IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Наскоро писа , но не запомних наема му е 500 или 600 лева. 300 може да е бил някога.
    Ти докато гледаш групите под наем други отдаваме....:-) В момента наемите са ЯКО нагоре. Запалиха ми наемният телефон да търсят. Не съм сменял наемател от дълго време и затва при мен са народни цифрите и се моля някой да е недоволен нещо и да се изнесе.... До 20% вдигане на наемните нива на пазара още няма да ги пипам моите, но стигне ли толкова няма как и ще коригирам умерено.... Не мога да ги оставя да седят на половин наем спрямо пазарният....лебо у магазина и ремонта ми след тях е с пари....
    Пазарният наем в средносрочен план ще е отрицателен - ще се молиш да намериш накой заблуден, който поне таксите-вход да ти плаща (срещу разполагане с имота естествено).

Коментар

Хихихи как си Джонка ? Прав си така е.
      Също е така че колкото у нас ще купиш имот толкова и в Германия :–)
      https://fakti.bg/imoti/666483-rekord...-na-jilishtata
      Хихихи, от кога сравняваш най-силната икономика в Европа с държава от третия свят?
      Ти не разбра ли, че дори да дойдеш и да ми подаряваш имот в Гоцето няма да си направя труда даже да дойда до нотариуса. Имоти в кочината София/България не ми трябват.

А в Германия - да, скъпи са, но получаваш нещо стойностно срещу парите си, за разлика от България. Бих могъл да си позволя среден апартамент или малка къща там на добро място при нужда и ако е сигурно къде ще се установя дългосрочно.

Берлин, Хамбург, Мюнхен, Кьолн, Франкфурт, Щутгарт и Дюселдорф - за тези градове се говори в статията. Там за всеки свободен апартамент има опашка от 200 човека наематели. В София за един кадърен наемател се борят 200 идиота-собственици. Тенденция влошаване към катастрофа. Това е разликата.
      Last edited by ejonny2376; 04.04.2022, 20:03.

Коментар

Ко речи Ботич ? Нещо май се обърка.... Надявам се си добре....
        срам ме е и съм тъжен че башибозука властва и в този форум
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

голяма си скрънза - само 100лв ли ДАВАШ да ти пазят имотя?
          Ко речи Ботич ? Нещо май се обърка.... Надявам се си добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Диска беше ерген до скоро, до преди 1 г. , после не е казвал. Плаща 300 лв месечно и си е продал някой от имотите, преполагам на по-лошите локации.

Нали гледам групите за под наем, има разлика между стари и нови наематели. Новите са на по-скъпи цени.
            Наскоро писа , но не запомних наема му е 500 или 600 лева. 300 може да е бил някога.
            Ти докато гледаш групите под наем други отдаваме....:-) В момента наемите са ЯКО нагоре. Запалиха ми наемният телефон да търсят. Не съм сменял наемател от дълго време и затва при мен са народни цифрите и се моля някой да е недоволен нещо и да се изнесе.... До 20% вдигане на наемните нива на пазара още няма да ги пипам моите, но стигне ли толкова няма как и ще коригирам умерено.... Не мога да ги оставя да седят на половин наем спрямо пазарният....лебо у магазина и ремонта ми след тях е с пари....

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Защо смяташ, че един круиз е по-малко ценен от апартамент в София? Кое е толкова ценното да имаш имот в тази кочина?
              Хихихи как си Джонка ? Прав си така е.
              Също е така че колкото у нас ще купиш имот толкова и в Германия :–)
              https://fakti.bg/imoti/666483-rekord...-na-jilishtata

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

А какво мислите става с инфлацията като се вдигнат лихвите ? Да кажем с 2% От сегашните 0% ? Дали тогава пак ще има 20% ръст на търсещите да купят мечтаният от вас Апарт ? Или пък ряско ще станат -40%. Много бързо забравихте 2008-ма и 97-ма ей.
                Разбира се че може да станат минус 40% за 1-2 макс 3 години.
                Нужни са само няколко дребни неща. Лихви по ипотеки и депозити 10%, инфлация минус 2-3%, доходи 2 пъти по-ниски от сегашните при същите цени на продукти услуги и безработица 20-30%.. Има и още ама и тези може да стигнат....:–)

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Затова пък дълга ще е европейски - ко изкарат 4 години ще го направят от 25 на 50% от БВП
                  Ами, идеално!

Нали всички все това разправят - че по-добре да теглиш кредит, а инфлацията ще го изпапа.

Явно четат темата и си записват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                    Ниските лихви скоро ще бъдат само спомен.
                    Затова пък дълга ще е европейски - ко изкарат 4 години ще го направят от 25 на 50% от БВП

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Защо смяташ, че един круиз е по-малко ценен от апартамент в София? Кое е толкова ценното да имаш имот в тази кочина?
                      В "тази кочина" хората си живеят, бачкат, изкарват кинти, гледат деца. Средната заплата за декември вече е 2300 лева. Средната. Сметай мамините синчета - безделници колко сте назад всеки месец докато си местят мишката в деЦката.
                      Last edited by BONI; 04.04.2022, 19:00.

Коментар

• Ниските лихви скоро ще бъдат само спомен.
                        Не е постигната оптимална възможна цена при продажбата на съкровищни облигации на третия за тази година аукцион

Коментар

Ай стига бре. По 300 лева нема наем и в Радомир дори ;-) А твоите 300 лева са с консумация и не се броят :-) Ама какви идеи ти идват....наематаеля да направи скъпият ремонт.... Евала Евго :-) , ама майстори наематели не искам....
                          Диска има поне 10 гаража, така че може да си позволи да плаща сгоден наем / мисля че писа че е 300 ама евро/. Може да купи когато поиска, няма и зор да купува / семеен/ предполагам. Парите му не спят за СПА....:-)
                          голяма си скрънза - само 100лв ли ДАВАШ да ти пазят имотя?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                            Егати малоумното сравнение с Турция - сякаш и те са в режим Паричен съвет или директно в евро!
                            (това някоя брокерска глава ли го роди?)

https://www.ecb.europa.eu/stats/poli...ph-try.en.html

Сравнявайте тогава и с Русия - с техните руплички!
                            Защото и ЕС го чака същото като Турция ако гледаш малко заседания на централни банки ще видиш че и ФЕД и ЕЦБ използват репликата внимаваме да не стане като в Източна Европа
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Егати малоумното сравнение с Турция - сякаш и те са в режим Паричен съвет или директно в евро!
                              (това някоя брокерска глава ли го роди?)

https://www.ecb.europa.eu/stats/poli...ph-try.en.html

Сравнявайте тогава и с Русия - с техните руплички!

Коментар

Ъхъ кеша е цар.... и в Турция ;-)
                                https://business.dir.bg/ikonomika/tu...-godishna-baza
                                От тристайно ЕПК на гараж, скоро и на мазе и накрая ще стигнат за 1 круиз ама за един..., но не е сигурно.... в краен случай за едно СПА :-) ама то е така за който спи....:-)

ПП Това са генерани размисли, не са за Кавръка конкретно.....

Коментар

Working...
                                X