Виждам, че доста народ се е упражнил днес по темата 'с етажа' малко на принципа не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле.
та да ви кажа
1. дворът е разделен между собствениците на етаж 1 и 2 - всичко ок
2. гаража(двоен) не е незаконен и е нанесен кадастрално
3. собствеността е 50/50 (другото са фантазии)
4. има интерес и огледи (ооо изненада
)
По отношение на Карлово - поделението постоянно няма кадри и набира нови от цялата страна, ВМЗ работи та се къса и постоянно се търсят хора
Фирми в района постоянно имат глад за персонал.
Положението на къщата е добро - ако знаете къде е механа едно време на 200м е от нея и на 600м от центъра.
омръзна ми да чета глупости и автопсихотерапии на хора в стил не е важно как съм аз важното е, че някой си е зле.
ПП цената може да е и малко височка, но с една отстъпчица при преговори и ще стане сделка пак на цена, която коментаторите не вярват, че е постижима за района.
та да ви кажа
1. дворът е разделен между собствениците на етаж 1 и 2 - всичко ок
2. гаража(двоен) не е незаконен и е нанесен кадастрално
3. собствеността е 50/50 (другото са фантазии)
4. има интерес и огледи (ооо изненада

По отношение на Карлово - поделението постоянно няма кадри и набира нови от цялата страна, ВМЗ работи та се къса и постоянно се търсят хора
Фирми в района постоянно имат глад за персонал.
Положението на къщата е добро - ако знаете къде е механа едно време на 200м е от нея и на 600м от центъра.
омръзна ми да чета глупости и автопсихотерапии на хора в стил не е важно как съм аз важното е, че някой си е зле.
ПП цената може да е и малко височка, но с една отстъпчица при преговори и ще стане сделка пак на цена, която коментаторите не вярват, че е постижима за района.
Коментар