IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    А, да бе - брокерските мантри..... сякаш ливадите у шопско няма накъде да се разрастват?!?

Същата песен с изпуснатия влак я пригласяха и 2007!

Циклите нЕма да свършат.
    Получих приятелски огън от Евго,сега обмислям снемане на доверието.Явно и той е повишител,играе двойна игра .Не го очаквах,точно от него

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Харесах. Така си е. Точно преди освобождението сме били 2 милиона. Малко след него 3. И до 4 да паднем след 30 години (като ирландците още 2000-та), тъкмо ще ни е просторно. Само не се заблуждавайте за излишъка на сграден фонд. Има дефицит, а не излишък. Набутали сме се по 3 поколения под един покрив. Много повече от средното за ЕС. Живеем на много малка квадратура на глава от населението. Много по-малко от средното за ЕС. Стоим при мама твърде дълго. Много повече от средното за ЕС. Това е псевдо излишък. С "догонването" на средното за ЕС ще имаме дефицит на НИ. Въпреки демографията. Освен това и сградите стареят. през 2050-та кой ще иска да си купи 100 годишен панел... А панелите в момента са 40% от сградния ни фонд. Друго - живеем на земетръсна зона. Не е въпросът дали, а кога. За дълъг период от време е неизбежно и ще ни ожъне. Говорим за загуба на "сграден фонд" от порядък 5 - 10 - 15%. А всъщност керпич, който само вдига средното! Няма излишък. Има дефицит на НИ.
      Това знаеш ли от колко години им го обяснявам, ама не вдяват....:-)
      Не вдяват и за най-забавната част - демографията.... всъщност води до поскъпване на имотите.....:-) свързана със застаряването на населението води до липса на строители.....Кой ще строи нови жилища ? Баба Пена на 67 години ще строи небостъргача на Артекс та да живее там последните и 20 години.....щото панела и хлебарките са почнали да го отбягват :-)
      Само гледай мача в близките десетилетия :-)
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.04.2022, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Кой ще ги купува тези "поскъпващи" имоти и с какво ?
        Остави цената на НИ. Гледай цената разделена на годишния и наем. Сълзи ми потичат.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Исках само да кажа че деемографията не е само въпрос на раждания.Големият демограф казва кой къде ще живее...А и защо трябва на нашата земя да живее много народ?Това че има алчни индивиди си е техен проблем.Колкото по малко хора толкова повече ресурси за тях.
          Харесах. Така си е. Точно преди освобождението сме били 2 милиона. Малко след него 3. И до 4 да паднем след 30 години (като ирландците още 2000-та), тъкмо ще ни е просторно. Само не се заблуждавайте за излишъка на сграден фонд. Има дефицит, а не излишък. Набутали сме се по 3 поколения под един покрив. Много повече от средното за ЕС. Живеем на много малка квадратура на глава от населението. Много по-малко от средното за ЕС. Стоим при мама твърде дълго. Много повече от средното за ЕС. Това е псевдо излишък. С "догонването" на средното за ЕС ще имаме дефицит на НИ. Въпреки демографията. Освен това и сградите стареят. през 2050-та кой ще иска да си купи 100 годишен панел... А панелите в момента са 40% от сградния ни фонд. Друго - живеем на земетръсна зона. Не е въпросът дали, а кога. За дълъг период от време е неизбежно и ще ни ожъне. Говорим за загуба на "сграден фонд" от порядък 5 - 10 - 15%. А всъщност керпич, който само вдига средното! Няма излишък. Има дефицит на НИ.

Коментар

• Кой ще ги купува тези "поскъпващи" имоти и с какво ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              А, да бе - брокерските мантри..... сякаш ливадите у шопско няма накъде да се разрастват?!?

Циклите нЕма да свършат.
              Циклите нема, ама парите има да свършват. Като си в сгоден цикълен момент те липсват....:-)
              Нема как Ем да имаш парЕ , Ем цикъла да е сгоден.... :-)
              Тук сега изглежда как Дури е направила яката сделка 2000 година за 55К доларес, ама се пропуска частта, че тогава толкова са имали 0.1% от хората у нас...., ако не и по-малко.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                И аз смятам, че изпусна шанса за апарт.

Циклите нЕма да свършат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз смятам, че изпусна шанса за апарт. Освен това много се радваше, че е познал датата на началото на кризата (пандемията) и беше в еуфория по едно време - бил като "Нострадамус".
                  Ти какво смяташ и какво е всъщност са две отделни неща ,това което съм познал е факт и пред фактите и боговете мълчат .

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

От нещастието, което сполетя Украйна, ние обаче намазахме демографски Иначе освен "геокатаклизъм в Европа" знаеш, че може и вулкан или небесен камък да сложи край на цялата човешка цивилизация, а може би и раса. Рискове разбира се има. Но на най-страшните от тях не са им големи шансовете да се сбъднат.
                    Исках само да кажа че деемографията не е само въпрос на раждания.Големият демограф казва кой къде ще живее...А и защо трябва на нашата земя да живее много народ?Това че има алчни индивиди си е техен проблем.Колкото по малко хора толкова повече ресурси за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Никога парцелите не са били безумно евтини, защото нямаше кредити, а пари в кеш са имали само тия в Партийния дом, които ги държаха в кутии за обувки като архиви. Парцелите ги раздаваха общините при брутална корупция. За да ти дадат парцел, трябва да си отговорен фактор. Не предприемач, а фактор от тия, дето днес си много против тях. Аз имах къща с двор и я отчуждиха. Бутнаха я, получих нотариален акт на хартия срещу чист планински въздух от Витоша. Десет години не можах да се преборя с кмета на общината да си върна парцела при положение, че законът го допускаше. Какво говориш, изобщо?
                      Щом като смяташ ,че 5-10 $ кв.м. са били скъпи няма да споря с теб, така е Най-скъпите които съм купувала тогава бяха по 20-25 $ и не ги раздаваха само от Общините, а много хора си ги реституираха и понеже не виждаха перспектива за тях ги продаваха. Кой събираше пари за апартамент, кой за да развие някакъв бизнес. Връщането на парцел е възможно след съдебно дело ако мероприятието за което е бил отчужден не е осъществено, но само по съдебен път. Не си ли ги съдил никога няма да ти го върнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Кавръков, наивен си ти и това съм ти го казвала много пъти. За да не се минеш изпусна времето да си купиш апартамент.
                        Колкото до това дали съм била от червената номенклатура ами не само ,че не съм била ,а съм и наследник на "врагове не народа", та точно мен не ме червеносвай ,че имам загубени прародители в лагерите на смъртта и такива като теб крадци и радетели на червени революции хич не ги обичам !
                        Ясно ?!!!
                        И аз смятам, че изпусна шанса за апарт. Освен това много се радваше, че е познал датата на началото на кризата (пандемията) и беше в еуфория по едно време - бил като "Нострадамус".

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Глупости на търкалета. Загубих поне пет-шест приятели от детинство в кървавото време на 90-те. Магазини, ресторанти, кафенета, клубове - Айде, де! Както казваше героят на Георги Русев от "Башмайсторът".
                          Не ми е известно Георги Русев да е участвал в Баш майстора

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Дъри е от червената номенклатура не сте ли разбрали още?
                            Имала магазини,ресторанти през 90-те години ???
                            Кой по дяволите имаше такива бизнеси тогава ?
                            Наивни ли сте ,деца ли сте ???
                            Кавръков, наивен си ти и това съм ти го казвала много пъти. За да не се минеш изпусна времето да си купиш апартамент.
                            Колкото до това дали съм била от червената номенклатура ами не само ,че не съм била ,а съм и наследник на "врагове не народа", та точно мен не ме червеносвай ,че имам загубени прародители в лагерите на смъртта и такива като теб крадци и радетели на червени революции хич не ги обичам !
                            Ясно ?!!!

Коментар

• Както и прогнозирахме тук
                              Високата инфлация не е временно явление, предупреди вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев по време на брифинг в Министерския съвет. Той коментира, че по тази причина правителството обсъжда нов пакет от антикризисни мерки, които ще бъдат приложени още преди предвидената актуализация на бюджета през лятото.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз се чудя що комунизма е в западна европа
                                Там е и оня с шарените моливи, дето ги размахва във всяка тема.

Коментар

Working...
                                X