Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То баш това си мисли някой като се жени ,да се развежда. И да сключва предбрачен договор. Освен това жилището ако е придобито по време на брака се води съпружеска имуществена общност-и двамата са съсобственици. Да ама като се разведат и има деца ,съдът в 99 процента от случаите присъжда децата на майката и семейното жилище също.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това си е направо теорема, броя на трътките е обратно пропорционален на стойността на имотите. Значи абсолютните нулеваци от деЦките са абсолютни трътки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това си е направо теорема, броя на трътките е обратно пропорционален на стойността на имотите. Значи абсолютните нулеваци от деЦките са абсолютни трътки.
- 1 like
Коментар
-
То баш това си мисли някой като се жени ,да се развежда. И да сключва предбрачен договор. Освен това жилището ако е придобито по време на брака се води съпружеска имуществена общност-и двамата са съсобственици. Да ама като се разведат и има деца ,съдът в 99 процента от случаите присъжда децата на майката и семейното жилище също.
Коментар
-
Познавам двама мъже по на 35 години ,добре платени, с жилища в София, сигурно още са девствени и жена не се е завъртяла покрай тях. Същевременно един приятел на 48 години се разведе,живее под наем и им скъса трътките за две години. Накрая се хвана с една мадама с 25 години по-малка.Пича си живее под наем от 25 години и изобщо не му пука.Харчи си парите и изобщо няма намерение да купува жилище. Пък жените му се лепят.Ако беше купил жилище, бившата му щеше да му го вземе при развода и сега щеше да е с пръст в уста.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Има възможност преди брака или дори след него да се сключи предбрачен договор. Това пък изобщо не би трябвало да притеснява някой !
- 1 like
Коментар
-
Като гледам колко народ се разведоха трябва да се мисли и в тая посока при покупка на жилище.Щото днес цуни гуни, ама утре не се знае как ще са нещата. И накрая може да се окаже човек хем без жилище,хем да плаща кредит.
Коментар
-
Затова ако се жениш не трябва да продаваш старото жилище което имаш за ново по-голямо, а да изтеглиш един хубав ипотечен заедно с изгората за да е по-здрава връзката.
Иначе не виждам как ще се печели от имоти в държава, където:
https://fakti.bg/life/711451-poveche...inalata-godina
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И това го има. Наборите не си поплюват. До човека си е. Малките тех да ги нае...некой, за нищо не стават.
Коментар
-
Познавам двама мъже по на 35 години ,добре платени, с жилища в София, сигурно още са девствени и жена не се е завъртяла покрай тях. Същевременно един приятел на 48 години се разведе,живее под наем и им скъса трътките за две години. Накрая се хвана с една мадама с 25 години по-малка.Пича си живее под наем от 25 години и изобщо не му пука.Харчи си парите и изобщо няма намерение да купува жилище. Пък жените му се лепят.Ако беше купил жилище, бившата му щеше да му го вземе при развода и сега щеше да е с пръст в уста.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Евала за тез приказки. Ама мъжлетата тук колко пу...ки са строшили като и един имот не са купили? Нали ги гледам неколко момета около мен на 25-29 години. Свестни деца но немат около тях нищо сериозно. Не са за мен, ,,учил съм с бащите им", но виждам че търсят стабилен човек, постоянен в чувства, поведение, мъжкар с една дума. Даже и не и с добро финансово положение. Това младок който нема старт от мама и тати нема ка да бъде. Много пък и имат, но пак не ги бива. Не знам, не съм специалист и не ме брига. Просто забелязвам.Last edited by mirodes; 09.09.2022, 10:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнениеСтряскаща оценка за България. От къде ни извадиха
От: Редактор -
08 септември, 2022
4161
Данните, които ООН отчита в класацията за България, са ..... среден личен доход 23 071 долара годишно.
Копирано от standartnews.comНаписаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВ интерес на истината скоро не съм гледал евровите договори как точно ги обвързват.
Левовите мисля, че са толкова - актуализация 2 пъти/годишно.
А Юрибора катери в момента по-яко и от Райнх. Меснер, това е очевидно.
Ако скокът по 100к евров се ограничи само до 500 кинта - ще е добре.
Ще трябва да почерпят ми се струва... ?
p.s.
Я как озлобения физкултурник по-доле от километри си личи - лъха на мента, чесън и шкембе!
Пукането на един имотен балон изважда на повърхността бая такива.
Но човек не трябва да се впечатлява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мне , аз бих казал всеки да го живее тоя живот а не да живурка ,щото много бързо се "търкулва" . По възможност достойно да го живее . Тва безконечно стеняне тука е пълен т...к даже е по зле от пияни жени по време на моминско парти !!! Мъжкото чедо тряя да може създава ,тряя да може изкарва кинти , тряя да може да троши пут...и ,и нейсе да може да го превзема тоя живот .Last edited by bulgarian lev; 09.09.2022, 00:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар