IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

В неделя 09.10. опашката от камиони беше от Одрин до Лесово. Към то 40 км. Огромен износ от Турция и изтока към Европа. Дизел заредих на 2,73, но сега горивата и в Белгия са по-евтини от в България.
    На Малко Търново в неделя чаках 4 часа! На опашката 90% от колите бяха бг, почти всички бяха на пазар, викам им "струва ли си пътя, чакането", викат "струва си". Аз не съм убеден че си струва, но щом ходят там на пазар, нз.
    Къде зареди дизел за 2,73? На Шел Къркларели заредих за 25 лири, т.е 2,50 и то от V Power-a.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Контролът на емисиите също контролира индустриите на вражески държави
      Контролът на емисиите обрича хората на мизерия, студ и глад.Води до затворяне на производства,безработица, високи социални разходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        И аз не смятам, че тва е дъното. Според мен ноември ще се размаже всичко. Чакам коня на 13к и алтън на 14хх.
        Златото под 1500 не го виждам.
        Там има и други фактори, които да го държат на определено ниво.
        Другото у киреча, коня също!
        Само моя кон ще си запази стойността, щот' съм го кръстил Пърпъл!
        Дий, Пърпълеее!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Сигурно е така.Какво е нивото на кредитите в Бурунди и в САЩ?Коя икономика е по-развита-на Бурунди или на САЩ?
          Толкова ли е трудно да се проумее, че кредитите стимулират потреблението. А като има потребление има и икономически ръст.
          Колкото до"въглеродният отпечатък "това е една голяма лъжа, за да измъкват парите на хората и да ги усвояват едни добри чичковци и лелички, за да се борят с"климатичните промени ".
          Контролът на емисиите също контролира индустриите на вражески държави

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Даа бе, даа бе, ясно е, че ще има отскоци, но като цяло тренда засега е надолу.
            Има още вода да глътне преди да обърне.

Аз поне така ги виждам и съответно такава стратегия съм си изградил.
            Ти ако смяташ, че са ударили дъното и пътят към светлото бъдеще е открит - действай!
            И аз не смятам, че тва е дъното. Според мен ноември ще се размаже всичко. Чакам коня на 13к и алтън на 14хх.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това "стимулиране на потреблението" води до пресъхване на "речното корито" и сега там има само камъни.
              Кризата е предизвикана от многото напечатани пари, не от стимулиране на потреблението.Едни умни управници биха стимулирали потреблението, без да печатат пари.

Коментар

Кое му е зле? Кръчмите само с резервация, пътищата задръстени от коли, магистралите от камиони, които изнасят за европа. Хубав дизел V Power 2.50 (тук 3,80 лв!!!) Аз там криза не видях.
                В неделя 09.10. опашката от камиони беше от Одрин до Лесово. Към то 40 км. Огромен износ от Турция и изтока към Европа. Дизел заредих на 2,73, но сега горивата и в Белгия са по-евтини от в България.

Коментар

Защото кредитът като деяние на банките отвъд спестяванията е пагубен за икономиката. На теб може да ти е добре, но така допринасяш за кризите, които ни удрят. Това е като въглеродният отпечатък, който оставяш след себе си, само че в света на икономиката.
                  Како така без кредит? Какво ще ги правят депозитите. Споделете Вашата идея за революция

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

на кого? народа вече е по площадите, защото нема пари да плаща за ток и нафта.
                    бизнесите в производството и те са на кантар.
                    на фейсбук ли ще вдигнат данъка
                    Първо на нас с имотите. За влизането в еврозоната имало изисквания за вдигане на данъците за собствеността - жилища, земи.
                    Отделно няма да се учудя да вдигнат и корп данък, както е на запад.

Коментар

Я погледни пак.
                      Даа бе, даа бе, ясно е, че ще има отскоци, но като цяло тренда засега е надолу.
                      Има още вода да глътне преди да обърне.

Аз поне така ги виждам и съответно такава стратегия съм си изградил.
                      Ти ако смяташ, че са ударили дъното и пътят към светлото бъдеще е открит - действай!

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Големият баровец със синче ипотекар. Да се смееш ли, да плачеш ли.

Дали се чувства като роб или не - все тая. Важното е какво чувства банката. А то е:
                        - Поредният глупак ще плаща като поп 20-30години
                        - Ако случайно плати всичко, може и да му прехвърля имота. Дотогава ми е роб и ще се гърби всеки месец

Най сте ми интересни като кажете: "Купих собствено жилище" с ипотека. Купили сте таратанци. Банката е купила, а вие ще плащате и ще палите свещи да не останете 2-3 месеца без работа, без имот и с куп остатъчен дълг за плащане.

Най-тъпото е, че именно заради такива се получи жестоката спекула с цените и нормалните хора с кеш трябва дефакто да се конкурират с банката за малкото качествени имоти. Аз плащам от джоба със спечелени пари, на теб банката ти пълни гушата и можеш да купиш същия имот само с 10% от сумата. Точно това е голямото извращение - един куп прошляци влязоха на пазар, който изобщо не е за тяхната черга и не им е по джоба. Е, сега ще си платите масрафа, като останете на улицата и като ви изгърби кризата - всяко действие има обратно по сила и посока противодействие. Действащ физичен закон.
                        Много злоба се е насъбрала в душата ти не е хубаво това ще си навредиш на здравето

Като ти говорихме да не инвестираш в убитиконе и акции не ни послуша ей го на сега жлъчка ще си докараш

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Сигурно е така.Какво е нивото на кредитите в Бурунди и в САЩ?Коя икономика е по-развита-на Бурунди или на САЩ?
                          Толкова ли е трудно да се проумее, че кредитите стимулират потреблението. А като има потребление има и икономически ръст.
                          Колкото до"въглеродният отпечатък "това е една голяма лъжа, за да измъкват парите на хората и да ги усвояват едни добри чичковци и лелички, за да се борят с"климатичните промени ".
                          Това "стимулиране на потреблението" води до пресъхване на "речното корито" и сега там има само камъни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                            Но само в песента!

(а в реалността.....................)
                            Я погледни пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Там нещата са зле. Много зле. Този е съсипал Турция. Скоро ще са много гладни.
                              Кое му е зле? Кръчмите само с резервация, пътищата задръстени от коли, магистралите от камиони, които изнасят за европа. Хубав дизел V Power 2.50 (тук 3,80 лв!!!) Аз там криза не видях.

Коментар

Лозунгът е "Пролетарии от всички страни - не задлъжнявайте".
                                не задлъжнявайте без идея за изход - план Б, план В...

Коментар

Working...
                                X