Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение..........
Язовири щяхме да изградим със сигурност, а пътищата бяха супер ужасни и днес все още не можем да се оправим от този крах в който ги оставиха.
...........
Какво е днешното оправяне? Краденето? Ремонтите по Графа? Магистралите, построени некачествено на цена три пъти над тази, при която се строи в Германия? Кое?
След 1989 година и особено през последните 12 години с управлението на Тиквон в България единствено се КРАДЕ, а градовете се съсипват. София изглеждаше като картинка края на 80-те години, сега е една непоправима кочина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Не знам с кого ще се среща Кавръков, но трябват по-активни действия от страна на потребителите.
Не може да има изисквания за оразмеряване на яйцата, а жилищната площ - свободно творчество
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Съни, по времето на социализма имаше много фалш, измами и кражби и не виждам смисъл да го идеализираме излишно. Енергийната ни сигурност ако нямаше социализъм със сигурност щеше да е на много по добро ниво от днес, погледни една Франция, с нейните над 50 атомни електроцентрали. Грешката на Европа, е това, че смяташе руснаците за европейци и се предовери, но това вече няма да се повтори. Язовири щяхме да изградим със сигурност, а пътищата бяха супер ужасни и днес все още не можем да се оправим от този крах в който ги оставиха. Панелните комплекси са ми "слабост" защото, хем са грозни, хем са построени върху крадени терени !!!
В едно съм сигурна ,ако искаме някога децата ни да живеят на хубаво място трябва социализма да ни е един пример от когото да се учим какво не трябва да правим.
- 1 like
Коментар
-
Не знам с кого ще се среща Кавръков, но трябват по-активни действия от страна на потребителите.
Не може да има изисквания за оразмеряване на яйцата, а жилищната площ - свободно творчествоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Е, тук имаш един плюс от мен. Това с общите части минава всякакви граници и ако Кавръков, ще се среща с онези строители да им зададе това като въпрос задължително !!! Това се толерира от политиците ни и няма сила която да ме накара да мисля обратно.
Не може да има изисквания за оразмеряване на яйцата, а жилищната площ - свободно творчество
- 3 Харесвания
Коментар
-
Съни, по времето на социализма имаше много фалш, измами и кражби и не виждам смисъл да го идеализираме излишно. Енергийната ни сигурност ако нямаше социализъм със сигурност щеше да е на много по добро ниво от днес, погледни една Франция, с нейните над 50 атомни електроцентрали. Грешката на Европа, е това, че смяташе руснаците за европейци и се предовери, но това вече няма да се повтори. Язовири щяхме да изградим със сигурност, а пътищата бяха супер ужасни и днес все още не можем да се оправим от този крах в който ги оставиха. Панелните комплекси са ми "слабост" защото, хем са грозни, хем са построени върху крадени терени !!!
В едно съм сигурна ,ако искаме някога децата ни да живеят на хубаво място трябва социализма да ни е един пример от когото да се учим какво не трябва да правим.
Сравняваш ядрените мощности с Франция, но ще ти напомня, че тя беше от най-дейните в искането да си затворим нашите 4 реактора в Козлодуй, въпреки всички експертизи.
А най-социалистическата държава в Европа е ...ами, пак Франция И ние допринасяме малко или много това да е така
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеПоздрави за тъпунгерите, купили имот в Ливадите.
Поздрави и за всички, които числят България към белите европейски държави. Долното просто за пореден път доказва колко сме далеч от тази цел.
https://stolica.bg/raion-vitosha/uli...3aFVBEn8UQfe6w
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеХайде, без носталгии, да кажете как да намерим адекватен съвременен показател за сравнение на цена на реална жилищна площ
Как изобщо могат да сравняват цени като всеки предприемач си има някакви лично създадени обосновки за общи части.
Наскоро гледах апартамент 130м2, на който повече от 1/3 му се губят.
Докога ще се шири тази вакханалия?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хайде, без носталгии, да кажете как да намерим адекватен съвременен показател за сравнение на цена на реална жилищна площ
Как изобщо могат да сравняват цени като всеки предприемач си има някакви лично създадени обосновки за общи части.
Наскоро гледах апартамент 130м2, на който повече от 1/3 му се губят.
Докога ще се шири тази вакханалия?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Крайностите, обикновено са далеч от реалността.
Всичко, казваш е било фалш тогава, но енергийната ни сигурност още се крепи на онези мощности. Водата - на онези язовири, по селата из планините - пътищата от онази епоха... панелните комплекси, които не харесвам по много причини, но отчитам оставените големи междублокови пространства, в които и детски площадки, и зеленина има. Съвременните "Манастирски ливади" са тъжен представител на съвремието.
В общи линии, намирам идеята за сравнения на различни епохи за полезни, единствено с цел ползване на полезен опит и пример.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тоя същия обясни как на тези и по високи цени няма кой да купува.
Те и със 100 процента може да скочат.Въпроса е че няма пазар при тези нива
Last edited by Pringles; 13.04.2022, 23:09.
- 1 like
Коментар
-
Хехе - носталгията по соца е на път да превземе темата!
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеСега няма криминални престъпници управляват ни образовани честни и почтени политици назначени от Козяк.
Ае, тия дето много им е домъчняло за татовото време... ми нали го знаете къде е - що не фащате пътя натам?
Не ви разбирам, що се мъчите тук и сега?
Честно!
p.s.
И все пак образованието беше на ниво!
(ако се абстрахираме от промивките по история и др. подобни)
Говоря за по-неутралните дисциплини.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хубава(добре оразмерена и оцветена) на външен вид или като съдържание, че и вкус?
Попадала ли си скоро на кисело мляко, което вкисва след 3-4-5 дни
Иска ли човек да се храни с качествена храна винаги може !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Крайностите, обикновено са далеч от реалността.
Всичко, казваш е било фалш тогава, но енергийната ни сигурност още се крепи на онези мощности. Водата - на онези язовири, по селата из планините - пътищата от онази епоха... панелните комплекси, които не харесвам по много причини, но отчитам оставените големи междублокови пространства, в които и детски площадки, и зеленина има. Съвременните "Манастирски ливади" са тъжен представител на съвремието.
В общи линии, намирам идеята за сравнения на различни епохи за полезни, единствено с цел ползване на полезен опит и пример.
- 1 like
Коментар
Коментар