Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
В тази тема пишат 90% брокери, повечето даже са с по-няколко акаунта. Тук няма инвеститори. Не би трябвало да има инвеститори на БГ пазара на имоти. Той е слабо ликвиден. Гледам от половин година едни и същи апартаменти. Ту изчезват, ту се появяват. Един път 200к, другия път 220к. После пак 200к. Пазара е страшно надценен. По който и показател да го гледаш, тук няма изгода да се инвестира. За това и живеца в темата се държи от няколко брокера, които се опитват да се самозалъжат, че всичко е прекрасно и предстои невероятен прогрес на този пазар ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеНовото нормално, 8 квадрата. Ни повече, ни по малко. Верую на всеки модерен гастар. Нямаш дом, нямаш вещи, и си еко
https://m.dw.com/bg/%D0%B4%D0%B8%D0%...%B8/a-56220590
Да спират тока в града и да си ходя да паля печката и да мятам пържоли на скарата. ;-)
- 1 like
Коментар
-
Новото нормално, 8 квадрата. Ни повече, ни по малко. Верую на всеки модерен гастар. Нямаш дом, нямаш вещи, и си еко
https://m.dw.com/bg/%D0%B4%D0%B8%D0%...%B8/a-56220590
- 1 like
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/banki...alostta-243803
БНБ: Има риск за нарастване на задлъжнялостта
Банката повишава буфера за рискови заеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеиначе имам далечни познати, които са "купили" по7-8 апартамента, с кредит в някакъв нов проект.
като/ако ги продатат с печалба, може ли да кажем, че са били инвеститори?
"Нацелили" са перфектния тайминг .Спор няма,че са "инвеститори" от световна величина
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/454-sotsia...riyata-na-meta
Зукърбърг обяви първите съкращения на работни места в историята на Meta
В технологичния сектор на САЩ през 2022 г. са били съкратени над 42 000 работни места
По време на обръщение към служителите си основателят на Facebook и главен изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг е обявил програма за икономии и съкращения на работни места, съобщава Bloomberg.
„Надявах се, че досега икономиката ще се е стабилизирала по-значително. Но от това, което виждаме, все още не изглежда така, така че искаме да планираме малко по-консервативно", цитира Bloomberg източници от срещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАве, сериозно ли някой ипотекар се мисли за инвеститор?
иначе имам далечни познати, които са "купили" по7-8 апартамента, с кредит в някакъв нов проект.
като/ако ги продатат с печалба, може ли да кажем, че са били инвеститори?Last edited by ratten; 30.09.2022, 09:59.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от chokolino Разгледай мнениеТези, които купуват имот с ипотека от 20+ години, за инвеститори ли ги броим? Или пък за лично ползване? Не мисля, че имат място в този форум. Тук би трябвало да има кешови инвеститори или такива, които изплащат имот за 10-12 години максимум, с по няколко имота, които отдават под наем или препродават. Това са инвеститори, все пак сме в инвестор.бг...
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
А, не. Най-големите разбирачи никога не са имали и няма да имат имот в Бг, живеят във Франкфуртнамайната си, мразят държавата и в главите им са л.на, кофтори, кенефи. Всъщност мразят всичко, понеже просто са неудачници. За което никой не им е крив.
Ами и те така. Колко наем се е издавал, и имот нема, требват примоции по 500€ метъра. Е, не става така.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, завиждаш му, човека на всеки няколко години си купува по един нов апартамент, а ти печелиш по 5ст. от курсови разлики и мизерни хонорари от лекции в които лъжеш младите. Бъди сигурен, че аз имам начин да те разбера къде ги лъжеш и да те изритат от там като мръсно мокро и бездомно котеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Най-големи разбирачи са от имоти, тези, без нито един имот ....класика родна
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тези, които купуват имот с ипотека от 20+ години, за инвеститори ли ги броим? Или пък за лично ползване? Не мисля, че имат място в този форум. Тук би трябвало да има кешови инвеститори или такива, които изплащат имот за 10-12 години максимум, с по няколко имота, които отдават под наем или препродават. Това са инвеститори, все пак сме в инвестор.бг...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
А не хейтъра завиждач се вижда с лекота няколко поста надолу....:-)
Ти не си такъв просто много често грешиш , а най-много за цените на имотите, но за сметка на това си постоянен в заблудите си за тях :-)
Грешиш и за лихвите по ипотечката ми едно време .... беше супер сделка най-добрата възможна :-)
Най-големи разбирачи са от имоти, тези, без нито един имот ....класика родна
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар