Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Той нищо не чака. Всъщност чака - следващата порция дарения (семейни имоти). Той ако на себе си разчиташе, сега щеше зазидан да дели деЦката с кольо.
Арменска гъдулка му се казва на такъв.
Колко несправедлив е животът с тухладжиите - цял живот се блъскат и напъват - да теглят кредити, да не спят безсънни нощи, да стават роби на банки и лукави на банкстери, а накрая друг им получава имотите наготово, даже без да си е мръднал пръста...
Тухладжии, трябва да измислите някакъв начин или метод за прехвърляне на имот в отвъдното, чрез който да си вземате с вас имотите на оня свят след смъртта ви. Защото в момента сте прецакани много гадно. Като ви приключи животецът - губите завинаги безценното имотче и то отива в други ръце... Защо тогава се напъвахте цял живот да ставате роби на банки?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДъщеря ми преди часове ме изкритикува...пълен си с имоти, не мога да ги преброя. Дай нещо и на мен. Казах и изчакай, като заслужиш. Мойте имоти не са кой знае какви, но виде ли как снасят? Или и да си видела не си сметнала, или си го приела за даденост. Ще почешеш грива още 4 години и може да се размисля, рекох и.......
Много интересна ситуация! Харесвам твоите резерви. Усещаш нещата вътрешно.
Все пак - от наемите ти осигуряваш семейството (плюс останалите ти доходи!) и създаваш (частично) своеобразен уют за всички. Дъщерята приема това за даденост и желае да "вземе" част от общото, но без да преставаш да се грижиш, нито да намаляваш приноса си в семейния бюджет...
Ако каже: "дай нещо и на мен", което да управлявам и да се издържам, което те освобождава от задължението - да ме издържаш - това е различно! Експериментът би могъл да се проведе, въпреки че имам съмнения - тя да успее така лесно - без допълнителна издръжка от тате.
Нещо повече: най-вероятно ще поиска "да управлява" и втори имот "от общите"...Last edited by mikomikov; 06.10.2024, 10:46.
Коментар
-
https://www.facebook.com/share/r/uwsUDRMNkMXEL2mg/
Ето и нещо за всички гастари-чуждопоклонници......очаквам сериозен ферман от Елджон
Коментар
-
Дъщеря ми преди часове ме изкритикува...пълен си с имоти, не мога да ги преброя. Дай нещо и на мен. Казах и изчакай, като заслужиш. Мойте имоти не са кой знае какви, но виде ли как снасят? Или и да си видела не си сметнала, или си го приела за даденост. Ще почешеш грива още 4 години и може да се размисля, рекох и.
Таралеже, другата седмица ще ги водя на семеен туризъм на къщето. Щерката и още една нейна приятелка с нея. А една кака екстра, ти знаеш, пита кога ще наминем...пак ше отложим, щерката е първа, винаги ще е.Last edited by bulgarian lev; 06.10.2024, 05:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Едва ли, десетките му хиляди месечен доход на елджон, едва ли му позволяват да почерпи...за Електроджони, дори са пари за семки, нищо, че прочетох, че над 30 000, разузнаването им се задейства..
години усилия съм посветил да ги търся
и нъцки
бизнесмени, милаирдери, революционери...
нъцки
сам не си ли сипеш
нема кой
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Той нищо не чака. Всъщност чака - следващата порция дарения (семейни имоти). Той ако на себе си разчиташе, сега щеше зазидан да дели деЦката с кольо.
поне в 3 поста е писал човека, че чака новата справка /9 месеца, но то нищо не е на фона на 9 години/
не коментираме, че новата също не му изнася
и автомазтически сяда да чака още по-новата
но чака
и както се казва, който чака, той ще дочака
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добро момче е бетерчо
аз дори си мисля, че някой ден ще събере сърце и ще почерпиза Електроджони, дори са пари за семки, нищо, че прочетох, че над 30 000, разузнаването им се задейства..
Last edited by Bailor; 06.10.2024, 00:19.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
е, дай неко справка от регистъра
тия справки от много тримесечия ги чакаш
и като излязат, ги оспорваш и обобщаваш
- 1 like
Коментар
-
е, дай неко справка от регистъра
и като излязат, ги оспорваш и обобщаваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
регистъра публикува данни публично - всяко тримесечие
гъдулките четат факти, сега, и и тн.
и като излязат, ги оспорваш и обобщавашпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Интересно, че няма оплакал се ипотекар, само обитатели от перона оплакват ипотекари
А бая със спестяванията седяха на перона и чакаха влака да се върнел обратно в гарата та да се били качили на старите цени на билетите
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар