Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
много американски филми си гледал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това е много странно
освен ако не си отгледал наследник като колето и фрости
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Много зависи как ще си възпиташ децата, освен това има завещания, тръстове..... ако има акъл човек може да остави generational wealth с точно определени неща за които могат да се харчат парите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аве, ти защо си се нарекъл Фрости?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Повишението на цените на имотите е довела до трагични висоти злобата на перона. Клетви за смърт на собственици на имоти!!!!!!!! Какво падение! Вместо да се потрудят, тези вещаят смърт!!! Те не знаят ли, че първо тях може да ги стигне? В ролята на Бог ли се изживяват тези хора?
- 1 like
Коментар
-
Повишението на цените на имотите е довела до трагични висоти злобата на перона. Клетви за смърт на собственици на имоти!!!!!!!! Какво падение! Вместо да се потрудят, тези вещаят смърт!!! Те не знаят ли, че първо тях може да ги стигне? В ролята на Бог ли се изживяват тези хора?
Защо животът е толкова несправедлив с тухладжиите?Малцина доживяват 70-80 години(с имитацията на здравеопазване в бг даже по-малко)
Че той ипотекаря до 60 години изплаща кредит на банката, след има няма 15 години - у гроба... Ама как може такава несправедливост?! Само 10-15 мизерни годинки бленувания имот е лично негов, после имотчето отива в други ръце, а ипотекарят на оня свят пак е с празни ръце...
Last edited by X_Y; 06.10.2024, 23:16.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Повишението на цените на имотите е довела до трагични висоти злобата на перона. Клетви за смърт на собственици на имоти!!!!!!!! Какво падение! Вместо да се потрудят, тези вещаят смърт!!!Last edited by X_Y; 06.10.2024, 23:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аве, ти защо си се нарекъл Фрости?Last edited by X_Y; 06.10.2024, 23:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Защо си мислиш, че точно твоите наследници са нещо по-различно от нас?
Гарантирам ти, че на третата-четвъртата седмица, след като са те погребали и са ти взели имотчетата за 200-300 хил.евра, вече ще са по кръчми и дискотеки, а ти ще си забравен...
Ако наследя недвижимо имущество за половин милион, мислиш ли, че ще ми пука, че някаква бабичка или дядо, били умрели?!Last edited by X_Y; 06.10.2024, 22:43.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Странно мнение, продал два апарта в Сухата река, същевременно купил два в Атина и му останали 250К в € да си ползва. Че ти да не си продал в Монте Карло, вместо в сухата, че такава разлика ти е останала?Last edited by ratten; 06.10.2024, 22:41.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Точно това е една от хубавите страни - паразитите след теб няма как да надушат какво точно притежаваш, освен ако не го завещаеш доброволно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Къдее по добре, испания или гърция за покупка на апартамент и съответно отдаването му през еърбнб. Бях в барселона- ами то там е по евтино като абсолютни цени от бгако ти цъфнат и окупи става чудна работа да знайш
Last edited by Minaiivan; 06.10.2024, 22:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
толкова ми ОСТАНАХА след като КУПИХ 2 ПО ГОЛЕМИ АПАРТАМЕНТА В АТИНА. Дето сега са поне 250к€. А и кеша е толкова.
Айде сега сметни на колко печалба съмLast edited by X_Y; 06.10.2024, 22:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това е много странно
освен ако не си отгледал наследник като колето и фрости
Гарантирам ти, че на третата-четвъртата седмица, след като са те погребали и са ти взели имотчетата за 200-300 хил.евра, вече ще са по кръчми и дискотеки, а ти ще си забравен...
Ако наследя недвижимо имущество за половин милион, мислиш ли, че ще ми пука, че някаква бабичка или дядо, били умрели?!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар