Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Нали затова им давам пример с покупката на Изток, на каква цена ги взех и какви наеми взимам, те си мислят ,че се хваля. Не ! Опитвам се да ги накарам да мислят ама съм все виновна.
имаш ли опит с удостоверенията за тъпимост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кажи им да си сметнат пропуснати ползи от некупуване - цени в момента и пропуснати наеми. Ще ги заболи темето ако изчислят правилно. И кво дъно гонят, дотогава няма да имат пукнат грош - принципно казвам. Айде Джони и някои тук като ги слушам ще запазят поне стойността на кинтите си. Но масово хора които са отлагали не ще могат и къща в селата да купят.
Нали посетих няколко къщи в селата и аз. Избягах с 200 мили в час. Но ми е ясно какво означават имотите.
- 1 like
Коментар
-
Затова винаги пиша, че ще има намаление на цените, но никога не знаем точно кога и от какви нива ще започне. Лошото е ,че не ми вярват и ме обиждат без причина. Както и да е ,ще видим какво ще се случи, а до тогава ще си прибираме кротко наемите
Нали посетих няколко къщи в селата и аз. Избягах с 200 мили в час. Но ми е ясно какво означават имотите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да. И дъно от 5К€ в София. Идеално дъно за тарикати.
- 1 like
Коментар
-
Това ти не харесвам, инак си умно момче. Приказваш ангро. По принцип и под общ знаменател. Дедо ти не купува ей така. Само това запомни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ако се спазариш за отстъпка и сега може да си вземеш тристаен панел на 1500:
1 - 40 от общо 54 обяви - Продаваили в Надежда:Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 3-СТАЕН,
Под райони: ДРУЖБА 1, ДРУЖБА 2,
Особености: Панел
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 137933 euro
Средна цена на кв.м: 1633 euro.или в Левски:1 - 40 от общо 61 обяви - Продава Резултат от Вашето търсене на:
Под райони: НАДЕЖДА 3, НАДЕЖДА 4, НАДЕЖДА 1, НАДЕЖДА 2,
Средна цена на имотите в извадката: 130856 euro
Средна цена на кв.м: 1609 euro.
1 - 18 от общо 18 обяви - ПродаваМоже и под 1500, ама панел в Обеля или Люлин (по-отдалечените части).Резултат от Вашето търсене на:
Под райони: ЛЕВСКИ Г, ЛЕВСКИ В, ЛЕВСКИ,
Средна цена на имотите в извадката: 142278 euro
Средна цена на кв.м: 1652 euro.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ок, да речем че си познала. Да видим след 5 години нещата как ще изглеждат.
За покупката - аз даже пуснах снимка от нотариалния акт тук за кратко време, само че кой да чете....
А DAX ще купувам още и още, хахаха. Имот в София максимум на 1500 Евро, никога на 4500 колкото им искат в момента.
1 - 40 от общо 54 обяви - Продаваили в Надежда:Резултат от Вашето търсене на:
Под райони: ДРУЖБА 1, ДРУЖБА 2,
Средна цена на имотите в извадката: 137933 euro
Средна цена на кв.м: 1633 euro.
или в Левски:1 - 40 от общо 61 обяви - Продава Резултат от Вашето търсене на:
Под райони: НАДЕЖДА 3, НАДЕЖДА 4, НАДЕЖДА 1, НАДЕЖДА 2,
Средна цена на имотите в извадката: 130856 euro
Средна цена на кв.м: 1609 euro.
1 - 18 от общо 18 обяви - ПродаваМоже и под 1500, ама панел в Обеля или Люлин (по-отдалечените части).Резултат от Вашето търсене на:
Под райони: ЛЕВСКИ Г, ЛЕВСКИ В, ЛЕВСКИ,
Средна цена на имотите в извадката: 142278 euro
Средна цена на кв.м: 1652 euro.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Аз мисля, че бездетните и безимотни мигранти са в по-лоша позиция. Хем занулени, хем сами като кучета, егати безполезното съществуване.
Излъгал че е купил ли, хахахаха, това не го знаех!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти тези боклуци в Пуевен броиш ли ги за апарти изобщо? Имаш само 1 имот като хората, останалото е със стойност кръгла нула.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха, е нали Купата, това ви пише 2029 г ,а вие му се сърдитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да беше постъпил като мен. От 2014 досега 5 апарта и един гараж-магазин заковах. И никъв DAX. Но виж на американски индекси е малко по-добре, нищо че падат в момента. Тук както каза икономистът Радев се пипа дългосрочно. Та във фондове и индекси положих вече около 90К€. И не пипам.
- 1 like
Коментар
-
Ами не, не е със задна дата, защото моите прогнози стоят в тази тема от 5 години. Сега просто се изпълняват. На теб преди 2 години ти казах да си купиш апартамент, даже ти честитих като излъга че си взел. И за Dax ти казах да продаваш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ами не, не е със задна дата, защото моите прогнози стоят в тази тема от 5 години. Сега просто се изпълняват. На теб преди 2 години ти казах да си купиш апартамент, даже ти честитих като излъга че си взел. И за Dax ти казах да продаваш.
За покупката - аз даже пуснах снимка от нотариалния акт тук за кратко време, само че кой да чете....
А DAX ще купувам още и още, хахаха. Имот в София максимум на 1500 Евро, никога на 4500 колкото им искат в момента.
- 1 like
Коментар
-
Твоята гледна точка е също със задна дата.
Прошляците с ипотеки, които злорадстваха последните няколко години и на които другите им плащаха кофторите, ще бъдат най-рано обезглавените. Ще бъде адски кеф да гледам разни сополиви семейства, които" злата банка оставила без дом" - за такива малоумници най-малко ми е жал.
Излъгал че е купил ли, хахахаха, това не го знаех!!
Коментар
Коментар