If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
230 000 евро стига цената на апартамент с две спални от средно висок и висок клас в София. За тристаен цените варират от 240 000 евро до 300 000 евро, а къща в затворен комплекс се продава от 320 000 евро до 450 000 евро. Малко по-скъпо се предлагат самостоятелните къщи от висок клас – над 486 000 евро това показва доклад на Colliers.
При наемите средният за двустаен апартамент е от 1000 до 1300 евро, а за тристаен от 1400 до 1700 евро. За цяла къща наемите са над 2150 евро, показват данни на компанията.
230 000 евро стига цената на апартамент с две спални от средно висок и висок клас в София. За тристаен цените варират от 240 000 евро до 300 000 евро, а къща в затворен комплекс се продава от 320 000 евро до 450 000 евро. Малко по-скъпо се предлагат самостоятелните къщи от висок клас – над 486 000 евро това показва доклад на Colliers.
При наемите средният за двустаен апартамент е от 1000 до 1300 евро, а за тристаен от 1400 до 1700 евро. За цяла къща наемите са над 2150 евро, показват данни на компанията.
Пак зависи от района на имота. Иначе значи аз съм си добре с 500 лв наем хаха
Не, че я гледам тази справка, но ми прави впечатление, че напоследък доста зачестиха продажбите на апартаменти, които скоро са получили акт 16 и вече ги препродават или завърше до ключ или обзаведени т.е спекулативните продажби почнаха да излизат на пазара.
Покупката на имот е нещо, през което човек минава сравнитено рядко, ако изобщо му се случи. Много хора все още живеят с родителите си, други – в наследствените имоти, а когато се стигне до покупка, те са изправени пред един непознат за тях процес на търсене, огледи, вадене на документи и редица други приятни и неприятни изненади. В тази статия ще ви дам няколко идеи, какво ДА и какво да НЕ правите при покупка на имот, подкрепени с лични истории, защото те са най-ценното, което съм натрупал по време на всичките ми покупки и продажби.
Доста интересна и правдоподобна статия.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Лордиевич, представям си опашката от кандидати които стоят прави докато ти пушиш пура в креслото и искаш 3-4 наема за гаранция, как кандидатите подвиват опашка, излизат, а ти само подвикваш: "Следващия моля"
Като ви предупреждавахме с Дюри, че ще си дръпнем имотите от пазара, вие се смеехте.
Сега смешно ли им е на испанските понижители, като хем не купиха, чакайки спадове, хем трябва да се редят на опашка за наеми, да показват чисто съдебно минало и здрави бели зъби.
Някои, ще останат да спят под мостовете, добре, че е топло......УТРЕ И В БЪЛГАРИЯ.
Лордиевич, представям си опашката от кандидати които стоят прави докато ти пушиш пура в креслото и искаш 3-4 наема за гаранция, как кандидатите подвиват опашка, излизат, а ти само подвикваш: "Следващия моля"
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Като ви предупреждавахме с Дюри, че ще си дръпнем имотите от пазара, вие се смеехте.
Сега смешно ли им е на испанските понижители, като хем не купиха, чакайки спадове, хем трябва да се редят на опашка за наеми, да показват чисто съдебно минало и здрави бели зъби.
Някои, ще останат да спят под мостовете, добре, че е топло......УТРЕ И В БЪЛГАРИЯ.
Коментар