Явно с включванията на Julius_BG, Laconic и acen1975, прекалено много се вдига нивото на дискусията и брокерите трудно успяват да се включат в нея. Втория момент е, че огледите са спаднали с 20-30%(Според статия от днес на конкурентна медия, която не е редно да цитирам) и може на някой от тях да им е криво, защото предвкусват посещение до бюрото по труда. Знам ли
.
ПП. Радвам се за включванията на въпросните хора, защото обогатиха и се надявам, че ще продължат да обогатяват моите знания по макроикономика. Тя между другото ми е хоби(По професия съм в сферата на инженерните науки). Та, между другото, без тях форума по-скоро прилича на женски клюкарник, отколкото тема свързана с цените на имотите в икономмически форум.

ПП. Радвам се за включванията на въпросните хора, защото обогатиха и се надявам, че ще продължат да обогатяват моите знания по макроикономика. Тя между другото ми е хоби(По професия съм в сферата на инженерните науки). Та, между другото, без тях форума по-скоро прилича на женски клюкарник, отколкото тема свързана с цените на имотите в икономмически форум.
Коментар