Знае ли някой какво става с парите по бористе, ако човек умре и никой от наследниците дори не знае, че има акции или дори и да знае не знае през коя платформа е инвестирал? При имотите е тия неща са ясни. С кеша в банките е малко по-зле, че наследниците няма как да знаят всички банки в които някой има пари (в тч и чуждестранни). На мен ми се струва, че при фондовите борси доста отинвестициите си остават дар, защото в днешни дни акциите и облигациите не са на хартия, че да мога евентуалните наследници да поискат да ги осребрят. .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Къдее по добре, испания или гърция за покупка на апартамент и съответно отдаването му през еърбнб. Бях в барселона- ами то там е по евтино като абсолютни цени от бг
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
толкова ми ОСТАНАХА след като КУПИХ 2 ПО ГОЛЕМИ АПАРТАМЕНТА В АТИНА. Дето сега са поне 250к€. А и кеша е толкова.
Айде сега сметни на колко печалба съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеа освен черепчето с голото ляво краче което се вижда ме потапя в розов рай! Уникално моме. Професионален тест драйвър.
Last edited by bulgarian lev; 06.10.2024, 21:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Видиш ли класически лузър как мисли? Наготово да получи. Да измрат всички за да наследи. Изобщо не топли че нищо няма да съумее да запази и управлява.
Гледай черепчето и баварката:
https://www.youtube.com/watch?v=hgrckFcw__U
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Нямам ипотеки.
Ти се моли родителите ти да пукнат де, за да се видиш малко с малко парици.
То хубаво си анонимен, ама чак такава гнус не е за вярване.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Два двустайни Ботю продаде за 120к евро ОБЩО. Сега едва щяха да са 300к, по-скоро 220-250. Тоест за 7 години са донесли към 100% печалба от поскъпване, плюс хиляда евро всеки месец. Колко щяха да донесат в ТБИ?
Айде сега сметни на колко печалба съмНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеЗначи бодрия форумен понижител милеонер с една четвърт биткон живее в условията на дефлация и чака родителите си да пукнат за да се види с имот и малко пари, които ще издуха за една година. Ма вие сте върха ве. Не можете да се мерите с каръка който зовеше за бунт и искаше бомби ама сте добри ве
Комарджиите са без скрупули. Имам познат издухал 2-3 апартамента на комар и изобщо не смята да се отказва. И кавръка натам се е запътил, но още не го е осъзнал. С тая психика, един път да го тилтнат и е дотам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Значи бодрия форумен понижител милеонер с една четвърт биткон живее в условията на дефлация и чака родителите си да пукнат за да се види с имот и малко пари, които ще издуха за една година. Ма вие сте върха ве. Не можете да се мерите с каръка който зовеше за бунт и искаше бомби ама сте добри ве
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако един търтей чака смъртта на родителите си, за да се сдобие с жилище, той не търси такова. Много често след кончината на единия съпруг, преживелия сключва нов брак. В такъв случай, каква част от имота остава за търтея и дали няма да му се наложи да си търси жилище? Предвид количеството чакали, това дали няма да увеличи търсенето?Last edited by X_Y; 06.10.2024, 19:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Два двустайни са над 300к Еуро. Дори с депозит в ТБИ банка ще ги правиш тези 1к месечно. С един обикновен ЕТФ дългосрочно поне 2-2.5к. И в двата случая с нулеви разходи, нулева поддръжка, без празни месеци, без ремонти, че и необлагаеми....
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ха-ха-ха... да приемем хипотетично, че съм ти дете... как ще ме спреш да се разпореждам с имотите ти след смъртта ти?
Last edited by X_Y; 06.10.2024, 18:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Че аз кога съм я крил?
------------------
Ха-ха-ха... да приемем хипотетично, че съм ти дете... как ще ме спреш да се разпореждам с имотите ти след смъртта ти?
Last edited by X_Y; 06.10.2024, 18:33.
- 1 like
Коментар
-
Няма спасение за имотчетата ви.
Рано или късно ще дойдат в ръцете на такива като нас. И то съвсем наготово.
Трябва само малко да почакаме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Два двустайни са над 300к Еуро. Дори с депозит в ТБИ банка ще ги правиш тези 1к месечно. С един обикновен ЕТФ дългосрочно поне 2-2.5к. И в двата случая с нулеви разходи, нулева поддръжка, без празни месеци, без ремонти, че и необлагаеми....
- 1 like
Коментар
Коментар