If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще се направя, че не съм карал никога автоматик и ще я накарам да ме придружи на тест-драйва. После ще идем в едно хотелче уж само да се отбием - там ще ме чакат специално подготвени. Този номер съм го правил многократно и винаги се получава - трябва да изглежда, че уж тя го иска и става случайно, а е точно обратното. Колко момиченца и жени в диапазона 18-40 съм прилъгал така - няма да повярваш.
Да, това върши работа, хахаха, уважаван посрещан господин...браво!
Мустага и двата бяха ръчка. Мноо яко, единия с цена 143К левчета го захлупила дама на около 40-45. Момето ми каза. Онемех.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Едно ще ти кажа. Нито един от инвеститорите в имоти няма да продаде дори един м.2.
това е все едно да кажеш нито един от инвеститорите в акции нямада продаде нито една акция в условия на криза и падащ пазар
ами тези с кредитите
разбери, че има хора с по няколко имота(или десетки), които работят с кредити и при едно влошаване на обстановката няма да се посвенят да продават особено ако са гърмяни зайци.
не визирам хора купили с кредит за лично ползване - те плащат и си натискат парцала и са възможно най-най-любимят клиент на банките и това една от причинте в момента БНБ да мижи - да вкарат още ипотекати в кошарката.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не се прави така, правеше се ако нямаше единна валута. Преди ставаше, преди 23 и повече години, но...когато банките ти работят предимно с европейска валута, не си в Америка, не си в Китай...е рисковано. Поне аз не бих се ръководил от циклите. Сега е нереална икономичестка обстановка повлияна от криза и война. Може и по-зле да стане, но ако го вярваш иди купи още 100К$ и си се запазил от инфлация и валутни рискове за 50 г напред.
Така беше, преди 20 тина год цените бяха в $. Сега ако продължава така, пак може натам да идат нещата.
Аз в $ не инвестирам. В момента чакам и си пасувам. Ще изпълзя при 8-9к за кон или 1200 доларес за алтън, може да отнеса и някой закъсал ипотекар, като през 2013 г. Аз съм търпелиФ....много.
Мен ме интересува че издигат нов 8 стажен корпус и е почти заработил с още 5 нови клиники и знам стратегията с кадрите, включително софийски персонал който работи, а пациентите отдавна не са от цяла България само. И е заложена огромна пара в 4 големи и поне още 5-6 по-малки здравни центрове които за съжаление съсипват държавния сектор, но то навсякъде почти е така вече с изключение на няколко национални болници които държавата ги крепи и им опростява част от дълговете.
Та и аз съм се чудел що за живот в пустинята, кво дирят там. Още не мога да си отговоря.
Днес бях на тест драйв на Мустанг. Момичето беше от Шумен, от 8 години работи и живее в Сф и беше млада и хубава, отговаря за продажби на Форд в Мото Пфое в Люлин. Изказа се със страхотни впечатления от градове като Плевен, Търново и др. Навсякъде е била и ползвала нещо от тези градове. Изплаща кредит за жилище в Сф. Сама, моме на около 29-30 години.
А Мустанга като го избримчих с 240 на Северна Таргента с риск да олепя няколко десетки глоби....Джони, имах чувството че ще прескоча Витоша, а резервоара видимо се топеше пред очите ми. Голяма каскада беше.
На 28 летя за София, имам да подписвам куп документи в бг офиса. Това моме ще го преслушам, мерси за инфото.
Продавачи, един съвет! Започвайте да оферирате имотите в долари! През умиращото евро имотите ви се обезценяват! Аз ако продавах, веднага щях да променя цената в $.
П.С. Само за последните 10 дни, имотите се обезцениха с цели 4%!
Добре де, обясни ми най-после в този Плевен какво има освен 45 градуса жега, само цигански села наоколо, ни море, ни планина, ни нищо. И един от най-скоростните темпове на обезлюдяване.
Това е вероятно едно от най-гадните места за живот изобщо в България.
Мен ме интересува че издигат нов 8 стажен корпус и е почти заработил с още 5 нови клиники и знам стратегията с кадрите, включително софийски персонал който работи, а пациентите отдавна не са от цяла България само. И е заложена огромна пара в 4 големи и поне още 5-6 по-малки здравни центрове които за съжаление съсипват държавния сектор, но то навсякъде почти е така вече с изключение на няколко национални болници които държавата ги крепи и им опростява част от дълговете.
Та и аз съм се чудел що за живот в пустинята, кво дирят там. Още не мога да си отговоря.
Днес бях на тест драйв на Мустанг. Момичето беше от Шумен, от 8 години работи и живее в Сф и беше млада и хубава, отговаря за продажби на Форд в Мото Пфое в Люлин. Изказа се със страхотни впечатления от градове като Плевен, Търново и др. Навсякъде е била и ползвала нещо от тези градове. Изплаща кредит за жилище в Сф. Сама, моме на около 29-30 години.
А Мустанга като го избримчих с 240 на Северна Таргента с риск да олепя няколко десетки глоби....Джони, имах чувството че ще прескоча Витоша, а резервоара видимо се топеше пред очите ми. Голяма каскада беше.
Добре де, обясни ми най-после в този Плевен какво има освен 45 градуса жега, само цигански села наоколо, ни море, ни планина, ни нищо. И един от най-скоростните темпове на обезлюдяване.
Според мен за тесните медицински специалисти има достойни трудови възнаграждения, а когато човек получава достойно трудово възнаграждение има и елемент на розовите очила.
Явно не си в час със ситуацията на имотния пазар в Германия. В момента има пълен застой на сделките и цените вече тръгнаха надолу.
На Вазов не знам кое му е толкова ценното - малко по-приличен квартал в столицата на най-мизерната държава в Европа, с БВП колкото оборота на Сименс. Корекция минимум 50% ви очаква, да се научите къде ви е мястото.
Защо по-приличен? Идеален си е квартала. Аз съм повече за Оборище/Яворов, където няма толкова поражения от развития соц. Но и там няма да ви хареса, нали? Стари кооперации, гредоред, покриви, ремонти, 4000е+ м2, абе крива работа.
Продавачи, един съвет! Започвайте да оферирате имотите в долари! През умиращото евро имотите ви се обезценяват! Аз ако продавах, веднага щях да променя цената в $.
П.С. Само за последните 10 дни, имотите се обезцениха с цели 4%!
Не се прави така, правеше се ако нямаше единна валута. Преди ставаше, преди 23 и повече години, но...когато банките ти работят предимно с европейска валута, не си в Америка, не си в Китай...е рисковано. Поне аз не бих се ръководил от циклите. Сега е нереална икономичестка обстановка повлияна от криза и война. Може и по-зле да стане, но ако го вярваш иди купи още 100К$ и си се запазил от инфлация и валутни рискове за 50 г напред.
Ако поне малко можеше да мислиш щях да ти отговоря, но ти толкова лаишки се изказваш че няма смисъл. Понякога имаш наченки, но в 90% от случаите си суперповърхностен, щото си вероятно неинформиран как се случват нещата. Не се сърди, заради наивността ти те ценя донякъде. В смисъл донякъде точно тя ме кара да вземам мнението ти. За много неща те бива, но по-глобалистичен бъди ако можеш.
В Пуевен на първо време - Своге е поне близо до София, Пуевен умря отдавна. Направо се чудя толкова много добри медици какво правите още там. Кого лекувате - шведите от околните села ли?
Ако поне малко можеше да мислиш щях да ти отговоря, но ти толкова лаишки се изказваш че няма смисъл. Понякога имаш наченки, но в 90% от случаите си суперповърхностен, щото си вероятно неинформиран как се случват нещата. Не се сърди, заради наивността ти те ценя донякъде. В смисъл донякъде точно тя ме кара да вземам мнението ти. За много неща те бива, но по-глобалистичен бъди ако можеш.
Коментар