IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Хайде, без носталгии, да кажете как да намерим адекватен съвременен показател за сравнение на цена на реална жилищна площ
    Как изобщо могат да сравняват цени като всеки предприемач си има някакви лично създадени обосновки за общи части.
    Наскоро гледах апартамент 130м2, на който повече от 1/3 му се губят.
    Докога ще се шири тази вакханалия?
    Хубава работа - как!? Тука е така! Както всичко друго у нас и квадратурата е горе-долу...около...има-няма... Китодар има жесток скеч по темата - https://m.youtube.com/watch?v=6YuypuYLFxA

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
      ..........
      Язовири щяхме да изградим със сигурност, а пътищата бяха супер ужасни и днес все още не можем да се оправим от този крах в който ги оставиха.
      ...........
      Я пак? Всички пътища са изградени през социализма. "Супер ужасни" са, защото не се поддържат. С Язовирите е същото. Ако не беше изграденото през социализма, сега щяхме да сме държава с инфраструктура, подобна на Чад и Нигер.

Какво е днешното оправяне? Краденето? Ремонтите по Графа? Магистралите, построени некачествено на цена три пъти над тази, при която се строи в Германия? Кое?
      След 1989 година и особено през последните 12 години с управлението на Тиквон в България единствено се КРАДЕ, а градовете се съсипват. София изглеждаше като картинка края на 80-те години, сега е една непоправима кочина.

Коментар

Не знам с кого ще се среща Кавръков, но трябват по-активни действия от страна на потребителите.
        Не може да има изисквания за оразмеряване на яйцата, а жилищната площ - свободно творчество
        Ми те активните действия са като не им купуваш боклуците..Затова децата ми сами си построиха.Още малко и се нанасят....

Коментар

Съни, по времето на социализма имаше много фалш, измами и кражби и не виждам смисъл да го идеализираме излишно. Енергийната ни сигурност ако нямаше социализъм със сигурност щеше да е на много по добро ниво от днес, погледни една Франция, с нейните над 50 атомни електроцентрали. Грешката на Европа, е това, че смяташе руснаците за европейци и се предовери, но това вече няма да се повтори. Язовири щяхме да изградим със сигурност, а пътищата бяха супер ужасни и днес все още не можем да се оправим от този крах в който ги оставиха. Панелните комплекси са ми "слабост" защото, хем са грозни, хем са построени върху крадени терени !!!
          В едно съм сигурна ,ако искаме някога децата ни да живеят на хубаво място трябва социализма да ни е един пример от когото да се учим какво не трябва да правим.
          Дурка никой не го идеализира но да се пишат откровени глупости и лъжи няма как да се съглася..Гледам вече 32г не могат да боядисат построеното през социализма юнашко крадене и още има.Съсипха и ПАВЕЦ Чаира...Какво простоиха умнокрасивите боклуци какво?

Коментар

Не знам с кого ще се среща Кавръков, но трябват по-активни действия от страна на потребителите.
            Не може да има изисквания за оразмеряване на яйцата, а жилищната площ - свободно творчество
            ОБЯВИТЕ са свободно творчество. Нотариалния акт е МНОООГО по различен от обявата - ДЕСЕТКИ ПЪТИ видяно
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Е, тук имаш един плюс от мен. Това с общите части минава всякакви граници и ако Кавръков, ще се среща с онези строители да им зададе това като въпрос задължително !!! Това се толерира от политиците ни и няма сила която да ме накара да мисля обратно.

Коментар

Съни, по времето на социализма имаше много фалш, измами и кражби и не виждам смисъл да го идеализираме излишно. Енергийната ни сигурност ако нямаше социализъм със сигурност щеше да е на много по добро ниво от днес, погледни една Франция, с нейните над 50 атомни електроцентрали. Грешката на Европа, е това, че смяташе руснаците за европейци и се предовери, но това вече няма да се повтори. Язовири щяхме да изградим със сигурност, а пътищата бяха супер ужасни и днес все още не можем да се оправим от този крах в който ги оставиха. Панелните комплекси са ми "слабост" защото, хем са грозни, хем са построени върху крадени терени !!!
                В едно съм сигурна ,ако искаме някога децата ни да живеят на хубаво място трябва социализма да ни е един пример от когото да се учим какво не трябва да правим.
                Не идеализирам нищо на физическо ниво Но, ти го правиш, може би, несъзнателно
                Сравняваш ядрените мощности с Франция, но ще ти напомня, че тя беше от най-дейните в искането да си затворим нашите 4 реактора в Козлодуй, въпреки всички експертизи.
                А най-социалистическата държава в Европа е ...ами, пак Франция И ние допринасяме малко или много това да е така

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                  Поздрави за тъпунгерите, купили имот в Ливадите.
                  Поздрави и за всички, които числят България към белите европейски държави. Долното просто за пореден път доказва колко сме далеч от тази цел.

https://stolica.bg/raion-vitosha/uli...3aFVBEn8UQfe6w
                  Това е търсене на имоти! Чак улиците се застрояват, за да отговорят на желанията на купувачите!

Коментар

Хайде, без носталгии, да кажете как да намерим адекватен съвременен показател за сравнение на цена на реална жилищна площ
                    Как изобщо могат да сравняват цени като всеки предприемач си има някакви лично създадени обосновки за общи части.
                    Е, тук имаш един плюс от мен. Това с общите части минава всякакви граници и ако Кавръков, ще се среща с онези строители да им зададе това като въпрос задължително !!! Това се толерира от политиците ни и няма сила която да ме накара да мисля обратно.

Коментар

• Хайде, без носталгии, да кажете как да намерим адекватен съвременен показател за сравнение на цена на реална жилищна площ

Коментар

Крайностите, обикновено са далеч от реалността.
                        Всичко, казваш е било фалш тогава, но енергийната ни сигурност още се крепи на онези мощности. Водата - на онези язовири, по селата из планините - пътищата от онази епоха... панелните комплекси, които не харесвам по много причини, но отчитам оставените големи междублокови пространства, в които и детски площадки, и зеленина има. Съвременните "Манастирски ливади" са тъжен представител на съвремието.

В общи линии, намирам идеята за сравнения на различни епохи за полезни, единствено с цел ползване на полезен опит и пример.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Тоя същия обясни как на тези и по високи цени няма кой да купува.
                          Те и със 100 процента може да скочат.Въпроса е че няма пазар при тези нива
                          Напротив - просто новите ще се строят още по-малки като площ, повече ще се търсят съществуващи малки. Но цената на кв.м. ще е нагоре. Ще купуват големи и ще ги делят на две или три... докото в града всеки има по 5-6 кв.м. жилищна площ. Маломерните ще са хит
                          Last edited by Pringles; 13.04.2022, 23:09.

Коментар

• Хехе - носталгията по соца е на път да превземе темата!

Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            Сега няма криминални престъпници управляват ни образовани честни и почтени политици назначени от Козяк.
                            Те щото Белене и Скравена бяха някакви имагинерни понятия навремето, а!

Ае, тия дето много им е домъчняло за татовото време... ми нали го знаете къде е - що не фащате пътя натам?
                            Не ви разбирам, що се мъчите тук и сега?
                            Честно!
                            p.s.
                            И все пак образованието беше на ниво!
                            (ако се абстрахираме от промивките по история и др. подобни)
                            Говоря за по-неутралните дисциплини.

Коментар

Хубава(добре оразмерена и оцветена) на външен вид или като съдържание, че и вкус?
                              Попадала ли си скоро на кисело мляко, което вкисва след 3-4-5 дни
                              В наше село се продава мляко от истински крави по 2 евро литъра и аз си правя от него киселото мляко Нали това ти беше въпроса ?
                              Иска ли човек да се храни с качествена храна винаги може !

Коментар

Крайностите, обикновено са далеч от реалността.
                                Всичко, казваш е било фалш тогава, но енергийната ни сигурност още се крепи на онези мощности. Водата - на онези язовири, по селата из планините - пътищата от онази епоха... панелните комплекси, които не харесвам по много причини, но отчитам оставените големи междублокови пространства, в които и детски площадки, и зеленина има. Съвременните "Манастирски ливади" са тъжен представител на съвремието.

В общи линии, намирам идеята за сравнения на различни епохи за полезни, единствено с цел ползване на полезен опит и пример.
                                Съни няма смисъл да го убеждаваш...Човека си е сложил евроатлантическите очила и живее в друг свят...Аз дълго време молих модерацията да се намеси и да въведе някакъв ред в темата но това не се случи.Затова тука се забавлявам като ги псувам и се гавря с тях.Тия само попа ги оправя.

Коментар

Working...
                                X