Първоначално изпратено от Manyyy1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Нека се върнем в темата обаче, че отново ще играе касапина.
Защо тухлите и дограмата са ми немски, плочките испански, паркета френски, бялата техника немска, лепилото за плочките и то беше вносно, също и латекса, контактите са ми турски, също и ключовете за лампите, бравата е италианска, тоалетната словенска, осветлението нидерландско... Стига примери. Нямам дори едно българско нещо у дома. Сигурен съм, защото при всеки ремонт (за мен или за под наем) това ми прави силно впечатление. Майсторите ми даже не говорят добре български.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Родното производсктво е екзотика. Дори да има някакво производство то е с вносни суровини.
Коментар
-
Каврък, за оранжерийните ясно, кажи защо никой не отглежда ябълки, круши и др. традиционни плодове и зеленчуци, всичко е вносно. Напрактика ние освен зърно не произвеждаме почти никакви плодове и зеленчуци.
Коментар
-
Каврък, за оранжерийните ясно, кажи защо никой не отглежда ябълки, круши и др. традиционни плодове и зеленчуци, всичко е вносно. Напрактика ние освен зърно не произвеждаме почти никакви плодове и зеленчуци.
Защото не се субсидират достатъчно.
зърното е доста по-добре субсидирано и до голяма степен механизирано, при ябълки… зеленчуци не можеш толкова лесно се изключи човекият фактор + никакви субсидии….
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
След тази година на зверска инфлация вече няма кой да плаща по-високи цени.Ще има фалити.Я питай що бг производителите не сеят в момента зеленчуци по парниците ?Щото знаят че няма кой да им ги купи на тези цени,като калкулират и разходите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Интересното е, че цените на родното производство вече изпреварват вносните цени. Тук очаквай врътката, от тук ще започне спада!
Коментар
-
https://www.facebook.com/krassimir.p...5691379403923/
БАЛОНЪТ ИЗДИША ПРЕД СПУКВАНЕ !!!
Краси Петров ,с днешна дата от град Пловдив
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
до скоро имаха и конкурентно предимство, че си бяха сключили договори за електроенергия на фиксирана цена овреме ( да не коментирам и други практики) - в момента вече ще им се наложи да преглътнат много сериозно перо електроенергия даже и в режим с държавна помощ. Вероятно е да има още повишения на цените.
Коментар
-
И как ще стане това? Как Била или Кауфланд ще свалят цените? Това са хранителни продукти, които се внасят от чужбина, логично е да бъдат по-скъпи, отделно без папу не става. Сиренето и 50 лв да стане пак ще го купуваш. Туула, акция или коин - не се ядат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Цените на големите вериги са еднакви в цялата страна. Въобще не ги интересува, че заплатите са различни.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеТайминг? Защото тези, на които точа лиги продължават да поскъпватLast edited by petrg5s; 27.10.2022, 21:04.
- 1 like
Коментар
-
Не че сме най-богати, а че нищо не произвеждаме. Даже ябълките, които сега са в сезан са от Италия и Полша. Според мен цените ще минат 2х на западните. Проблемът е, че не е само в СФ.
Цените на големите вериги са еднакви в цялата страна. Въобще не ги интересува, че заплатите са различни.
Коментар
-
Туула! Занапред - незнам.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Субсидии е това което търсите. Огромно количество от прясното мляко е внос и се преработва тук. Соц блок кво да го правиш, ние тук субсидираме тютюна.
Коментар
Коментар