IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI

Доста често това са отрочета на ченгета, номенклатури, доносници или комунистически ибрикчии. Имотите не са придобити с труд, а с измами, слагачество и доносничество. В този смисъл профукването на наследството е възстановяване на вселенския баланс - мързеливите долни душици заслужават живот в мизерия.
    Тука ще те разочаровам, отидоха по странско, да живеят в разкош, а с продажбите от окраденото построиха империи. Справка - форумните легенди.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Дъщеря ми преди часове ме изкритикува...пълен си с имоти, не мога да ги преброя. Дай нещо и на мен. Казах и изчакай, като заслужиш. Мойте имоти не са кой знае какви, но виде ли как снасят? Или и да си видела не си сметнала, или си го приела за даденост. Ще почешеш грива още 4 години и може да се размисля, рекох и.
      Няма спасение за имотчетата ви.
      Рано или късно ще дойдат в ръцете на такива като нас. И то съвсем наготово.
      Трябва само малко да почакаме.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Нямам ипотеки.
        Ти се моли родителите ти да пукнат де, за да се видиш малко с малко парици.
        То хубаво си анонимен, ама чак такава гнус не е за вярване.
        Такива и колело не могат си купят сами.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тези имоти, с които сега се фукате по форуми са реално ваши само за много кратък отрязък от време.
          Може би 10-15 години, не повече.

Докато не изплатите ипотеката, имотът е собственост на банката - вие плащате наем да го ползвате.
          Като умрете пък имота ви отива в други ръце и пак не е ваш.
          Затова казах, че животът е супер несправедлив към вас- тухладжиите.
          Нямам ипотеки.
          Ти се моли родителите ти да пукнат де, за да се видиш малко с малко парици.
          То хубаво си анонимен, ама чак такава гнус не е за вярване.

Коментар

Всъщност тухладжии, хрумна ми как вие можете да прецакате системата !

Понеже да измислите начин как да телепортирате недвижим имот в отвъдното едва ли някога ще ви се отдаде,
            то тогава защо не вкарате закон, който да забранява жилища да се унаследяват по никакъв начин? След смъртта на собственика, жилището да отива директно на пазара, където може да бъде купено само от друг ипотекар.... Деца и други роднини да нямат право да наследяват жилища. Така хем цените на копторите ви ще скочат още повече нагоре, хем ще ударите по такива мързели и паразити като нас, които обитаваме безплатно децки и чакаме да получим имотчета наготово без да си мръднем пръста...
            Фрости, обикновенно въжделенията за прецакване на системата, идват от бунтовете в детската.

Редно е, след като си написал, какво трябва да стане с ипотеките, да споделиш и алтернативи в какво да се набият парите от наследените имоти. Само ще ти подскажа, че предното поколение, също като нашето бая е рискувало, но предимно със спестяванията си. Без кредити, без да разпродаде всичко, за да се прави на бизнесмен. Затова и има какво да оставят на нас. Запомни ги тея неща, докато не проиграеш всичко.

Коментар

Тези имоти, с които сега се фукате по форуми са реално ваши само за много кратък отрязък от време.

Докато не изплатите ипотеката, имотът е собственост на банката - вие плащате наем да го ползвате.
              Гроздето е кисело

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

най-сетне разкри същността си
                Че аз кога съм я крил?

------------------

Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                ПП като гледам колко популярни стават старчески грижи срещу имот, може да останеш с пръст в... уста
                Ха-ха-ха...приемем хипотетично, че съм ти дете... как ще ме спреш да се разпореждам с имотите ти след смъртта ти?
                Last edited by X_Y; 06.10.2024, 18:25.

Коментар

: Така хем цените на копторите ви ще скочат още повече нагоре, хем ще ударите по такива мързели и паразити като нас, които обитаваме безплатно децки и чакаме да получим имотчета наготово без да си мръднем пръста...
                  най-сетне разкри същността си

ПП като гледам колко популярни стават старчески грижи срещу имот, може да останеш с пръст в... уста
                  Last edited by BONI; 06.10.2024, 13:18.

Коментар

Искаш родителите ти са умрат ли ве. Боже…
                    Върховно падение на човешкия вид...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И после наследеното се "инвестира". Понеже покойниците, които оставят една камара имоти наследство, не знаели как да управляват парите. А, разбирача, който цял живот паразитира на гърба им и не може да си купи самостоятелно дори телефон, знае всичко.
                      Всъщност тухладжии, хрумна ми как вие можете да прецакате системата !

Понеже да измислите начин как да телепортирате недвижим имот в отвъдното едва ли някога ще ви се отдаде,
                      то тогава защо не вкарате закон, който да забранява жилища да се унаследяват по никакъв начин? След смъртта на собственика, жилището да отива директно на пазара, където може да бъде купено само от друг ипотекар.... Деца и други роднини да нямат право да наследяват жилища. Така хем цените на копторите ви ще скочат още повече нагоре, хем ще ударите по такива мързели и паразити като нас, които обитаваме безплатно децки и чакаме да получим имотчета наготово без да си мръднем пръста...
                      Last edited by Frosty; 06.10.2024, 13:11.

Коментар

Коментар

И после наследеното се "инвестира". Понеже покойниците, които оставят една камара имоти наследство, не знаели как да управляват парите. А, разбирача, който цял живот паразитира на гърба им и не може да си купи самостоятелно дори телефон, знае всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

най смешното е че имат по 5 котура и 1 дете. Е кво ще ги прави отрочето ви НЕНУЖНИТЕ поне 4 имотя?
                            Бе повечко имаме... и деца и имоти

Но на въпроса - ще се възползват от наследството, дано са мъдри. Например ако не беше продал двата двустайни, сега 1000 евро наем щяха да ти капят всеки месец!

Коментар

Ми супер ! Нали и аз това казвам - след погребението ви, децата ви ще получат наготово всички ваши имотчета, и ще цъкат щастливи по дискотечки, партита и чужди дестинации... На третата седмица/на третата текила вече ще са ви забравили и никой няма да ви помни - гаранция...

Не мога да разбера защо толкова злобеете срещу нас - живеещите в децката, след като децата ви ще са същите като нас - ще получат наготово много имотчета без да са си мръднали пръста, и те ще живеят в децката, която вие така удобно сте им подсигурили, и няма да им се налага да стават роби на банки...
                              най смешното е че имат по 5 котура и 1 дете. Е кво ще ги прави отрочето ви НЕНУЖНИТЕ поне 4 имотя?
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ми супер ! Нали и аз това казвам - след погребението ви, децата ви ще получат наготово всички ваши имотчета, и ще цъкат щастливи по дискотечки, партита и чужди дестинации... На третата седмица/на третата текила вече ще са ви забравили и никой няма да ви помни - гаранция...

Не мога да разбера защо толкова злобеете срещу нас - живеещите в децката, след като децата ви ще са същите като нас - ще получат наготово много имотчета без да са си мръднали пръста, и те ще живеят в децката, която вие така удобно сте им подсигурили, и няма да им се налага да стават роби на банки...

Коментар

Working...
                                X