Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Да все още има пазар и за панелки и ЕПК, но в течение на времето търсенето им е логично да затихва. По всичко личи, че тъмните прозорци, май не са толкоз тъмни на колкото им се иска на някои понижители.
И не се оказа прав, защото поскъпнаха почти двойно за кв.м.
Има една картинка в социалните мрежи, че човек цял живот гони и преследва парите, а когато ги хване (спечели), вече е време да си ходи.
Коментар
-
Съседите са свръх натоварени с разходите за дома ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Когато мечката играе при съседите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А имай предвид че все още панелки се купуват и то не евтино. Тоест те са още в оборот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеВажна новина за панелните блокове ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Нека хипотетично си представим, че панелките са към края на експлоатационния им срок. От статията разбираме, че почти 2млн. българи живеят в панелни кофтори. Въпроса който ме мъчи е: Какво би станало с търсенето и съответно цените на новото и тухленото строителство, ако дори 1/2 от панелкаджиите сега започнат да търсят нормално жилище?
Все ми се струва, че панелите и ЕПК са бита карта. Да се инвестира сега в панел или ЕПК е все едно да се купи фабрика на 8ми септ 1944та
Коментар
-
Цените растат, с изключение на столицата ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Аман вече от новини за ръстове! Докога?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеВажна новина за панелните блокове ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Нека хипотетично си представим, че панелките са към края на експлоатационния им срок. От статията разбираме, че почти 2млн. българи живеят в панелни кофтори. Въпроса който ме мъчи е: Какво би станало с търсенето и съответно цените на новото и тухленото строителство, ако дори 1/2 от панелкаджиите сега започнат да търсят нормално жилище?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТези почнаха да се самоизяждат. Да видим до къде ще стигнат?
Линка е пряко свързан с имотите и техните цени.
Коментар
-
Важна новина за панелните блокове ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Нека хипотетично си представим, че панелките са към края на експлоатационния им срок. От статията разбираме, че почти 2млн. българи живеят в панелни кофтори. Въпроса който ме мъчи е: Какво би станало с търсенето и съответно цените на новото и тухленото строителство, ако дори 1/2 от панелкаджиите сега започнат да търсят нормално жилище?
Все ми се струва, че панелите и ЕПК са бита карта. Да се инвестира сега в панел или ЕПК е все едно да се купи фабрика на 8ми септ 1944таLast edited by Конан-Варварина; 19.04.2023, 16:07.
Коментар
-
Инвеститорите залагат на спад на долара - Investor.bg
Долара, еврото и битхуйните са пътници. Кой купил имот, купил, който не е да Е. Предстои зануляване с изключение на реалните активи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Като ти е толкова важно да се ровиш в чуждите постели - що не идеш лично да провериш, ами занимаваш форума?
п.п.
Тва дали заради липсата на казарма, не знам ама...... мъжете-клюкарки са бетер жените такива.
Коментар
Коментар