Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Най-големи разбирачи са от имоти, тези, без нито един имот ....класика родна
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тези, които купуват имот с ипотека от 20+ години, за инвеститори ли ги броим? Или пък за лично ползване? Не мисля, че имат място в този форум. Тук би трябвало да има кешови инвеститори или такива, които изплащат имот за 10-12 години максимум, с по няколко имота, които отдават под наем или препродават. Това са инвеститори, все пак сме в инвестор.бг...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
А не хейтъра завиждач се вижда с лекота няколко поста надолу....:-)
Ти не си такъв просто много често грешиш , а най-много за цените на имотите, но за сметка на това си постоянен в заблудите си за тях :-)
Грешиш и за лихвите по ипотечката ми едно време .... беше супер сделка най-добрата възможна :-)
Най-големи разбирачи са от имоти, тези, без нито един имот ....класика родна
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПропусна само да кажеш, че съм 'хейтър' и ти завиждам!
Ама я физкултурника как се е напрегнал - колко пъти го излавям в крачка! Идеален е за политик, направо да заминава да се кандидатира, докато не са минали изборите! Ти му доказваш как на всяка крачка се е оакало - то си мисли, че дъжд ръми!
Ти не си такъв просто много често грешиш , а най-много за цените на имотите, но за сметка на това си постоянен в заблудите си за тях :-)
Грешиш и за лихвите по ипотечката ми едно време .... беше супер сделка най-добрата възможна :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПропусна само да кажеш, че ти завиждам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Юлка ного си заблуден :-), ама ме мързи да пиша. Дано Бетерчо не те чете, че по това време той е плащал над 10% лихва по ипотечка :-)
Аз от цялата работа излязох няколко К лихви напред и бях спокоен, че всичко с имота е наред.... Доволен съм :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПропусна само да кажеш, че съм 'хейтър' и ти завиждам!
Ама я физкултурника как се е напрегнал - колко пъти го излавям в крачка! Идеален е за политик, направо да заминава да се кандидатира, докато не са минали изборите! Ти му доказваш как на всяка крачка се е оакало - то си мисли, че дъжд ръми!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЮлка ного си заблуден :-), ама ме мързи да пиша.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
юлката да не е онова професорче, дето вещае кризата от 2010-насам
ей такива хора са нужни на тоя форум
да може всички, вкл. и родителите на бертрам да купят по още един-два имота с наемите,
докато наемателите ги четат и слушат със зяпнала уста и се занимават с кожичката по квартирите
А, кв'о ще кажеш за онзи, леприкон ли беше или нещо подобно, щото много си сменят никовете тези полуидиоти за рецесията МУ: 3,2% ръст!!!!
https://www.24chasa.bg/biznes/article/12666793
хахахаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЩо си мислиш, че 50% спад на цените за мен е проблем ?! ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Още, като почна да отрича инфлацията с доводи за цени на суровини, ме изгуби. Сякаш яде, дърво и желязо за закуска хахаха, пълен смешко!
ей такива хора са нужни на тоя форум
да може всички, вкл. и родителите на бертрам да купят по още един-два имота с наемите,
докато наемателите ги четат и слушат със зяпнала уста и се занимават с кожичката по квартиритепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Юлката е тотално заблуден - в тази тема всички имотни ''спекуланти'' дето са продали са на огромна загуба или пропусната полза.... дори и Ратко / ама той няма да повтори/
Един път познал за долара, ама 3 пъти не е познал за други неща, а и да е голяма работа познаването на долара да речем 20%...ми то имотите са с почти толкова нагоре за периода демек същото без да има нужда да треперя дали, защо, ако....
Никой от нас не би продал без значение цените накъде отиват....дори и Берти дето очаква 50% спад или подобно ама е абсурд да продаде.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАма вече знам!
Закъсам ли за кредит - идвам при тебе, пускаш яките връзки и ми дават на 6.2%.
(нищо че междувременно за другите може да е с процент надолЕ)
p.s.
То догодина за 6.2% може да се окаже че наистина си трябват връзки, ама в твоя случай "връзкарството" сигурно няма да ми излезе под 8%.
Аз от цялата работа излязох няколко К лихви напред и бях спокоен, че всичко с имота е наред.... Доволен съм :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не се отнася за теб ,казвам го като цяло ,защото да делиш хората на такива и онакива е признак на голяма простотия
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар