If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много натискаш цените посока нагоре и по-бързо ще се продаде
ПП давай по ентусиазирано покрай тъч линията, че глобалната рецесия чука на вратата и наистина е добре ако успее да продаде тази година
ние с баща ти сме на терена, покрай тъчлинията си ти отворко. Когато купиш нещо в тоя живот с пари изкарани от собствена инициатива, труд и която не е била финансирана от бившата брокерица и тати, тога ела и се похвали.
По нотариален акт имота е бил със статут на апартамент , в последствие е променен на фризьорски салон и бързо може да се върне отново със статут на апартамент . ТОКЪТ Е БИТОВ , а не промишлен .
дюлгерина рече: Нема бързане, и след 10 години да се продаде пак е кяр. Само не знам дали и от съседната маала се съобразяват с неговите виждания…
Много натискаш цените посока нагоре и по-бързо ще се продаде
ПП давай по-ентусиазирано покрай тъч линията, че глобалната рецесия чука на вратата и наистина е добре ако успее да продаде тази година ако не успее верно ще му се наложи да почака та затова продължвай в този дух
Строителство. През септември съставният показател „бизнес климат в строителството“ запазва нивото си от август (24.7%) (фиг. 6 от приложението). Анкетата регистрира намаление на получените нови поръчки през последния месец, което е съпроводено и с влошени очаквания за строителната активност през следващите три месеца (фиг. 7 от приложението). Най-сериозната пречка за развитието на бизнеса продължава да е несигурната икономическа среда, посочена от 62.2% от предприятията. На второ и трето място са цените на материалите и недостигът на работна сила (фиг. 8 от приложението). По отношение на продажните цени в строителството прогнозите на мениджърите са за известно увеличение, макар преобладаващата част от тях да очакват запазване на тяхното равнище през следващите три месеца (фиг. 9 от приложението).
Ахахаха, понижители, докато спамите БНБ с оплаквания, повишителите правим по €25 000 без да си мръднем пръста. Толкова е просто. И естествено брокерите са достъчно добри да ни уведомяват за тези попадения и да не си ги взимат само за себе си.
Нямам време да си пиша с ратко, че вече ходя по огледи с по 3ма-4ма клиенти едновременно. Времето е пари. Пък и започват да наддават и да се надцакват когато имота си струва.
===2039===
От 2ри в офиса започват работа 12 нови колеги-брокери, затрупани сме с работа
от вашата агенция що не вдигнете една обява за етажа
или той се продава ексклузивно от бъртрам
Реакцията на срутвача е да седи и да ви се подиграва как се гърчите - няма вече кифтета, само суха мухлясала филия
Иначе си пиши с плъха в темата и се успокоявайте как всичко е мед и масло то друго не ти остана
Нямам време да си пиша с ратко, че вече ходя по огледи с по 3ма-4ма клиенти едновременно. Времето е пари. Пък и започват да наддават и да се надцакват когато имота си струва.
===2039===
От 2ри в офиса започват работа 12 нови колеги-брокери, затрупани сме с работа
Реакцията на срутвача е да седи и да ви се подиграва как се гърчите - няма вече кифтета, само суха мухлясала филия
Иначе си пиши с плъха в темата и се успокоявайте как всичко е мед и масло то друго не ти остана
Абе за нас брокеразите може и да стане по-тегаво, но като гледам как песимиста така лекинко е повдигнал наемите с едни лежерни и носещи успокоение само +40%
по-скоро се притеснявам за вас наемателите.
Не се притеснявай за нас и мен лично аз отдавна съм си оплел кошницата, нито съм ти опрял до керливият наем.Но ми е много интересно точно вие брокерите на какво се радвате като цените се покачват? Няма сделки - няма мангизи и точно вие сте губещите и се радвате най-много.Що за кретени, че и озлобени ?
Е като се вдигнаха по-доволен ли си от ситуацията в момента от преди няколко години? Сигурен съм че не.
Наемите ли са ви вече новата мода да се утешавате ?
Да не говорим че брокеразите лъжете като цигани как печелите повече от наеми.
Поредните дебилски напънки на гладните самозабравили се брокери ?
Че вие сега умирате от глад като се покачиха цените с малко какво остава по х3.
Не няма да се качат х3, кой ще ти плати х3 - смени си дилъра.
Ако не си забелязал няма вече кеш на хоризонта и глупаците няма от къде да вземат кеш.
Свикивайте с новата реалност брокерази, идват още по-трудни времена за вас
Абе за нас брокеразите може и да стане по-тегаво, но като гледам как песимиста така лекинко е повдигнал наемите с едни лежерни и носещи успокоение само +40%
по-скоро се притеснявам за вас наемателите.
Коментар