Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12678162
ето малко плетиво (четиво за охлювчетата) - кой бачка и купува имоти. Баси, аз се оправих доста преди 50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бетЕрчо, край, свърши се!
сега вече имотиту потъна и койня излетЕ
при официална инфлация 17 или колко там беше
и реална над 30% при прогноза за догодина за нови над 15%
повишение с 0.5% на ипотечката е повече от летално
особено след като е имАло увеличение на заплатите с 8-10% тая година
искам някой път да седнем да пием и да си приказваме
сигурен съм, че имаш още много интересни истории
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Какво да ги правиш, от гастарбайтерстване губят нишката на живота. Не е лесно. Гастата не може да купи в Бриз и айде квартала лош. хахахаха Да натиска там парцалите в квартирката и да не се обажда много много.
Купа, Ти нас в чужбина не ни мисли. Да ти напомня да запазиш час за лайнарката, че идва зима и в балчишките генгерлици не знам дали ще успее да дойде до имотЯ. Я дай сметка да преведа и аз 5 евро за “улицата”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
БаЙра ли ве мой. Вие като отидете у чужбината и козите изтървате и правописа забравяте.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
Въпросителните изречения не завършваха ли с въпросителен знак?Last edited by Meandmyself; 01.10.2022, 18:26.
Коментар
-
БаЙра ли ве мой. Вие като отидете у чужбината и козите изтървате и правописа забравяте.
Коментар
-
А познай, на кого грешката е по невнимание и на кого от незнание?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеБриз не става за нищо. Най ми беше смешно това лято когато от една “улица” по байра се беше запътил нов мерседес майбах.
Коментар
-
Защото възрастните хора са фактор на пазара за недвижими имоти. Те са тези, които, подплашени от инфлацията, влагат парите си в недвижими имоти и са тези, които надуват балона. Типичният купувач на ново жилище е 65+, жена, която е някъде на гурбет, изкарала е определени пари и иска да ги вложи.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12678162
Коментар
-
172 обяви за: Продава 3-СТАЕН 4-СТАЕН МНОГОСТАЕН МЕЗОНЕТ град София, от 700000 EUR до 1500000 EUR Вид/Район/Цена
Средна цена на имотите в извадката: 929 923 €
Средна цена на кв.м: 3 168 € на 01.10.2022
3189 € на 08.09.2022 и 159 обяви.
Това горното търсене е само за наблюдение,
а долното каквото ме интересува.
121 обяви за: Продава МНОГОСТАЕН 4-СТАЕН МЕЗОНЕТ град София, ИЗГРЕВ, ИЗТОК, Ж.ГР.ЮЖЕН ПАРК, ИВАН ВАЗОВ, ЛОЗЕНЕЦ, до 600000 EUR, от 170 кв.м Вид/Район/Цена
Средна цена на имотите в извадката: 463 101 €
Средна цена на кв.м: 2 068 € на 01.10.2022
2100 € на 13.09.2022 и 118 обяви.
Вече има наченки на плато и дори на много лек спад. Както вече писах следете скъпите имоти. Тренда се обръща първо при тях. Хората с имоти в този сегмент имат доста по-голямо IQ и първи се усещат, а след месеци и при работническите квартали.
Коментар
-
това да не са варненските манастирски ливади
Хората са казали когато купуваш какво е важно: местоположение, местоположение, местоположение!
Коментар
-
това да не са варненските манастирски ливади
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
Бриз е най-неуредения квартал във Варна. Преди години беше един змиярник, дори такситата избягваха поръчки от там, защото не можеха да намерят адреса. Дори “гетото” Владиславово е поне 5 пъти по-добре. Чист въздух, спортни зали и площадки, училища и детски градини, пазарче, поща, поликлиника, всякакви магазини, отстояние от съседните сгради, множество линии на градски транспорт, канализация, тротоари, улично осветление и т.н. То май стана 10 пъти по-добре.
В Бриз купуват само комплексари, понеже е “най-предпочитаното място за живеене във Варна”препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ти се смей сега, а аз ще ти се посмея когато ти дойде предизвестието за повишаване на наема и новата изравнителна сметка.
Коментар
Коментар