If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
с такъв съветник/слъжебен защитник никой не може да ти помогне
посъветва го да не купи епк, докато можеше
сега го насърчава да не продава етажа, докато не се е саморазрушил
а аз се чудя, защо накавръка пише цял ден мейли на ецб, бнб, фед и арменския поп да вдигат лихвите
Абе те ще ги вдигнат пустите лихви, но дотогава и цените ще са х3 от сегашните, та на кольо ще му се наложи да дофинансира с ипотечен кредит и тогава ще започнат пак имейли за намаление на лихвите…
Успех със зазиждането на вратата “продажба”. Ти ще справиш блестящо, личи си.
с такъв съветник/слъжебен защитник никой не може да ти помогне
посъветва го да не купи епк, докато можеше
сега го насърчава да не продава етажа, докато не се е саморазрушил
а аз се чудя, защо накавръка пише цял ден мейли на ецб, бнб, фед и арменския поп да вдигат лихвите
просто съм нясно с някои факти и ви ги споделям обективно
не съм ангажиран по никой начин с проданта, но ми омръзна да чета откровени лъжи в контекста на избиване на комплекси през зяждания с другите.
повече от това нямам какво да напиша по темата с 'етажа'
успех с автопсихотерапията
Успех със зазиждането на вратата “продажба”. Ти ще се справиш блестящо, личи си.
ама ти наистина си му пресаташе и служебен защитник )
просто съм нясно с някои факти и ви ги споделям обективно
не съм ангажиран по никой начин с проданта, но ми омръзна да чета откровени лъжи в контекста на избиване на комплекси през зяждания с другите.
повече от това нямам какво да напиша по темата с 'етажа'
успех с автопсихотерапията
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Виждам, че доста народ се е упражнил днес по темата 'с етажа' малко на принципа не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле.
та да ви кажа
1. дворът е разделен между собствениците на етаж 1 и 2 - всичко ок
2. гаража(двоен) не е незаконен и е нанесен кадастрално
3. собствеността е 50/50 (другото са фантазии)
4. има интерес и огледи (ооо изненада )
По отношение на Карлово - поделението постоянно няма кадри и набира нови от цялата страна, ВМЗ работи та се къса и постоянно се търсят хора
Фирми в района постоянно имат глад за персонал.
Положението на къщата е добро - ако знаете къде е механа едно време на 200м е от нея и на 600м от центъра.
омръзна ми да чета глупости и автопсихотерапии на хора в стил не е важно как съм аз важното е, че някой си е зле.
ама ти наистина си му пресаташе и служебен защитник )
Аз имам такъв случай. Един чичо на баба ми. Почина на 96 или 98 не помня точно някъде 2000г. Няма деца и има 42 наследника (баба ми беше починала) по скоро майка ми имаше 1/42 дял. Даваха ни 20к лева колкото 3-4ст апартамент в сливен. Така и не се разбраха и от хубава 2-ет къща НИЩО НЕ ОСТАНА. Циганите я разграбиха, общината я БУТНА и разчисти, остана само общински двор - ака НИЩО, въпреки че имаме документ че го е платил ама не е оправен документално. От 20к - НУЛА заради алчност ...
то винаги ще излезе някой ненормалник, дето да е на контра на всички.
общината не ви ли караха да платите бутането?
Виждам, че доста народ се е упражнил днес по темата 'с етажа' малко на принципа не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле.
та да ви кажа
1. дворът е разделен между собствениците на етаж 1 и 2 - всичко ок
2. гаража(двоен) не е незаконен и е нанесен кадастрално
3. собствеността е 50/50 (другото са фантазии)
4. има интерес и огледи (ооо изненада )
По отношение на Карлово - поделението постоянно няма кадри и набира нови от цялата страна, ВМЗ работи та се къса и постоянно се търсят хора
Фирми в района постоянно имат глад за персонал.
Положението на къщата е добро - ако знаете къде е механа едно време на 200м е от нея и на 600м от центъра.
омръзна ми да чета глупости и автопсихотерапии на хора в стил не е важно как съм аз важното е, че някой си е зле.
ПП цената може да е и малко височка, но с една отстъпчица при преговори и ще стане сделка пак на цена, която коментаторите не вярват, че е постижима за района.
Аз имам такъв случай. Един чичо на баба ми. Почина на 96 или 98 не помня точно някъде 2000г. Няма деца и има 42 наследника (баба ми беше починала) по скоро майка ми имаше 1/42 дял. Даваха ни 20к лева колкото 3-4ст апартамент в сливен. Така и не се разбраха и от хубава 2-ет къща НИЩО НЕ ОСТАНА. Циганите я разграбиха, общината я БУТНА и разчисти, остана само общински двор - ака НИЩО, въпреки че имаме документ че го е платил ама не е оправен документално. От 20к - НУЛА заради алчност ...
Е на кольовия етаж това няма как да му се случи, нищо, че е досами махалата на ромите, а дори и да се случи, то ще е само на втория етаж от къщата, който е на чичото на кольо, на първия етаж - абсурд, невъзможно е да бъде опоскан от малцинството (в Карлово вече мнозинство)
Нищо какво толкова, етажа ще си отвиси така на обява още 1-2 десетилетия, пък накрая кольо може да се пенсионира там (ако майка му и брат му са ОК с този вариант)
[ATTACH=CONFIG]n4116271[/ATTACH]
Само Карлово държи.
За мен нещата са очевидни.
Цените на имотите в периферията на циганската махала в Карлово ще се увеличават, докато в София ще наблюдаваме спад (особенно осезаем при ЕПКтата в Красна поляна).
Също така, да си с наднормено тегло ще стане модерно и предпочитано от противоположния пол
Като ги дават що не ги взе? Май май само на УЖКИМ ги дават.
Етаж от селска къща можеш САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА ГО ПОДАРИШ.
Това значи че не можеш да се разбереш с родата - има някой или ВСИЧКИ КРИВИ ХОРА.
Как ще се разбере ЧУЖД човек с таквиз. Че и пари да даде за да им слуша глупостите !?!?!?
Нищо какво толкова, етажа ще си отвиси така на обява още 1-2 десетилетия, пък накрая кольо може да се пенсионира там (ако майка му и брат му са ОК с този вариант)
Терзиев никога не говори неща с които не си запознат. Цените са такива и плюс минус 5%,7%,в момента може и малко по високи.Невменяемия си ти защото като чета какво си написал и ми става смешно, знаеш ли защо ?Защото тези цени се дават ,а защо го знам ,мисля че не е тук мястото да то обяснявам детайли.
Като ги дават що не ги взе? Май май само на УЖКИМ ги дават.
Етаж от селска къща можеш САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА ГО ПОДАРИШ.
Това значи че не можеш да се разбереш с родата - има някой или ВСИЧКИ КРИВИ ХОРА.
Как ще се разбере ЧУЖД човек с таквиз. Че и пари да даде за да им слуша глупостите !?!?!?
Коментар