Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
https://m.imot.bg/details/1c165329690275586
Кеф Ви локация, кеф Ви старо обзавеждане (не тъпата ИКЕА!), кеф Ви гръцка колона в хола, осветление, абе с една дума ке(не)ф!
Много кич има в центъра, но този е претендент за първите три.
ИКЕА даже да ми подарят мебелите и да ми доплатят, няма да взема нищо от тях - ПДЧ боклуци за какво са ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всеки от нас трябва честно да си зададе няколко въпроса
хубаво е да се прави капиталова оценка, но си задай следния въпрос
можеш ли да идеш на почивка за 10 000лв една -две -три за година - и ходиш ли ?
можеш ли да идеш на спа уикенд за 1000-2000лв и ходиш ли ?
можеш ли да помогнеш на роднини ?
ако отговорът е НЕ - то си заможен (ака милионер) само на капиталова оценка на маса.
въобще можеш ли да харчиш сега?
Когато залитнем към 100% в имоти се получава така, че в един момент сме милионери, които обаче не може да посрещнат един харч за 10 000. Не говоря да тичаш до банката за кредит, за да идеш по Европата или някъде другаде. Говоря да имаш парични потоци, които ти позволяват хем да черпиш от живота хем да си си имотен милионер.
В България масово залитаме в крайности и накрая ни остават сметките на маса и сравненията какво може да си купим, което никога няма да си купим обаче, защото няма да се разделим с ценното. После обаче идват наследниците (деца или внуци) и 'оправят работата' набързо. Гледаме по светофарите разни пишлемета с коли за по 100К и се чудим, а значителна част от тях просто капитализират лишенията на поколенията преди тях... после .. после рестарт на системата.
не се заяждам
всеки от нас залита и аз не правя изключение та редовно си правя равносметка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кисело да е,,а и гроздето..
Коментар
-
Ами, една s-class е 239570лв. базовия модел. Моята двустайка е толко на офертна. Явно имотите са много подценени
хубаво е да се прави капиталова оценка, но си задай следния въпрос
можеш ли да идеш на почивка за 10 000лв една -две -три за година - и ходиш ли ?
можеш ли да идеш на спа уикенд за 1000-2000лв и ходиш ли ?
можеш ли да помогнеш на роднини ?
ако отговорът е НЕ - то си заможен (ака милионер) само на капиталова оценка на маса.
въобще можеш ли да харчиш сега?
Когато залитнем към 100% в имоти се получава така, че в един момент сме милионери, които обаче не може да посрещнат един харч за 10 000. Не говоря да тичаш до банката за кредит, за да идеш по Европата или някъде другаде. Говоря да имаш парични потоци, които ти позволяват хем да черпиш от живота хем да си си имотен милионер.
В България масово залитаме в крайности и накрая ни остават сметките на маса и сравненията какво може да си купим, което никога няма да си купим обаче, защото няма да се разделим с ценното. После обаче идват наследниците (деца или внуци) и 'оправят работата' набързо. Гледаме по светофарите разни пишлемета с коли за по 100К и се чудим, а значителна част от тях просто капитализират лишенията на поколенията преди тях... после .. после рестарт на системата.
не се заяждам
всеки от нас залита и аз не правя изключение та редовно си правя равносметка...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кви лордове бре бонке? То да си мельонер в бг не е кой знае кво. Даже бабите с 2 панелки са мельонери! Повечето мои познати - арендатори, моряци, програмисти, бизнесмени и т.н имат поне 5 (без да броим земите, вкл наследственни), само за сведение, 1 дка земя във Варненско и Добруджа вече е 5к лв и никой не продава!. Също така имам състуденти, които не попадат в тези категории, пак имат по 4-5 имота и то само във Варна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
https://m.imot.bg/details/1c165329690275586
Кеф Ви локация, кеф Ви старо обзавеждане (не тъпата ИКЕА!), кеф Ви гръцка колона в хола, осветление, абе с една дума ке(не)ф!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Откога квадратът в Бургас стигна 3000 Евро?
И защо смяташ, че един кофтор в държава от третия свят трябва да струва повече от една S-класа?
Коментар
-
Ами, една s-class е 239570лв. базовия модел. Моята двустайка е толко на офертна. Явно имотите са много подценени
И защо смяташ, че един кофтор в държава от третия свят трябва да струва повече от една S-класа?
Коментар
-
Ами, една s-class е 239570лв. базовия модел. Моята двустайка е толко на офертна. Явно имотите са много подценениОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми да имаш милион в собственост вече не е нещо особено, не смяташ ли? Щом може да имаш милион от виртуални миризми (пардон, валути) що не.
Коментар
-
Ми използвай ги овреме да не ги отвееш. Най-приятелски съвет. Или ги мултилицирай още, ти си знаеш. .
Това че пишеш дофтуре те издава къде си всъщност. Но пак ти си знаеш.Last edited by better; 25.09.2022, 00:28.
Коментар
-
Ми не е бе дофтуре. 1 млн са си 200 дка земя в Добруджа, две панелки в Сф, 25 коина. За теб може и да са пръдни, (всеки си има право на лично мнение) но за мен си е активът на десетилетието, който ми помогна да си умножа парите.
Това че пишеш дофтуре те издава къде си всъщност. Но пак ти си знаеш.Last edited by bulgarian lev; 25.09.2022, 00:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ми да имаш милион в собственост вече не е нещо особено, не смяташ ли? Щом може да имаш милион от виртуални миризми (пардон, валути) що не.Last edited by better; 25.09.2022, 00:23.
Коментар
-
Кви лордове бре бонке? То да си мельонер в бг не е кой знае кво. Даже бабите с 2 панелки са мельонери! Повечето мои познати - арендатори, моряци, програмисти, бизнесмени и т.н имат поне 5 (без да броим земите, вкл наследственни), само за сведение, 1 дка земя във Варненско и Добруджа вече е 5к лв и никой не продава!. Също така имам състуденти, които не попадат в тези категории, пак имат по 4-5 имота и то само във Варна.Last edited by bulgarian lev; 25.09.2022, 00:11.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар