IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде бе тарикатите, дето стискахте кеша и депозити - кво стана сега?
    Стабилната финансова позиция на домакинствата ще смекчи част от негативния ефект върху потреблението на стоки и услуги, прогнозират експертите

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

В "тази кочина" хората си живеят, бачкат, изкарват кинти, гледат деца. Средната заплата за декември вече е 2300 лева. Средната. Сметай мамините синчета - безделници колко сте назад всеки месец докато си местят мишката в деЦката.
      завалиите, какво какво изкарват? с всеки ден в тази кочина са назад хората, че погребват децата си живи - да не отварям дума

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Хихихи как си Джонка ? Прав си така е.
        Също е така че колкото у нас ще купиш имот толкова и в Германия :–)
        https://fakti.bg/imoti/666483-rekord...-na-jilishtata
        вече мога да спра да работя, кат гледам капиталовата

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Щях да забравя - днес правя 5 години болен. А ми даваха 6-18 месеца .
          Докторите опровергах па некъв башибозук ще ми се опре.
          Жив и здрав да си, от здравето по- хубаво няма

Коментар

Ко, ко, ко речи ? Ко шъ ти подарявам бре ?! Тулите и особено в Гоцето са со парЕ ! Дека се буташ без паре :-))))Требат много парЕ и наемите така - нагорУ :-))))
            В Германия ич не ми дреме как е , само те информирах че и там нема да моеш да купиш/ Щото тея 10-15% там са равни в номинално изражение на 50%+ тук.... Демек там ПОВЕЧЕ са поскъпнали у парЕ.... Ама то и що човек да купува там като след няколко десетки години държавата го измандръса с неколко десетки процента данък наследство.... Човек требе да е пълен мазохист да ''инвестира'' така че да печели немската държава и да има за социала на Крети..., а не за децата му.... които са Българи и мястото им е у нас....
            Айде няма нужда да се омесват с вас, добре си им е на децата ми в Германия
            Вие плащайте кат алтави, аз тва на камиларя от години му го говоря. Държавата не мандръса, освен като си куха лейка - аз примерно ще платя НУЛА данък при прехвърляне на имотя си в немско

Коментар

Ко, ко, ко речи ? Ко шъ ти подарявам бре ?! Тулите и особено в Гоцето са со парЕ ! Дека се буташ без паре :-))))Требат много парЕ и наемите така - нагорУ :-))))
              В Германия ич не ми дреме как е , само те информирах че и там нема да моеш да купиш/ Щото тея 10-15% там са равни в номинално изражение на 50%+ тук.... Демек там ПОВЕЧЕ са поскъпнали у парЕ.... Ама то и що човек да купува там като след няколко десетки години държавата го измандръса с неколко десетки процента данък наследство.... Човек требе да е пълен мазохист да ''инвестира'' така че да печели немската държава и да има за социала на Крети..., а не децата му.... които са Българи и мястото им е у нас....
              Зависи, зависи. Данъците са високи, но имаш улици, имаш тротоари, имаш градинки, няма автомобили по тротоарите, всичко чисто, поддържано, законност, справедливост, здравеопазване, образование....

Пак сравняваш чисто монетарния аспект, игнорирайки качеството. Е, приеми че има хора, предпочитащи 40% данък (от тройна-четворна заплата) пред мизерното съществуване.

Също непонятно за теб, но за мен имот с цена 12000 Евро/квадрат в Мюних е по-достъпен отколкото 2500/фалшив квадрат в София. Познай защо! Защото колкото и пари да имаш, ги даваш за нещо стойностно, не за боклуци. Аз ако исках можех да купя 5 апарта в София и да ги изплащам без зор. Защо обаче да го правя? Боклук с цена 2500 е много по-скъп от качествен продукт с цена 12000.
              Last edited by ejonny2376; 04.04.2022, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Поздравления Ботич ! Само така !

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Хихихи, от кога сравняваш най-силната икономика в Европа с държава от третия свят?
                  Ти не разбра ли, че дори да дойдеш и да ми подаряваш имот в Гоцето няма да си направя труда даже да дойда до нотариуса. Имоти в кочината София/България не ми трябват.

А в Германия - да, скъпи са, но получаваш нещо стойностно срещу парите си, за разлика от България. Бих могъл да си позволя среден апартамент или малка къща там на добро място при нужда и ако е сигурно къде ще се установя дългосрочно.

Берлин, Хамбург, Мюнхен, Кьолн, Франкфурт, Щутгарт и Дюселдорф - за тези градове се говори в статията. Там за всеки свободен апартамент има опашка от 200 човека наематели. В София за един кадърен наемател се борят 200 идиота-собственици. Тенденция влошаване към катастрофа. Това е разликата.
                  В Германия ич не ми дреме как е , само те информирах че и там нема да моеш да купиш/ Щото тея 10-15% там са равни в номинално изражение на 50%+ тук.... Демек там ПОВЕЧЕ са поскъпнали у парЕ.... Ама то и що човек да купува там като след няколко десетки години държавата го измандръса с неколко десетки процента данък наследство.... Човек требе да е пълен мазохист да ''инвестира'' така че да печели немската държава и да има за социала на Крети..., а не за децата му.... които са Българи и мястото им е у нас....
                  Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.04.2022, 20:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat

Ми има го, ама аз ко съм виновен.... Те и мен ме кастрят дет се опитвам да не отговарям на бедните злобни душички....
                    Свиквай .... такъв е идващият нов свят...цензура на макс и суперкомпири за обработка на инфото.....:-) Вече нема да има нужда от доносници....:–)
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Пазарният наем в средносрочен план ще е отрицателен - ще се молиш да намериш накой заблуден, който поне таксите-вход да ти плаща (срещу разполагане с имота естествено).
                      Дообре...ко шъ прая сега драма....хахахаха :–)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                        Егати малоумното сравнение с Турция - сякаш и те са в режим Паричен съвет или директно в евро!
                        (това някоя брокерска глава ли го роди?)

https://www.ecb.europa.eu/stats/poli...ph-try.en.html

Сравнявайте тогава и с Русия - с техните руплички!
                        Оооо Юлка ''блестящият'' интеУект хахахахаха се изказа пак неподготвен . Ама то си е традиция нема имот , нема паре, нема интеУект....:-))))
                        Ще сравнявам с Русия само като стана от вашето НПО :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

В "тази кочина" хората си живеят, бачкат, изкарват кинти, гледат деца. Средната заплата за декември вече е 2300 лева. Средната. Сметай мамините синчета - безделници колко сте назад всеки месец докато си местят мишката в деЦката.
                          Дай линк да видим тези скромни цифри.

Коментар

Наскоро писа , но не запомних наема му е 500 или 600 лева. 300 може да е бил някога.
                            Ти докато гледаш групите под наем други отдаваме....:-) В момента наемите са ЯКО нагоре. Запалиха ми наемният телефон да търсят. Не съм сменял наемател от дълго време и затва при мен са народни цифрите и се моля някой да е недоволен нещо и да се изнесе.... До 20% вдигане на наемните нива на пазара още няма да ги пипам моите, но стигне ли толкова няма как и ще коригирам умерено.... Не мога да ги оставя да седят на половин наем спрямо пазарният....лебо у магазина и ремонта ми след тях е с пари....
                            Пазарният наем в средносрочен план ще е отрицателен - ще се молиш да намериш накой заблуден, който поне таксите-вход да ти плаща (срещу разполагане с имота естествено).

Коментар

Хихихи как си Джонка ? Прав си така е.
                              Също е така че колкото у нас ще купиш имот толкова и в Германия :–)
                              https://fakti.bg/imoti/666483-rekord...-na-jilishtata
                              Хихихи, от кога сравняваш най-силната икономика в Европа с държава от третия свят?
                              Ти не разбра ли, че дори да дойдеш и да ми подаряваш имот в Гоцето няма да си направя труда даже да дойда до нотариуса. Имоти в кочината София/България не ми трябват.

А в Германия - да, скъпи са, но получаваш нещо стойностно срещу парите си, за разлика от България. Бих могъл да си позволя среден апартамент или малка къща там на добро място при нужда и ако е сигурно къде ще се установя дългосрочно.

Берлин, Хамбург, Мюнхен, Кьолн, Франкфурт, Щутгарт и Дюселдорф - за тези градове се говори в статията. Там за всеки свободен апартамент има опашка от 200 човека наематели. В София за един кадърен наемател се борят 200 идиота-собственици. Тенденция влошаване към катастрофа. Това е разликата.
                              Last edited by ejonny2376; 04.04.2022, 20:03.

Коментар

Ко речи Ботич ? Нещо май се обърка.... Надявам се си добре....
                                срам ме е и съм тъжен че башибозука властва и в този форум
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X