IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

При новото строителство се губят 30% до 40%, при старото 10% до 20%.
    Навсякъде в белите държави се измерва светлата площ без стени и без тераси. Само в България апартамент от 70 квадрата се води 120 квадрата.

Средната офертна цена грубо я раздели на 0,6-0,7 и ще получиш доста добра средна стойност.
    Оскаш да кажеш да се умножи по 0,6-0,7.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Хехе - носталгията по соца е на път да превземе темата!

Те щото Белене и Скравена бяха някакви имагинерни понятия навремето, а!

Ае, тия дето много им е домъчняло за татовото време... ми нали го знаете къде е - що не фащате пътя натам?
      Не ви разбирам, що се мъчите тук и сега?
      Честно!
      p.s.
      И все пак образованието беше на ниво!
      (ако се абстрахираме от промивките по история и др. подобни)
      Говоря за по-неутралните дисциплини.
      Образованието е единственото което се влоши много.Тогава нивото беше високо и беше абсолютно безплатно.Сега образованието се е превърнало в бизнес.Обаче нищо не струва.Това даже в САЩ дето уж е баш капитализъм и там го няма. В САЩ университететите са non profit organization.Плаща се такса ама целата не е да се печели, а за умни студенти винаги се намира стипендия.А у нас станаха АД-та, и който плаща взема диплома,Колкото по ниско е нивото толкоз е по-скъпа таксата.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Повтарянето на една мантра като папагал не я прави истина...Не въздишам по никаква младост.А ти иди в съвета и върни ключа от панелката в Дружба...Как така живеещ в тоя комунистически коптор
        Коптора съм го купил на пазарна цена 2012 година.В соца в съвета ми показаха среден пръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
          Предприемач: Цените на имоти ще скочат с около 20%

https://nova.bg/news/view/2022/04/13...kMDj6Lo7odKgNw
          Когато всички спекулират по дадена сигурна позиция,нещата почти винаги се провалят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376

Този олигофрен на снимката ти ли си?
            Да. Нещо друго интересува ли те? Кога ще се изнесеш от България и форума, да си направя напомняне в календара за да почерпя някой.

Коментар

И аз се радвам, че мизерниците ще са далеч от мен и най-после ще мога да живея нормално - сред интелигентни хора, в зелена среда, с нормални улици и тротоари, без боклуци и без всеки втори човек около мен да е крадец или измамник.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                И аз се радвам, че мизерниците ще са далеч от мен и най-после ще мога да живея нормално - сред интелигентни хора, в зелена среда, с нормални улици и тротоари, без боклуци и без всеки втори човек около мен да е крадец или измамник.

Коментар

Вече да. Допреди година имах някакви надежди, че може би ще остана да живея тук. До месец и нещо съм аут.
                  Не искам да живея в държавата на крадците и боклукчиите.
                  https://www.youtube.com/watch?v=iEVqZv_Zjcw

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                    Ех, сладури мамини, сега само в мишлен ресторанти се храните, нали така.. оф, то пък в България още няма такива...карай
                    Ако беше ходил щеше да знаеш, че повечето от тях са за хора с повече пари отколкото вкус. След последния на който ходих се отказах тотално миришех два дни на тепаняки, пържени и не знам си каква гняс. Кеото е дразнещо ако си на почивка с малко багаж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

В наше село се продава мляко от истински крави по 2 евро литъра и аз си правя от него киселото мляко Нали това ти беше въпроса ?
                      Иска ли човек да се храни с качествена храна винаги може !
                      За швейцарско село е добра цена. А в наше село е 0.50 евро цента.

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...ya-na-godinata
                        Джеймс Булард казва, че централната банка трябва да ограничи икономическата активност, за да се справи с резкия скок на цените
                        Last edited by nkavrakov1982; 14.04.2022, 01:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

Т.е. интересът към цените в София Ви е някакво хоби?
                          Вече да. Допреди година имах някакви надежди, че може би ще остана да живея тук. До месец и нещо съм аут.
                          Не искам да живея в държавата на крадците и боклукчиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Ако искаме някога децата ни да живеят на хубаво място трябва социализма да ни е един пример от когото да се учим какво не трябва да правим.
                            Е, хайде, де..хайде да направим мястото хубаво, че моите деца порастнаха и искат да бягат от това място и аз нямам аргумент против, освен мъката по тях. 30 години го правим и накрая кво?
                            Пряк свидетел съм на ликвидирането на кооперациите по селата в източна б-я преди 20 години. Сграден фонд, машини, съоражения, разпродадени без пари. Само заради това тогавашните хубавци заслужават разстрел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

Както и интересът към “нормалните държави”

Коментар

Ами живейте си вие там и плащайте цени като в Испания и Германия. Аз отивам да живея в нормална държава.

Коментар

Working...
                                X