Първоначално изпратено от Meandmy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by ВълчоМечков; 21.08.2022, 21:32.
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кой колко пари има и за какво ги има ти трудно ще знаеш,но пък от друга страна всички знаят че Митето паре нема .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alex_ Разгледай мнениеЗдравейте! Чета форума от известно време и реших да се включа. Първо искам да кажа, че начинът, по който се хвалят някои хора тук е направо невероятен. Не знам дали на живо така говорите за постиженията си, но инвеститорите, които познавам аз никога не биха изброили своите "активи" и постижения по този начин.
По темата за имотния пазар не мога да не спомена ситуацията в Китай - спукването на балона там вече е факт.
Продажбите на жилища в САЩ също забавят скоростта си. На места вече има и понижение на цените.
В Англия мой приятел ми сподели, че през Февруари и Юни са направили съкращения във фирмата му - общо 30% служителите са били съкратени.
Рецесията е факт, но защо тук никой не говори за нея?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здравейте! Чета форума от известно време и реших да се включа. Първо искам да кажа, че начинът, по който се хвалят някои хора тук е направо невероятен. Не знам дали на живо така говорите за постиженията си, но инвеститорите, които познавам аз никога не биха изброили своите "активи" и постижения по този начин.
По темата за имотния пазар не мога да не спомена ситуацията в Китай - спукването на балона там вече е факт.
Продажбите на жилища в САЩ също забавят скоростта си. На места вече има и понижение на цените.
В Англия мой приятел ми сподели, че през Февруари и Юни са направили съкращения във фирмата му - общо 30% служителите са били съкратени.
Рецесията е факт, но защо тук никой не говори за нея?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
За заблуда говори човек, който преди няколко години е имал пари за апартамент, но понеже е много наясно с нещата, както и останалите корифеи тук, сега има пари за гараж, евентуално. Смешно малко.
Коментар
-
Вълчо Мечков ,нов профил с дата на присъединяване Август 2022 година.
Коментари в посока колко ,било скъпо във Своге,аналогични примери с обяви ,едно към едно комуникацията в стил Митето от Банско.
Мите ,дали ще менкаш Своге,Варна,Банско или каквото и д е ,старта ти е винаги твърде елементарен л плосък за да заблудиш който и да е .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Щом при нас в Своге има цени на 1500 евро за м2 Продава КЪЩА в област София, гр. Своге - 241 кв.м / 350000 EUR :: imot.bg Обява, то няма да се учудя и на 3000 за Обеля както казваш. Може би не сега, но след няколко години това може и да е съвсем нормална цена.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Уф, никога не съм писала подобни дивотии. Защо мислиш толкова едностранчиво ? Имам два банкови офиса , ресторант и няколко по-малки магазина ,двата големи апартамента с гаражи в Изток и един двустаен в Г.Милев. Това давам под наем ,а притежавам още много интересни активи. Не мисли само за апартаменти защото ще сбъркаш.
П.с. Може би трябва да си по-внимателна с "хвалбите", форумът се чете и от разни "други" хора.
- 1 like
Коментар
-
Мите ,дали ще менкаш Своге,Варна,Банско или каквото и д е ,старта ти е винаги твърде елементарен л плосък за да заблудиш който и да е .
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Щом при нас в Своге има цени на 1500 евро за м2 Продава КЪЩА в област София, гр. Своге - 241 кв.м / 350000 EUR :: imot.bg Обява, то няма да се учудя и на 3000 за Обеля както казваш. Може би не сега, но след няколко години това може и да е съвсем нормална цена.
Коментари в посока колко ,било скъпо във Своге,аналогични примери с обяви ,едно към едно комуникацията в стил Митето от Банско.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти ме уби.. Значи лошо, много лошо. Ще трябва да шарят по 3К на метър в Обеля.
Щом при нас в Своге има цени на 1500 евро за м2 Продава КЪЩА в област София, гр. Своге - 241 кв.м / 350000 EUR :: imot.bg Обява, то няма да се учудя и на 3000 за Обеля както казваш. Може би не сега, но след няколко години това може и да е съвсем нормална цена.Last edited by ВълчоМечков; 21.08.2022, 11:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Вземаш по 40 000 лв на месц от наеми? Значи имаш не по-малко от 60 апарамента? Верваме ти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Каврък, моите наеми са си все в размера от самото начало. 200€+310 € (в лева го вземам) + 460€. А поготвям още един за отдаване. Само в Докторска не. Там скоро няма да пусна никого. Алогичен съм, нали? Но винаги съм бил такъв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Кога лъжеш ? Преди или сега ? Тия двата в Атина, нали ги имаше преди да продадеш "на върха"
Колкото до 200000 лв. от наеми ,аз ги взимам за по-малко от 6 месеца хахаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Сети се сам. Повече празни имоти, по-малко хора, по-ниска покупателна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар