Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХехе - носталгията по соца е на път да превземе темата!
Те щото Белене и Скравена бяха някакви имагинерни понятия навремето, а!
Ае, тия дето много им е домъчняло за татовото време... ми нали го знаете къде е - що не фащате пътя натам?
Не ви разбирам, що се мъчите тук и сега?
Честно!
p.s.
И все пак образованието беше на ниво!
(ако се абстрахираме от промивките по история и др. подобни)
Говоря за по-неутралните дисциплини.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Повтарянето на една мантра като папагал не я прави истина...Не въздишам по никаква младост.А ти иди в съвета и върни ключа от панелката в Дружба...Как така живеещ в тоя комунистически коптор
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеПредприемач: Цените на имоти ще скочат с около 20%
https://nova.bg/news/view/2022/04/13...kMDj6Lo7odKgNw
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И аз се радвам, че мизерниците ще са далеч от мен и най-после ще мога да живея нормално - сред интелигентни хора, в зелена среда, с нормални улици и тротоари, без боклуци и без всеки втори човек около мен да е крадец или измамник.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Коментар
-
Вече да. Допреди година имах някакви надежди, че може би ще остана да живея тук. До месец и нещо съм аут.
Не искам да живея в държавата на крадците и боклукчиите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеЕх, сладури мамини, сега само в мишлен ресторанти се храните, нали така.. оф, то пък в България още няма такива...карай
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
В наше село се продава мляко от истински крави по 2 евро литъра и аз си правя от него киселото мляко Нали това ти беше въпроса ?
Иска ли човек да се храни с качествена храна винаги може !
- 1 like
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...ya-na-godinata
Джеймс Булард казва, че централната банка трябва да ограничи икономическата активност, за да се справи с резкия скок на цените
Last edited by nkavrakov1982; 14.04.2022, 01:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Т.е. интересът към цените в София Ви е някакво хоби?
Не искам да живея в държавата на крадците и боклукчиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ако искаме някога децата ни да живеят на хубаво място трябва социализма да ни е един пример от когото да се учим какво не трябва да правим.
Пряк свидетел съм на ликвидирането на кооперациите по селата в източна б-я преди 20 години. Сграден фонд, машини, съоражения, разпродадени без пари. Само заради това тогавашните хубавци заслужават разстрел.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Т.е. интересът към цените в София Ви е някакво хоби?
- 1 like
Коментар
-
Ами живейте си вие там и плащайте цени като в Испания и Германия. Аз отивам да живея в нормална държава.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар