай си боже да няма рецесия че тогава ще се покаже колко от тия ипотеки и балони ще са надценени. НО и тук е голямото НО колкото и да и се иска на баба Лагард да не дига лихвите рано или късно ще и се наложи. И пак ще дойде момента cash is king.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Влизам набързо да попитам едни корифеи на НИ дали съм загубил от покупката на десетината жилища в периода 2016 - 2019 г. Аз съм наясно ама те дали са не знам

Ако си търгувал няколко жилища за такъв период от време, има и ДДС, и данък - видно е че не знаеш дали си загубил хахахаха!
                  Last edited by X_Y; 04.04.2022, 13:52.

Коментар

Даа, и останалите птички, които ей сега ще дойдат и ще констатират, че скоро ще умреш и жилища не ти трябват.
                    Не виждам адекватни и компетентни хора, които да изказват нещо смислено тук и чиито прогнози да са се сбъднали.
                    Жалко, ако има подведени хора по безумните писаници в тая тема.

Коментар

Какво да очакваме, то е вече налице.
                      Вместо бомби, катаклизми и разрушения, / както се пишеше тук от баш доайена на темата другаря кавръков/ - бам, 20%.
                      Не виждам какво да се дискутира повече, след като изписваш 2400 страници и нищо от това не се случва, а точно обратното.
                      Сега, който не е купил до момента, си е негов проблем.
                      Японски модел - плащаш ипотека цял живот, или живееш под наем, като ти е толкова акъла и като си голям мислител.

Коментар

Защо да закриваме темата ? Какво поскъпване очакваме е въпроса
                        Какво да очакваме, то е вече налице.
                        Вместо бомби, катаклизми и разрушения, / както се пишеше тук от баш доайена на темата другаря кавръков/ - бам, 20%.
                        Не виждам какво да се дискутира повече, след като изписваш 2400 страници и нищо от това не се случва, а точно обратното.
                        Сега, който не е купил до момента, си е негов проблем.
                        Японски модел - плащаш ипотека цял живот, или живееш под наем, като ти е толкова акъла и като си голям мислител.
                        Last edited by Meandmyself; 04.04.2022, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          https://www.dnes.bg/index/2022/04/04...garin.525645,1

"Цените на имотите се качват изключително бързо, което не е добре за никого. Няма сериозен бизнес, който да се радва на такъв тип покачване. Жилищата започват да стават недостъпни за нормалния, за средния българин. Ние няма да имаме клиенти, няма да има кой да ги купува тези жилища, тоест няма да имаме работа", заяви председателят на Националната асоциация на строителните предприемачи Георги Шопов в "България сутрин".

Щом и те го осъзнават и започват да го говорят, трябва да се охлади пазара! Дано приземяването е меко!
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                            https://www.dnes.bg/index/2022/04/04...garin.525645,1

"Цените на имотите се качват изключително бързо, което не е добре за никого. Няма сериозен бизнес, който да се радва на такъв тип покачване. Жилищата започват да стават недостъпни за нормалния, за средния българин. Ние няма да имаме клиенти, няма да има кой да ги купува тези жилища, тоест няма да имаме работа", заяви председателят на Националната асоциация на строителните предприемачи Георги Шопов в "България сутрин".

Това е най-нормалното състояние за развития свят. Имот в столицата и първата 7-мица на градовете по население, да са недостъпни за средния българин, а само за едрия. За средния-Габрово, Враца, Кюстендил и Ямбол. За дребния, по-малки населени и т. Н.

Коментар

https://www.dnes.bg/index/2022/04/04...ylgarin.525645
                              ко става бе, мяукащите, 20 процента ръст...хахаха,закривай темата.
                              Защо да закриваме темата ? Какво поскъпване очакваме е въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Влизам набързо да попитам едни корифеи на НИ дали съм загубил от покупката на десетината жилища в периода 2016 - 2019 г. Аз съм наясно ама те дали са не знам
                                Добро утро,

недвижимите имоти сами по себе си не създават стойност в икономиката. Те не произвеждат нищо и не добавят стойност.

Има положителен ефект при тях, защото твоите пари на купувача отиват в няколко посоки (от една правна сфера в няколко други):

плащаш на нотариус, на брокер, на строители, купуваш мебели. И така колелото в икономиката малко се завърта и се създава работа.

Дори за София, читавите наематели в момента са кът и може да имаш проблеми с отдаването, ако си далече от центъра.

Иначе, смятам, че всеки мъж трябва да купи поне един апарт и това съм го изпълнил като бях на 29г.
                                Поздрави
                                Last edited by Evgo; 04.04.2022, 12:10.

Коментар

Working...
                                X