If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ратко, моля те бе човек, върни колето обратно в имотите, че ще съсипе хамерика и борсите
Хаха, на мен вчера ми се задейства стопа на МС на 438$, а мин. седмица на МкД на 315$, и теслата на 260 - направо се разпуках от кеф последните дни. До края на годината мога само да лежа и да въртя синджира.......
що бе. ко работиш 1 час на МЕСЕЦ за 1000 лв си е екстра.
В министерство на културата и земеделието 99г правех изследване колко са обезпечени с компири. За 2 седмици видях 3-ма души да работят а бяха към 1000 общо. И то щото имаше някаква куртурна проява - беше някъде по това време есента.
Десетки ме питаха откъде се пуска компира, стотици компири не бяха вързани към контакт, половината бяха тип правец 16 ама това не попречи на малкия мук след 2-3 години да им лизне лицензи за вин ХП
Дори да не вършиш нищо, пак трябва да си там, т.е да си продаваш времето за жълти стинки....
Вчера гледах цените на НИ по Северното черноморие на вили и апартаменти, близо до нас.
Апараментите вървят по 1/2 от софийските цени на сходни апартаменти. Новите вили са скъпи по 150 000, 200 000 и 300 000 евро. Старите вили за ремонт вървят евтино. И според мен може човек да си купи стара вила изгодно и да си я реновира по свой вкус.
Ремонтът на новите вили понякога е дразнещ - слагат много крещящи цветове и разни дизайнерски изгъзици.
От илядо лв на две илядо лв.
На никого не пожелавам да е чиновник с началник и две три илядо лв.
що бе. ко работиш 1 час на МЕСЕЦ за 1000 лв си е екстра.
В министерство на културата и земеделието 99г правех изследване колко са обезпечени с компири. За 2 седмици видях 3-ма души да работят а бяха към 1000 общо. И то щото имаше някаква куртурна проява - беше някъде по това време есента.
Десетки ме питаха откъде се пуска компира, стотици компири не бяха вързани към контакт, половината бяха тип правец 16 ама това не попречи на малкия мук след 2-3 години да им лизне лицензи за вин ХП
Вчера една мизерна бюджетна писарушка ми идва на среща с чистак нов m2 и новия айфон. Работата му е буквално да се върти половината ден, а другата половина да кара служебната кола на мивка или сервиз. 100% увеличение на заплатата тази година. А си мислех, че на жената, също бюджетник, 60% е много.
Та защо го казвам. Защото тука пишете за разни айтита, а легионът от купувачи на имоти отдавна е предимно бюджетници. Повишаването на заплатите е лудо. Нито една сфера не се доближава дори на йота.
От илядо лв на две илядо лв.
На никого не пожелавам да е чиновник с началник и две три илядо лв.
Коментар