IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 30 год. фиксирани лихви по ипотеки в Америка вече са над 5%
    И тук елха .....или така нареченото събитие "ПУК".
    При нас ще е с леко закъснение,но доста по- болезнено...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Пешо, ама точно ти показа новината ,че руснаците искат отново да ограбват българите и останалите хора живеещи в цивилизования свят. Как да разбирам това радва ли те или те възмущава ?!
      Който е наливал там - заслужава! Щом подкрепяш рашката икономика - така.

Коментар

Много хора, няма нужда да изтрезняваме защото ако не сме го преживели лично ние сме го видяли в семейната си история.
        Необходима е ментална промяна на човечеството и го виждаме това ежедневно ,а какво ще се случи не знаем
        Точните събития не ги знаем разбира се.Но аз нямам никакво съмнение че времената дойдоха..Ще си платим сметката.В новият свят Запада няма да е фактор...Колкото и смешно и невероятно да звучи сега за България идат добри времена.

Коментар

• Хахаха, вижте го този образ. Същият апартамент в Борово, където преди беше псувал в обявата брокерите и беше искал по 20 кинта за оглед:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64682214100833

Коментар

Нали си се нагласил да идваш при нас да работиш ?! Затова и те предупредих приятелски какво ще се случи защото съм го видяла вече с такива особи Брокер не можеш да станеш защото не знаеш много неща за пазара на НИ ,аз пък нямам интерес и възможност да съм брокер в БГ,, въпреки ,че знам много повече от теб за този пазар
            Имаш предвид Швейцария? Ами аз съм работил там две години и половина. Имам контакти и бизнес-партньори в Цюрих, Базел и Люцерн. Какво според теб може да ми се случи?А и дали ще живея там не е ясно, като начало ще съм в немско.
            Виж, франсетата ме дразнят, там няма да идвам и да ме караш.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не ме радва разбира се.На никого не е приятно да му вземат имота.Показах го щото искам да изтрезнеете и да разберете че на тая Земя не е най важното да си богат да имаш власт и да и трупаш материални неща.Затова и преди време се драпах с Джонката но той влезе в правият път и сега е удоволствие да го чета..Предстои грандиозна промяна на Земята.И няма не искам и няма недей...Природата ще ни вразуми повярвай има безброй начини да го направи..Ще ни приземи ще ни укроти ще избие всичката ни алчност и злост...Само чуй Аянски какво ти казва за болните деца и какво училище за родители са..за зли хора...Нашите глави са дебели и само страданието налива мозък между ушите.
              Много хора, няма нужда да изтрезняваме защото ако не сме го преживели лично ние сме го видяли в семейната си история.
              Необходима е ментална промяна на човечеството и го виждаме това ежедневно ,а какво ще се случи не знаем

Коментар

Пешо, ама точно ти показа новината ,че руснаците искат отново да ограбват българите и останалите хора живеещи в цивилизования свят. Как да разбирам това радва ли те или те възмущава ?!
                Не ме радва разбира се.На никого не е приятно да му вземат имота.Показах го щото искам да изтрезнеете и да разберете че на тая Земя не е най важното да си богат да имаш власт и да и трупаш материални неща.Затова и преди време се драпах с Джонката но той влезе в правият път и сега е удоволствие да го чета..Предстои грандиозна промяна на Земята.И няма не искам и няма недей...Природата ще ни вразуми повярвай има безброй начини да го направи..Ще ни приземи ще ни укроти ще избие всичката ни алчност и злост...Само чуй Аянски какво ти казва за болните деца и какво училище за родители са..за зли хора...Нашите глави са дебели и само страданието налива мозък между ушите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Да работя с вас, т.е. да стана брокер ли? Аз и не се бутам да ставам такъв, хахаха. Бъди спокойна, няма да ти взема залъка (впрочем може и да го направя някой път, обичам да помагам на хора да избегнат брокера и да не му платят незаслужени 3%).
                  Нали си се нагласил да идваш при нас да работиш ?! Затова и те предупредих приятелски какво ще се случи защото съм го видяла вече с такива особи Брокер не можеш да станеш защото не знаеш много неща за пазара на НИ ,аз пък нямам интерес и възможност да съм брокер в БГ,, въпреки ,че знам много повече от теб за този пазар

Коментар

...
                    С това мислене няма да те гледаме с добро око ако дойдеш да работиш с нас ще знаеш
                    ...
                    Да работя с вас, т.е. да стана брокер ли? Аз и не се бутам да ставам такъв, хахаха. Бъди спокойна, няма да ти взема залъка (впрочем може и да го направя някой път, обичам да помагам на хора да избегнат брокера и да не му платят незаслужени 3%).

И не ми казвай, че като враг на народа къщата в Оборище ти е била харизана от комунистите току-така. Или си била тежка номенклатура, за да те допуснат да живееш там, или нямаш изобщо къща там, или си я реституирала. Друг вариант няма.
                    Last edited by ejonny2376; 09.04.2022, 15:22.

Коментар

Аз от години тука обяснявам че кой с каква играчка колко време да си играе решава Бог ама никой нито чува нито разбира.
                      Аз нямах предвид Бог.

Коментар

Дури без да споря с теб не мога да приема че си права.Аз чужди имоти категорично не желая.Категорично нищо зад което не стои моят труд и моята пот не желая.Война категорично не желая.От мое име да се правят лоши неща не.Не правя на другите това което не желая да правят на мен.

Коментар

И кое му е задължителното? Случайно пък дали няма нормални хора сред руснаците с имоти у нас, които са работили, трудили са се и са пестили цял живот за да си купят имот? Какво са виновни те за едно безумно политическо решение на някой си? И защо на едно зло трябва да отвръщаш по същия начин?

Ако не беше успяла да си реституираш имотите друга песен щеше да пееш.
                          Има нормални хора м/у тях както има и такива българи там, никой до тук не закача нормалните хора в цивилизования свят, а само олигарсите им и политическата им върхушка ама те искат да ударят точно нормалните от нас ! С това мислене няма да те гледаме с добро око ако дойдеш да работиш с нас ще знаеш
                          Не успях с реституцията защото комунистите вече бяха построили панелките в/у имотите на дядовците и бабите ми !

Коментар

НЕ можеш да спориш с мен защото разбираш ,че съм права !!!
                            Дури без да споря с теб не мога да приема че си права.Аз чужди имоти категорично не желая.Категорично нищо зад което не стои моят труд и моята пот не желая.Война категорично не желая.От мое име да се правят лоши неща не.Не правя на другите това което не желая да правят на мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Не знам дали е прекрасна, но със сигурност е отрезвителна. Казват ни, че навсякъде и във всеки момент има някаква върховна власт, която решава. А ние не притежаваме нищо, всичко ни е дадено за временно ползване. Днес мислиш, че имаш апартамент, но утре вече нямаш. Днес мислиш, че имаш банкова сметка, но утре нямаш. И така с всичко останало.
                              Аз от години тука обяснявам че кой с каква играчка колко време да си играе решава Бог ама никой нито чува нито разбира.

Коментар

Не си права, но няма смисъл да споря с теб.
                                НЕ можеш да спориш с мен защото разбираш ,че съм права !!!

Коментар

Working...
                                X