Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениенЕ БЯХ ВЛИЗАЛ в темата много отдавно но се налага да я посещавам по често за в бъдеще. Първо фактите- купих си къща с място. Сега искам да бутна къщата и на нейно място да построя нова, може би със същата площ, или малко по голяма- около 20 квадрата повече. Искам също да се направи оградата. Кое след кое следва- ограда-1, къща -2 или обратното. Кое е по добре- тухла или готова барака с изолация, или онзи ден гледах някакви турски стоманени. И как се процедира с документите. Мисля че ако бутна къщата нацяло трябват нови документи, иначе дали може да се води само ремонт на покрива- разбрах че е на уведомителен режим. Ако реша да я правя по голяма съм наясно че ще трябват нови документи
ПП огради с колове и плътна мрежа да не се вижда какво правиш и си действай
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Днес разговарях с брокер и стана въпрос за поддръжката на общите части. Та да знаете: решение за поддръжка на общите части може да бъде обжалвано дори само от 1 живущ, като поддръжката на общите части на м2 не е урегулирано в закона. Законово поддръжката на общите части се начислява на брой обитаващи. Толкоз.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Добре, сега разбрах. А кое е по добре- да пиша че реновирам покрива и да съборя къщата , да лея плоча и нагоре или да обявя нацяло че я събарям и ще я правя нова
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ако няма никаква ограда или е зле, първата работа е да я стегнеш/ направиш временна. После оправяш документите за строежа. Следва временен нужник. Чак след това буташ и строиш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениенЕ БЯХ ВЛИЗАЛ в темата много отдавно но се налага да я посещавам по често за в бъдеще. Първо фактите- купих си къща с място. Сега искам да бутна къщата и на нейно място да построя нова, може би със същата площ, или малко по голяма- около 20 квадрата повече. Искам също да се направи оградата. Кое след кое следва- ограда-1, къща -2 или обратното. Кое е по добре- тухла или готова барака с изолация, или онзи ден гледах някакви турски стоманени. И как се процедира с документите. Мисля че ако бутна къщата нацяло трябват нови документи, иначе дали може да се води само ремонт на покрива- разбрах че е на уведомителен режим. Ако реша да я правя по голяма съм наясно че ще трябват нови документи
Коментар
� -
нЕ БЯХ ВЛИЗАЛ в темата много отдавно но се налага да я посещавам по често за в бъдеще. Първо фактите- купих си къща с място. Сега искам да бутна къщата и на нейно място да построя нова, може би със същата площ, или малко по голяма- около 20 квадрата повече. Искам също да се направи оградата. Кое след кое следва- ограда-1, къща -2 или обратното. Кое е по добре- тухла или готова барака с изолация, или онзи ден гледах някакви турски стоманени. И как се процедира с документите. Мисля че ако бутна къщата нацяло трябват нови документи, иначе дали може да се води само ремонт на покрива- разбрах че е на уведомителен режим. Ако реша да я правя по голяма съм наясно че ще трябват нови документи
Коментар
� -
Живо доказателство че под наем е най-добре
Гражданка се възмути от цените на наемите в Пловдив, отговориха й с пример за хайвер
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...haiver-1389067
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
НЯМАМ ПАРИ, иначе е перспективно ......... (по-зле не може да е)
ПП Та това са цените на имотите.....Last edited by better; 09.09.2022, 21:24.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За 169К еврона съм забил апарта в Докторска и този до спирка бул. България в Хиподрума. Сега кинтите са за нагласена панелка в Надежда.
Да, няма да ги даде човека със спестени 150К€, лошото е че няма нищо друго какво да купи с тях.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
15% отгоре на колко, на 1500, 1700, 2000? Те версиите се множат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нали му предложих и аз, и Песимиста да му налющим 15% отгоре за този във Вазов.
Коментар
� -
Много се оплете Жонката. Уж беше разбрал за апартамента преди въобще да го обявят, пък сега се появи брокер с обява. Първо го купи по 1500евро квадрата, сега били 1700 с таксите. Уж беше пуснал без пари някакви приятели срещу ремонт на банята, после той я ремонтирал с н'ам к'ви си плочки.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ти в орландовци ходил ли си някога ?!
Коментар
�
Коментар