If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Демек, няма парЕ за бфб-то и Колчев с Еланата няма пари...
Човека просто си казва мнението.
Ако ти смяташ, че двустаен коппор в Толстой пред разпадане е с по-голям инвестиционен потенциал от компания, това си е твое право.
Всички знаем защо имотите в София са толкова скъпи и защо поскъпнаха двойно за 3 години дори тези, в които дори прахосмукачка не е е пускана за този период.
За 3к/кв - толкова. Чак па и ток искат. Топли ги мисълта, че не са на перона и то са се качили на елитния "Артекс" експрес и това е.
Ха, колко интересно, един приятел там закупи, даже го имаше на фон в репортажа, питах го и потвърди тези неща. Това на мен само ми показва, че най-големите и известни строителни компании са най-големите мошеници. Как сградата е взела акт 16, а не са направени индивидуални партиди, токът е промишлен, не е присъединена към ТЕЦ-а и т.н.? Значи са взели разрешението за ползване с пари под масата...
Сега не ги знам цените, но като се купуваше там на зелено цените бяха около 2000 евро/квадрат.
да, той 10 години пише тука
и чака дискаунтите
и да е имал нещо
сега с тия пари може да си купи само фризер на черния петък
и да му ползва кашона за всекидневна
А кой ... си продаде имота 2021 преди ръна и 2023 среброто пак преди ръна ?
Ай среброто има някакво извинение,че е за вноска по ипотечката на боксониерата,но имота се продава за да вземел на зелено видиш ли глупака прост ,обаче настъпил мотиката с Шарлатанската инфлация и така поел едни -40,-50% Топ инвеститора на форума без съмнение хаха
Last edited by RUBLA; 21.11.2024, 11:23.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Послушай ме за боксионерката, че това в детската не е живот.
Един ден ще ми благодариш
да, той 10 години пише тука
и чака дискаунтите
и да е имал нещо
сега с тия пари може да си купи само фризер на черния петък
и да му ползва кашона за всекидневна
Мама-брокерица и тя ли така се е въртяла около будалите да им обяснява колко предвидливи са като си набият кинтите в някой имот? Добре, че е имало будали, та сега да имаш покрив над главата си.
Вярно ли на Берти майка му е била брокерка? Колко жалко, да дава направления на инвеститори във всички направления!!
Last edited by RUBLA; 21.11.2024, 11:26.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Николайчо,на брокерази никой не вярва.А и това ,че подскачаш все едно радка ти е бръкнала някъде,доказва това което твърдя.
Ти си банкороб,но неосъзнат.Тея понасят най-голям демидж
Послушай ме за боксионерката, че това в детската не е живот.
Мама-брокерица и тя ли така се е въртяла около будалите да им обяснява колко предвидливи са като си набият кинтите в някой имот? Добре, че е имало будали, та сега да имаш покрив над главата си.
не ми се занимава с глупости
където ще коментираш чуждите майки виж направи нещо за себе си.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
друго е някой/я с костюмче да се върти около тебе и да ти обяснява колко предвидлив си като си набиеш кинтите в някой имот
Коментар