Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ще видим какво и какви ще са имотите които ще продават . За сега не виждам промоциитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ако продава под цената която си е наумил ще е хоби...., но надали ще се случи в масовият случай.
Вариантите са 2 - или спират строежите или те отдават под наем, докато не се стигне цената която искат....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...a-ot-retsesiya
ЕЦБ изпраща предупредителен сигнал към банките заради риска от рецесия Призивът на регулатора е свързан с опасността от ръст на "лошите" кредити на фона на задълбочаващата се енергийна криза
18:09 | 7 октомври 2022
Обновен: 18:10 | 7 октомври
Очакват ВЗРИВ ОТ ЛОШИ КРЕДИТИ !
Искат не искат ще продават !
Коментар
-
Българите се отказват от покупката на имот Продажбите намаляват, показват данни за броя на сделките у нас
8 октомври 2022 12:29
Ха ха повишителите губят темата..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Следва и " Българите, се отказват от продажбата на имоти ". Винаги става едно и също и вече започва да ми доскучава
ЕЦБ изпраща предупредителен сигнал към банките заради риска от рецесия Призивът на регулатора е свързан с опасността от ръст на "лошите" кредити на фона на задълбочаващата се енергийна криза
18:09 | 7 октомври 2022
Обновен: 18:10 | 7 октомври
Очакват ВЗРИВ ОТ ЛОШИ КРЕДИТИ !
Искат не искат ще продават !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако продава под цената която си е наумил ще е хоби...., но надали ще се случи в масовият случай.
Вариантите са 2 - или спират строежите или те отдават под наем, докато не се стигне цената която искат....
https://m.imot.bg/details/1j165866927241162
Освен идиотската цена са ги напускали под наем на 5000 лв на месец и чакат неясно кой да се нанесе там.
3млн евро са без ДДС, ако някой се интересува
Коментар
-
Българите се отказват от покупката на имот Продажбите намаляват, показват данни за броя на сделките у нас
Коментар
-
Вариантите са 2 - или спират строежите или те отдават под наем, докато не се стигне цената която искат....
Коментар
-
по-добре да ги пуснат на паник селс с 40% дискаунтпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от smartinvest Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Строител не иска да продава? Хоби ли му е строителството?
- 1 like
Коментар
-
В някаква степен си прав. Почти съм сигурен, че ще има 2-3 години в които няма да имам особено желание , а ако е в Ливадите и ко никакво, но ако е както е на желано място от мен ще прежаля малкото проценти от хипотетичен спад за квартала / но едва ли за сградата/ и от пропуснатите ползи от алтернативи.
Причината е че после когато бих имал желание няма да има какво да купя / предлагане/....
В моят конкретен казус има и друго обстоятелство, ако не купя когато мога и никой друг не иска инвеститора ще си построи сам сградата и ще я отдава той. Вече има 2 сгради доколкото знам , които той самият отдава и не продава....Не му е никакъв финансов проблем да го направи....
И всъщност това ми е опасението, че ще се случи с много други сгради в строеж или планирани. Строителите са много напред като кеш към момента, освен тва свикнаха на лесна и ГОЛЯМА печалба. Трудно ще се оречупят да продават с по-малка .
- 1 like
Коментар
Коментар