If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе бетер я влез 50м навътре в "калището". И бул. "българия" има целодневно зверски задръствания
При мен кал - няма. През чисто новия асфалт си паркирам на подземия паркинг и се качвам вкъщи, а вие обикаляте цяла нощ в дупките да си търсите място за паркиране.
Хахаха, провинциялист! Редута ми е на 15 минути пеша от 4 театри. Центъра на града ми е на 30 минути пешеходно разстояние, бе мой! Хахаха. Ти си се забил в нищото до околовръстен път за Перник с битхуйове, като преди това си живял в панелка в Люлин, верно ли си контактувам с подобен типаж, я чакай да се ощипя, ти, освен семпъл провансалец, верно ли си си помислил, че си купил на добра локация с гледка към усойния склон на планината. За съжаление си човече, пълен потрес, аз съм на 7 минути пеша от морската градина. Локацията ми е на 10 000% по-добра от твоята, изяш се....
ЕЦБ: Банките трябва да се подготвят за ръст на лошите заемиПоскъпване с 10% на издръжката на живот ще свие с 20% покупателната способност на най-бедните домакинства
Обсъждаме е силно казано. Аз давам инфо и идеи, а Кольо се спотайва. Даже не ще да каже какво се е случило та той си е преосмислил позицията относно зеленото. Знаеш, че зеленото нямаше по-върл противник от него.
Е,ти искаш да ме умориш с това северно изложение.Като Хитлер си ,искаш да умра бавно и мъчително.
абе бетер я влез 50м навътре в "калището". И бул. "българия" има целодневно зверски задръствания
където се строи яко и скъпо значи има мераклии - по България сега се гради един нов комплекс Кошер и като гледам ще се буха яко алумин, стъкло и еталбонд - демек ултра лукс с гледка към Витоша .... явно има кой да се кефи щом го правят и продават
пропусна и 'моторчетата' в летните софийски нощи със звук, който може да вдигне и мъртвите , но ето че там има няколко емблематични сгради и ги изкълваха и тях
та приказката за гемията/влака си важи на 100%
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Пак бълнуваш нещо ми се струва. Всичко си има, мол, ресторанти, фитнеси, заведения, магазини, даже и голяма болница.
На Редута, опс разбита имате ли такива улици? Велоалеи? Колата ти къде е паркирана?
Пак бълнуваш нещо ми се струва. Всичко си има, мол, ресторанти, фитнеси, заведения, магазини, даже и голяма болница.
На Редута, опс разбита имате ли такива улици? Велоалеи? Колата ти къде е паркирана?
Хахаха, провинциялист! Редута ми е на 15 минути пеша от 4 театри. Центъра на града ми е на 30 минути пешеходно разстояние, бе мой! Хахаха. Ти си се забил в нищото до околовръстен път за Перник с битхуйове, като преди това си живял в панелка в Люлин, верно ли си контактувам с подобен типаж, я чакай да се ощипя, ти, освен семпъл провансалец, верно ли си си помислил, че си купил на добра локация с гледка към усойния склон на планината. За съжаление си човече, пълен потрес, аз съм на 7 минути пеша от морската градина. Локацията ми е на 10 000% по-добра от твоята, изяш се....
Не познавам софиянец, който да има добро мнение за тая грешка в разрастването на столицата. Преди доста години, няколко приятелчета също кореняци купиха там, понеже цените бяха едни от най-ниските. Смятай щом не можаха да изкарат повече от 2-3 години и разпродадоха, премествайки се в други квартали. А сега като чуя какви пари се сипват за тухла в ливадите и падам.
Любителят на битхуйовете, много се кефи, че е купил точно там, извън всякакви комуникации с града Ходил 20 дни в годината, за кво ходи, да гледа северното сияние на Витоша, хаха, аз знам що ходя в Бургас, моооооре, моооооорето ми е близо, любимото ме обично море.
Левчо, ти не ги посъветва, че 210кЕ за манастирите е грешно хвърлена пара. Айде те едва ли имат кой знае къв поглед над София, ама ти я познаваш. С тоя бюджет можеха да се класират в къде къде по-хубави локации.
Бая са се надскочили, щом са с по-малко от 25% самоучастие, ама живи и здрави да са, ще го изплатят
220k с разноски, при 45к отива на 2к вноска днес. Дано да е много м2. Някой пусна близка цена за Вазов. Защо не там!?
Браво, похвално. Обсъждат се покупки. Един мой колега си е продал апарта в Русе, защото и жена му дойде на работа при нас. Сега търси апарт в Плевен. Направени само се събуваш и влизаш. 100 кв и около - цени от 145 до 155К€. Център. Нормално. Всичко се калкулира вече.
А за Люлин е добра оферта, както и Дружба. Цените не ги знам. Но колегата ми дето писах че купува за сина си наби Манастирски ливади - 210К €. Малко кредитче и на него, и на жена му и хоп - синчето има апарт в София. Само около 45К€ имат кеш.
Обсъждаме е силно казано. Аз давам инфо и идеи, а Кольо се спотайва. Даже не ще да каже какво се е случило та той си е преосмислил позицията относно зеленото. Знаеш, че зеленото нямаше по-върл противник от него.
Любителят на битхуйовете, много се кефи, че е купил точно там, извън всякакви комуникации с града Ходил 20 дни в годината, за кво ходи, да гледа северното сияние на Витоша, хаха, аз знам що ходя в Бургас, моооооре, моооооорето ми е близо, любимото ме обично море.
Млъкни бре! Аз утре напускам морето за да отида... на море. Цял месец ще скиториме из Азия, после се връщаме и обуваме ските за 1-2 месеца. И току дошло време пак за море.
Не познавам софиянец, който да има добро мнение за тая грешка в разрастването на столицата. Преди доста години, няколко приятелчета също кореняци купиха там, понеже цените бяха едни от най-ниските. Смятай щом не можаха да изкарат повече от 2-3 години и разпродадоха, премествайки се в други квартали. А сега като чуя какви пари се сипват за тухла в ливадите и падам.
Левчо, ти не ги посъветва, че 210кЕ за манастирите е грешно хвърлена пара. Айде те едва ли имат кой знае къв поглед над София, ама ти я познаваш. С тоя бюджет можеха да се класират в къде къде по-хубави локации.
Бая са се надскочили, щом са с по-малко от 25% самоучастие, ама живи и здрави да са, ще го изплатят
Няма да се навие Накавръчето, просто щото Люлин го приема като близък до широкия център Красна поляна, а Дружба не я възприема, като широк център, близо до Слатина. Разстоянията са едни и същи, но възприятията, НЕ са.
Е, негова си работа ако не се навие. Ако иска да избира все между 2-3 останали северни апарти с изглед към простора на комшийката, негов си избор.
Коментар