Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на кого? народа вече е по площадите, защото нема пари да плаща за ток и нафта.
бизнесите в производството и те са на кантар.
на фейсбук ли ще вдигнат данъка
Отделно няма да се учудя да вдигнат и корп данък, както е на запад.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЯ погледни пак.
Има още вода да глътне преди да обърне.
Аз поне така ги виждам и съответно такава стратегия съм си изградил.
Ти ако смяташ, че са ударили дъното и пътят към светлото бъдеще е открит - действай!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Големият баровец със синче ипотекар. Да се смееш ли, да плачеш ли.
Дали се чувства като роб или не - все тая. Важното е какво чувства банката. А то е:
- Поредният глупак ще плаща като поп 20-30години
- Ако случайно плати всичко, може и да му прехвърля имота. Дотогава ми е роб и ще се гърби всеки месец
Най сте ми интересни като кажете: "Купих собствено жилище" с ипотека. Купили сте таратанци. Банката е купила, а вие ще плащате и ще палите свещи да не останете 2-3 месеца без работа, без имот и с куп остатъчен дълг за плащане.
Най-тъпото е, че именно заради такива се получи жестоката спекула с цените и нормалните хора с кеш трябва дефакто да се конкурират с банката за малкото качествени имоти. Аз плащам от джоба със спечелени пари, на теб банката ти пълни гушата и можеш да купиш същия имот само с 10% от сумата. Точно това е голямото извращение - един куп прошляци влязоха на пазар, който изобщо не е за тяхната черга и не им е по джоба. Е, сега ще си платите масрафа, като останете на улицата и като ви изгърби кризата - всяко действие има обратно по сила и посока противодействие. Действащ физичен закон.
Като ти говорихме да не инвестираш в убитиконе и акции не ни послуша ей го на сега жлъчка ще си докараш
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сигурно е така.Какво е нивото на кредитите в Бурунди и в САЩ?Коя икономика е по-развита-на Бурунди или на САЩ?
Толкова ли е трудно да се проумее, че кредитите стимулират потреблението. А като има потребление има и икономически ръст.
Колкото до"въглеродният отпечатък "това е една голяма лъжа, за да измъкват парите на хората и да ги усвояват едни добри чичковци и лелички, за да се борят с"климатичните промени ".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНо само в песента!
(а в реалността.....................)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Там нещата са зле. Много зле. Този е съсипал Турция. Скоро ще са много гладни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Лозунгът е "Пролетарии от всички страни - не задлъжнявайте".
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСветофарите греят...... зелено.
(а в реалността.....................)
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не, ще вдигат данъците. Неизбежно е!
бизнесите в производството и те са на кантар.
на фейсбук ли ще вдигнат данъкапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Защото кредитът като деяние на банките отвъд спестяванията е пагубен за икономиката. На теб може да ти е добре, но така допринасяш за кризите, които ни удрят. Това е като въглеродният отпечатък, който оставяш след себе си, само че в света на икономиката.
Толкова ли е трудно да се проумее, че кредитите стимулират потреблението. А като има потребление има и икономически ръст.
Колкото до"въглеродният отпечатък "това е една голяма лъжа, за да измъкват парите на хората и да ги усвояват едни добри чичковци и лелички, за да се борят с"климатичните промени ".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Е как ще помогне ако вдигнат рязко лихвите!? Ако това предизвика финансово криза следва спукване на нашия имотен балон
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тази идея е бях пропуснал.Да,тя ще работи,но не мисля ,че ще може да се приложи на практика в близките 20-30г
Иначе закона за фалита ще е доста орязан( например,щял да важи само за добросъвестни длъжници) и не е това което трябва да е,но все пак е добро начало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИ аз се изкушавам, но имам нерви да го изчакам поне до края на годината!
"Светофарите греят...", както пеят Сигнал!
Има още 2 срещи - ноември и декември (т.е. чакат се още едни 0.75% + 0.5%).
Доларът още не е достигнал върха си/ СП-то към 3000 някъде.
За еврото ЕЦБ нямат голям избор, те са м/у чука и наковалнята, от една страна трябва да следват Фед, заради инфлацията в долари, от друга рецесията тук се очаква да удари по-силно и не могат да си позволят да затягат много примката...... предполагам, че ще изпуснат юздите до към 0.9$ за евро макс!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кое му се получава? Мин седмица бях в Тр, хотелите вече не приемат лири. Който искара някви лири, веднага бЕга в някой чейнч и ги разкарва. Иначе им се чудя как са го докарали хубавия дизел да е 2,50 лв нз. В ресторантите в Истанбул (хубавите) хапката за 3 ма човека е 250 лв.
- 1 like
Коментар
Коментар