Първоначално изпратено от пасъм
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Много по-евтино....
Consumer Prices in Sofia are 21.53% lower than in Athens (without rent)Consumer Prices Including Rent in Sofia are 21.16% lower than in AthensRent Prices in Sofia are 19.77% lower than in AthensRestaurant Prices in Sofia are 25.75% lower than in AthensGroceries Prices in Sofia are 16.01% lower than in AthensLocal Purchasing Power in Sofia is 33.04% higher than in Athens
Ей тук човек може да схване разликата в стандарта и що е то медиана.
http://www.salaryexplorer.com/salary...1006&loctype=3
http://www.salaryexplorer.com/salary...=293&loctype=3
Last edited by redcretin; 24.06.2022, 21:12.
Коментар
-
Като кажеш коя е агенцията знаеш ли колко човека във форума ще направиш щастливи ? :-)
Иначе , ако наистина имаш някакви лични данни за някой , които си получил НЕ от човека е тъпо и не виждам смисъл от това. Аз поне никога не бих ровил кой къде какво..... Ако той самият иска да сподели сам нещо добре. Ето например Левчо ми е казвал какво прави и аз съм му казал също в коя агенция съм съответно :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега аз съм се доказал че пазя лични данни,иначе реално разполагам с всичко за Вас.
Имена,адреси дори,доста неща ,но това няма значение,остава си за мен
Иначе , ако наистина имаш някакви лични данни за някой , които си получил НЕ от човека е тъпо и не виждам смисъл от това. Аз поне никога не бих ровил кой къде какво..... Ако той самият иска да сподели сам нещо добре. Ето например Левчо ми е казвал какво прави и аз съм му казал също в коя агенция съм съответно :-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Айде кажи сега за коя брокерска агенция работя щом знаеш :-))))
Имена,адреси дори,доста неща ,но това няма значение,остава си за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЗнам, че решат ли ще ме намерят
Спомням си, когато започнахме да изкупуваме земеделска земя в Каблешково, (за съжаление за клиенти, а не за мен), та, като им звънях, 1 от 20 човека, беше отзивчив. Нормално.
След като размисляха, сами звъняха, дори водеха родители или познати, които също имат парцелли в землището.
Това е от преди 1,5 г.
Сега в момента, дори и на 2500-2800 лв за декар се мръщят. Същият инвеститор иска да окрупнява закупеното, но вече става трудно .
Става въпрос за земеделска земя, над 7 категория нива, като търсим парцел минимум 40-50 дка !
Коментар
-
Аз не съм бил поканен,иначе всички ги знам от форума,заедно с рожденните дати и булстатите на бизнесите им даже
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Хахаха, и какво ще ти помогне това да разбереш коя съм ? Никога не съм се крила, дори дълго време името ми беше написано и в този форум в профила ми и беше видимо от всички. Изглежда си забравил, че дори ви бях определила среща на един 22.09. и отидох, но нямаше никой от всички които се биехте в гърдите ,че сте много смели ,а един сладур дори избяга в Сингапур след това
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
за кво ме питаш?за падане на имоти или за рецесия?щот са две различни неща!
. За рецесията-тя ще почне от сащ,даже вече е почнала,ама още е тайна......
. Канада ше пострада бая от имотният маркет,но тя е къмодитис икономика.....имотният удар по икономиката е нищо,спрямо тоновете пари,които всекидневно влизат от износ на петрол и газ......
Та мани ни мисли нас в Америката <сащ и канада> как ще оцелееме....
Кажи ти кво ше ви правиме вас в европата?
С тези милионни цени на апартаменти в места като Мюнхен и доходност под 1 % .....
и газ ,която е 4 пъти по скъпа от сащ?че и внос на всичкото отгоре....с корекомски цени....
. Путин знаеш ли че едва сдържа търпението си да дочака зимата да дойде?
ама толкова няма търпение,че е станал нетърпелив....
ЕЦБту..... малко странно се държи.....вече три месеца ше дигат,па нема да дигат....ше дигат ама утре.....нема да е утре,а ще е вдругиден.....
. някога виждал ли си централна банка да се държи по този начин?
. Щото аз не съм...
Са ше те светна......
. Ако ЕЦБту не вдигне лихвите,ще се насерат..
Ако ЕЦБту вдигне лихвите,тогава пук ще се осерат......
И вече 3 месеца европейския икономически "елит" е изпаднал в дилема......
половината ЕС ЕЛИТ вика:
НЕ ТРЯБВА ДА ВДИГАМЕ ЛИХВИТЕ,ЩОТО ШЕ СЕ ОСЕРЕМЕ...
А другата половина ЕС ЕЛИТ викат:
ТРЯБВА ДА ВДИГНЕМЕ ЛИХВИТЕ,ЧЕ ДА НЕ СЕ НАСЕРЕМЕ....
и те така. . Не знаят кое е по добро - да се насерат,или да се осерат......
ти юлка кво смяташ? Насрана икономика по добре ли е от осрана икономика.....или по добре е вариянта осрана икономика,вместо насрана икономика?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Супер идея ,ми даде да се разровя да разбера коя си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
Какви инвеститори може да има с капитал 2 лева? Взимат парите правят изкоп или дори и до там не стигат и фалират! То и до акт 15 да го докарат пак е нищо. Фалират и 2лв уставен капитал да си го делят балъците купили на зелено:-)))
И да прав си за описаната случка....Особено сега тези рискове стават съвсем реални. По-скоро не сега, а след 1-2-3 години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Правилно, това е регулиран парцел в хубав квартал на София. Разбирам ,че може да ми намери името ,но ми стана неприятно ,че има и моб. ми тел,,но след като се замислих в данъчната си декларация го пиша точно този номер, та изглежда от там го е взел.
Знам, че решат ли ще ме намерят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
И... ся... к'о викаш... кленовите листа затъват, американците - не?
. За рецесията-тя ще почне от сащ,даже вече е почнала,ама още е тайна......
. Канада ше пострада бая от имотният маркет,но тя е къмодитис икономика.....имотният удар по икономиката е нищо,спрямо тоновете пари,които всекидневно влизат от износ на петрол и газ......
Та мани ни мисли нас в Америката <сащ и канада> как ще оцелееме....
Кажи ти кво ше ви правиме вас в европата?
С тези милионни цени на апартаменти в места като Мюнхен и доходност под 1 % .....
и газ ,която е 4 пъти по скъпа от сащ?че и внос на всичкото отгоре....с корекомски цени....
. Путин знаеш ли че едва сдържа търпението си да дочака зимата да дойде?
ама толкова няма търпение,че е станал нетърпелив....
ЕЦБту..... малко странно се държи.....вече три месеца ше дигат,па нема да дигат....ше дигат ама утре.....нема да е утре,а ще е вдругиден.....
. някога виждал ли си централна банка да се държи по този начин?
. Щото аз не съм...
Са ше те светна......
. Ако ЕЦБту не вдигне лихвите,ще се насерат..
Ако ЕЦБту вдигне лихвите,тогава пук ще се осерат......
И вече 3 месеца европейския икономически "елит" е изпаднал в дилема......
половината ЕС ЕЛИТ вика:
НЕ ТРЯБВА ДА ВДИГАМЕ ЛИХВИТЕ,ЩОТО ШЕ СЕ ОСЕРЕМЕ...
А другата половина ЕС ЕЛИТ викат:
ТРЯБВА ДА ВДИГНЕМЕ ЛИХВИТЕ,ЧЕ ДА НЕ СЕ НАСЕРЕМЕ....
и те така. . Не знаят кое е по добро - да се насерат,или да се осерат......
ти юлка кво смяташ? Насрана икономика по добре ли е от осрана икономика.....или по добре е вариянта осрана икономика,вместо насрана икономика?
Last edited by acen1975; 24.06.2022, 20:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, ще има такива случаи вероятно. Затва казах, че цената е важна, но не водеща поне за мен..
Затва и Февруари , март се отказах от 2 инвеститора с ''добри'' цени....
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар