IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

Така е, помня тази прогноза.
    Ще следя за актуализирана прогноза
    https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ane-na-lihviteВойната в Украйна няма да промени намеренията на ЕЦБ за вдигане на лихвите Очакват се скокове в основните лихвени проценти до края на годината

За тази прогноза какво ще кажеш ?
    Мисля че тя е по важна,и е от тези дни...
    Рязко обръщане на целия управителен съвет на Европейската банка към скоростно вдигане на лихвите до края на 2022 година ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Само за 4 месеца преполовихме прогнозираното от мен повишаване на цените! Ако продължава така може в края на годината поскъпването да надхвърли 20%, дори 25%!
      Така е, помня тази прогноза.
      Ще следя за актуализирана прогноза

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Смешно мнение. Моята лихва не се е вдигнала с 1 стотинка цяла година.
        ​​​Олиото и горивата-двойно...алал на смешниците със зелената книжка на банка ДСК

Моят дълг е 2,73% от цената на активите ми в имоти само

Хахаха, дерзайте нещастници...
        Лихвен процент 2.59 %
        Ефективна дата на лихвения процент 15.01.2022

Как пък да не ти завиждаме на теб ама то малкото доходче нема как да дава хубав процент И при мен има още какво да се желае де и под 2% с малко оглеждане можеше да е.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI 01.01.2022 Разгледай мнение

Воала.

Ръст на БВП 4%, ръст на заплатите в София 8%, поскъпване на жилищата в София 16%.
          Само за 4 месеца преполовихме прогнозираното от мен повишаване на цените! Ако продължава така може в края на годината поскъпването да надхвърли 20%, дори 25%!

Коментар

..
            2008 също така си смятаха ахмаците процентите.После тези % ще станат 10-20 ,после и 50 и после банката ще ти вземе смешните имотчета в Гетото
            Ако изобщо имаш нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
              За борбата с инфлацията е важно кой как я възприема.
              Ако гледаме потребителска инфлация, тя може да се пребори по един начин - ако ни се увеличат текущите доходи с повече от инфлацията или се увеличават съизмеримо с нея. Под "преборване" имам предвид да не пострада стандарта ни на живот. Иначе има вариант и за свиване на потребленито ни, разбира се.
              Ако гледаме как ни се променя богатството спрямо относителните цени на стоки и услуги, това е друго нещо. Днес всичките ти пари, имоти, финансови инструменти и т.н. са купували 1 млн. хляба, а утре купуват 900 хил. хляба. Или вчера са купували два апартамента, а днес само един. Тогава вече трябва да се търсят капиталови печалби.
              Обаче важно е да се направи разграничение между богатство в широк смисъл (пазарната стойност на активите ви от всякакъв вид) и възможност за плащане в тесен смисъл (покриване на текущото потребление). В магазина трябва да извадиш пари да платиш по-високата цена на краставиците, а не може да кажеш, че апартаментът ти е с еди-колко си процента по скъп.
              Инфлация се бори с две неща 1.Не да ти се увеличават доходите,а ти трябва да ги увеличиш с повече производителност на стоки и услуги.Иначе влизаш в спирала
              2.Втора точка -спад в потреблението,както искаш го разбери,,но трябва да спреш да харчиш,ако искаш с криза както и да е ,обикновенно става с криза ,защото хората са стадо,и само ако ги оставиш по малко пари в джоба инфлацията се кротва.
              Така че не търси увеличение на доходите,защото в тази среда няма как да имаш производителност,нужна е криза и да се почне от начало,с по ниска база.

Коментар

Ако трябва да се съобразя с понижителя Джулиъс, трябва да си купя новата мерцедес цедка с годишния ми доход . Базовият модел. Трябва да съм много луд за да го сторя това.
                Прав си. Това не е кола за всеки.

Коментар

• Ако трябва да се съобразя с понижителя Джулиъс, трябва да си купя новата мерцедес цедка с годишния ми доход . Базовият модел. Трябва да съм много луд за да го сторя това.

Коментар

• Хахахаха 62% от злато и акции ми покриват дълга за закупуване на недвижимости, като не слагам 2000€ дремещи при броки международни пазари
                    Last edited by 13ADROL; 09.04.2022, 23:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                      Безимотни клошари, зли и завистливи, чакащи спад вече 10 години. Най често дърти, бездетни ергени, по обясними причини.
                      Много ги трови обезценяващите им спестявания и направо се побъркват от яд. Гледат в чуждото канче и се поболяват.
                      Ние си продължаваме да просперираме, те продължават да потъват

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Тоя лаф е толкова тъп,че няма накъде повече
                        И 60-70% да поевтинеят имотите ,мен такъв в БГ не ме интересуват.Просто защото ниско качествените кочини в ГЕТАТА нямат стойност.

А тази "реалност", която показваш е от преди войната (17.02.2022 г.)
                        Имаш ли идея от това колко са се вдигнали лихвите и какво е станало на пазара?

Очевидно е че нямаш никаква ,иначе нямаше да се изказваш така неподготвен
                        Смешно мнение. Моята лихва не се е вдигнала с 1 стотинка цяла година.
                        ​​​Олиото и горивата-двойно...алал на смешниците със зелената книжка на банка ДСК

Хахаха, дерзайте нещастници...
                        Last edited by 13ADROL; 09.04.2022, 23:37.

Коментар

• Безимотни клошари, зли и завистливи, чакащи спад вече 10 години. Най често дърти, бездетни ергени, по обясними причини.

Коментар

Пак гладни кокошки просо сънуват

Затова пък аз да постна реалността:
                            Тоя лаф е толкова тъп,че няма накъде повече
                            И 60-70% да поевтинеят имотите ,мен такъв в БГ не ме интересува.Просто защото ниско качествените кочини в ГЕТАТА нямат стойност.

А тази "реалност" която я показваш е от преди войната (17.02.2022)
                            Имаш ли идея оттогава колко са се вдигнали лихвите и какво е станало всъщност на пазара?

Очевидно е че нямаш никаква ,иначе нямаше да се изказваш така неподготвен

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение

Да това са имоти, които са купени преди 2 години и сега получават акт 16. И аз това ги пишат сделка сега. Преди 2 години имаше ръст на сделките! Сега няма - сега има спад и всички го виждат. Само ти мижиш
                              Кои го виждат? Та, ти си извън пазара, а ние много добре виждаме, че пазара е нагрят. Не знам дали си изостанал на нива преди 2 години, но тогава имаше и престъпни цени под 1000€

Коментар

Десет на сто ръст на сделките с недвижими имоти в страната за първото тримесечие показват данни на Агенцията по вписванията спрямо същия период на предходната година

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...s-imoti-242154
                                Да това са имоти, които са купени преди 2 години и сега получават акт 16. И аз това ги пишат сделка сега. Преди 2 години имаше ръст на сделките! Сега няма - сега има спад и всички го виждат. Само ти мижиш
                                The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X