Първоначално изпратено от fsck
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Прогноза за темпа на поскъпване на жилищата у нас ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Очаква се до края на годината цените на жилищата в България да намалят темпа на растеж с около 2-3 процента, но вероятността да регистрираме спадове е незначителна заради недостатъчно предлагане.
*****************************2029***************** ***************
Тук се говори за забавяне на растеж, пък ние чакаме спад. Някой знае ли кога ще дойде този така жадуван спад, с колко % ще е той и дали изобщо ще дойде?
######################2029########################
Предлагането наистина е никакво в цялата страна, предлагат се само боклуци, а читавото което се появи заминава за макс 1-2 седмици.Last edited by ВълчоМечков; 22.08.2022, 10:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеЗапазване на темпа на поскъпване на жилищата у нас очакват брокери - Инвестор (investor.bg)
Жилищният пазар в България тази година ще продължи да се развива с темповете от 2021 г. със запазване на темпа на растеж на цените на жилищата и увеличаване на броя на сделките през първото полугодие с 10-15% на годишна база
Това е отпреди войната ,с претоплени манджи ли ще го карамеLast edited by nkavrakov1982; 22.08.2022, 00:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеА и в Своге леб нема вече. . Лошо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alex_ Разгледай мнениеЗдравейте! Чета форума от известно време и реших да се включа. Първо искам да кажа, че начинът, по който се хвалят някои хора тук е направо невероятен. Не знам дали на живо така говорите за постиженията си, но инвеститорите, които познавам аз никога не биха изброили своите "активи" и постижения по този начин.
По темата за имотния пазар не мога да не спомена ситуацията в Китай - спукването на балона там вече е факт.
Продажбите на жилища в САЩ също забавят скоростта си. На места вече има и понижение на цените.
В Англия мой приятел ми сподели, че през Февруари и Юни са направили съкращения във фирмата му - общо 30% служителите са били съкратени.
Рецесията е факт, но защо тук никой не говори за нея?
ПП За рецесията никой не пише, освен почти всички понижители-65% от участниците в тематаLast edited by Bailor; 22.08.2022, 00:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ кво? Прочетох две лоши новини: темпът на поскъпването ще се запази и че на морето се избиват с лакти да купуват имоти и има невероятен ръст.
Ако бях без имот чакайки да не се прецакам и да чакам Годо слушайки съветите на един гастар с бунгало в Гречко за 8К€ купено с кредитче (правилна сделка направена преди да оглупее съвсем) щях да се гръмна досега. А аз от 2014 купих 6 имота в два града от които 4 в Сф. И изпуснах поне 3 за които ме е яд. И за една къща на морето не успях да изчистя сделката.
Прав беше и Купата, и Песимиста...така правят много хора - с по няколко имота бият и не се шегуват и ето ти съотношението след няколко години 60/40 наематели към собственици.
20-тe дъpжaви c нaй-бъpзo нaмaлявaщo нaceлeниe в cвeтa: Бългapия e нaчeлo!!!
https://money.bg/charts/20-te-darzha....html?amp=true
- 1 like
Коментар
-
И кво? Прочетох две лоши новини: темпът на поскъпването ще се запази и че на морето се избиват с лакти да купуват имоти и има невероятен ръст.
Ако бях без имот чакайки да не се прецакам и да чакам Годо слушайки съветите на един гастар с бунгало в Гречко за 8К€ купено с кредитче (правилна сделка направена преди да оглупее съвсем) щях да се гръмна досега. А аз от 2014 купих 6 имота в два града от които 4 в Сф. И изпуснах поне 3 за които ме е яд. И за една къща на морето не успях да изчистя сделката.
Прав беше и Купата, и Песимиста...така правят много хора - с по няколко имота бият и не се шегуват и ето ти съотношението след няколко години 60/40 наематели към собственици.Last edited by bulgarian lev; 22.08.2022, 00:08.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Задаваш въпрос който на всичкото отгоре не е по темата, но и сам си отговаряш. Един мой познат gastarbeiter така сам се разпитваше и си разговаряше след като беше прокуден от БГ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Запазване на темпа на поскъпване на жилищата у нас очакват брокери - Инвестор (investor.bg)
Жилищният пазар в България тази година ще продължи да се развива с темповете от 2021 г. със запазване на темпа на растеж на цените на жилищата и увеличаване на броя на сделките през първото полугодие с 10-15% на годишна база
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Колкото до 200000 лв. от наеми ,аз ги взимам за по-малко от 6 месеца хахаха
Как прекрасно е човек да чете такива фентъзита . Не ви ли търсиха братя (сестри ) Уашовски за съвместен проект ?
А пътя на цената на вашите имоти е еднопосочен , и той е обявен от мен безкомпромисно и недвусмислено .
пп .R.I.P Ray Liotta
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеQUOTE=Bailor;n3958357]Ваканционните имоти по морето регистрират невероятен ръст на цените си.
https://www.investor.bg/a/535-analiz...ast-na-tsenite
Дрън, дрън! Питайте Дюри на ква цена купи от рушняци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеQUOTE=Bailor;n3958357]Ваканционните имоти по морето регистрират невероятен ръст на цените си.
https://www.investor.bg/a/535-analiz...ast-na-tsenite
Това не е на добре. Доста хора ще останат безимотни.Last edited by ВълчоМечков; 21.08.2022, 21:31.
Коментар
-
QUOTE=Bailor;n3958357]Ваканционните имоти по морето регистрират невероятен ръст на цените си.
https://www.investor.bg/a/535-analiz...ast-na-tsenite[/QUOTE]
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар