Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
ЗАЛМОКСИС ЩЕ ГЛЪТНЕ ВОДИЧКА С ЦЕНАТА НА КРЕДИТА !!!
Сега гледам нови два проекта на един строител, само гаражите са останали, ама като дигнат 1ва плоча и те ще заминат.
Важното е мекички да има, така ли беше?Last edited by keep_calm; 07.06.2022, 18:37.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
ОТЧАЯНИТЕ ПОНИЖИТЕЛИ ОЩЕ НЕ СА СВИКНАЛИ СЪС НОВИТЕ ЦЕНИ
Необходимо ли е да се пише с червено и болднато?Last edited by keep_calm; 07.06.2022, 18:37.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
- разговорите са евтини , защото има вайбър , скайп и т.н. Ако са скъпи никой няма да говори по телефона .
- за пътуванията - 2 години не беше баш така както си го описал . И простотиите с ковид дойдоха от ЕС и от зад океана .
- защита на личните данни - преди 2 години хакнаха НАП и откраднаха данните на 7 мил. Бахти защитата
- директива за мръсния въздух - ами въздуха не е станал по чист . То с директиви ако ставаше .
Съни, много неща, не са директно видими, но ако гледаш отстрани 2007 -2022 много неща са се променили към по добре. Да стават бавно но стават. Най малкото европейска прокуратура вече си имаме. И т.н. и т.н. процеса върви.Last edited by pepe1234; 07.06.2022, 18:09.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
ОТЧАЯНИТЕ ПОНИЖИТЕЛИ ОЩЕ НЕ СА СВИКНАЛИ СЪС НОВИТЕ ЦЕНИ
Необходимо ли е да се пише с червено и болднато?Last edited by keep_calm; 07.06.2022, 18:37.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЛихвите в Турция няма да се вдигат !
В БЪЛГАРИЯ : ЩЕ СЕ ВДИГАТ И ТО РЯЗКО !
Вече се топлим с новини от Турция ?!!
отчаяни повишители и инвеститори треперят
Необходимо ли е да се пише с червено и болднато?Last edited by keep_calm; 07.06.2022, 18:38.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
От 14% къде по-нагоре, а ние ще ревем от 7-8%!
Това поскъпване вече не се трае!
Честно казано раздвоен съм. Строителите казват: поне +30% нагоре, а понижителите -30% надолу. Вече не знам на кой да вярвам.Last edited by bulgarian lev; 07.06.2022, 17:39.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
грашнов хвана ли го?
А ми предлагаше да му ставам шеф на рекламата, а мъжо на секретарката (любовница от многото) да е само печатар....
Искаха 10к подкуп шапкарите да ме изкарат НеГВС
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
В БЪЛГАРИЯ : ЩЕ СЕ ВДИГАТ И ТО РЯЗКО !
Вече се топлим с новини от Турция ?!!
отчаяни повишители и инвеститори треперят
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
На джонката каките у швабско сега там са нашите бивши мургавелки от Столипиново.
Дано не го съсече кризата пред кръста, че ще си скубе коситеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Книга мога да напиша ,жалко че не хванах времето когато инкасото от Мтел се изнасяше в чували ,иначе да ,специално там беше по убост
А ми предлагаше да му ставам шеф на рекламата, а мъжо на секретарката (любовница от многото) да е само печатар....
Искаха 10к подкуп шапкарите да ме изкарат НеГВСНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз пък искам една грозданка, салата и агнешко, приготвено от социалистическа домакиня (голяма порция).
Може и студена бира, вместо грозданката.
И една кака, от тези на Джонката.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар