Първоначално изпратено от Meandmyself
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 02.10.2022, 11:03.
- 1 like
-
https://www.standartnews.com/biznes/...te-505236.html
Хампарцумян ни изплаши !!!
Лихвите скачат с много !
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/20-klub...-bankova-kriza
Ипотечните пазари в САЩ и Великобритания са под огромен стрес, но засега няма банкова криза
Преслав Райков, финансов анализатор, „Клуб Investor”, 28.09.22
Интересен и притеснителен факт е, че основните банки, които се занимават с жилищно кредитиране и държат 55% от този пазар във Великобритания като HSBC, Santader и още няколко други преустановиха за около 1-2 седмици преддлагането на ипотечни продукти заради скока на лихвите по държавните книжа и огромния спад на паунда. Те заявиха, че им е необходимо време да направят преоценка на тези продукти и много от тях бяха изтеглени въобще от пазара като например Buy-to-let. Много от банките прекратиха предлагането на тези продукти, което вещае неприятна ситуация за жилищните пазари. Хубавото е че засега няма финансова криза и криза в пазара на имоти“, смята той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
Доста по-зле. Намира се на един баир, дори има и свлачищна зона. Там буквално има само блокове и тук таме някоя къща. Не знам дори дали има и банков автомат.
Хората са казали когато купуваш какво е важно: местоположение, местоположение, местоположение!
Коментар
-
Купа, тези германци сигурно са от ония със сандалите и обули бели чорапи. Още от времето на Балкантурист им викат сандалтурист или сравнението “катo изпаднал германец”.
На мен не ми остава тук много време, продавам имота и после в БГ.
по-състоятелните ще карат зимата в испания,гърция,португалия,че и турция е по-добре от северното ни черноморие, което е голям ветрилник зимататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Как да не ви мисля, като знам, че ще трябва да се къпете по 1 път седмично? Тук в зоната вчера една от германките с които говорих са се заселили тук за постоянно и твърди, че очаква тази зима да дойдат още доста нейни сънародници. Всеизвестен е факта, че доста шваби вече са запълнили хотелите в Турция за зимния сезон, защото не им се плащат луди сметки за газ, парно и ток. Та щом швабите се изнасят на пожар, ми е доста интересно вие гастарбайтерите дали ще успеете изобщо да спестите по някое обезценено евро.
На мен не ми остава тук много време, продавам имота и после в БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ее, браво, тая дума до сега не бях я срещал
Четете ги тия книги, четете.Last edited by silistra; 01.10.2022, 23:51.
Коментар
-
Как да не ви мисля, като знам, че ще трябва да се къпете по 1 път седмично? Тук в зоната вчера една от германките с които говорих са се заселили тук за постоянно и твърди, че очаква тази зима да дойдат още доста нейни сънародници. Всеизвестен е факта, че доста шваби вече са запълнили хотелите в Турция за зимния сезон, защото не им се плащат луди сметки за газ, парно и ток. Та щом швабите се изнасят на пожар, ми е доста интересно вие гастарбайтерите дали ще успеете изобщо да спестите по някое обезценено евро.Last edited by bulgarian lev; 01.10.2022, 23:35.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ее, браво, тая дума до сега не бях я срещал
Коментар
-
Как да не ви мисля, като знам, че ще трябва да се къпете по 1 път седмично? Тук в зоната вчера една от германките с които говорих са се заселили тук за постоянно и твърди, че очаква тази зима да дойдат още доста нейни сънародници. Всеизвестен е факта, че доста шваби вече са запълнили хотелите в Турция за зимния сезон, защото не им се плащат луди сметки за газ, парно и ток. Та щом швабите се изнасят на пожар, ми е доста интересно вие гастарбайтерите дали ще успеете изобщо да спестите по някое обезценено евро.
Ше станат наемите както в Берлин май.
П.П. Няма да е зле да отворим тема "Да приемаме ли бежанци от Германия"
П.П. Най вероятно и тук ще се къпем рядко и няма да имаме ток. Пресъствието на Фон Лайнен на откриването на конектора точно към това предполага. Най вероятно е съобщила, че този газ /и тока ни/ всъщност си е за Европа и ние разбира се трябва солидарно да страдаме заради гениалноста на еврокомисии и евронезнамкаквоси. И разбира се ценности. На първо място ценностиLast edited by vikhunter; 01.10.2022, 23:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Купа, Ти нас в чужбина не ни мисли. Да ти напомня да запазиш час за лайнарката, че идва зима и в балчишките генгерлици не знам дали ще успее да дойде до имотЯ. Я дай сметка да преведа и аз 5 евро за “улицата”препоръка е
Коментар
-
Купа, Ти нас в чужбина не ни мисли. Да ти напомня да запазиш час за лайнарката, че идва зима и в балчишките генгерлици не знам дали ще успее да дойде до имотЯ. Я дай сметка да преведа и аз 5 евро за “улицата”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗащото възрастните хора са фактор на пазара за недвижими имоти. Те са тези, които, подплашени от инфлацията, влагат парите си в недвижими имоти и са тези, които надуват балона. Типичният купувач на ново жилище е 65+, жена, която е някъде на гурбет, изкарала е определени пари и иска да ги вложи.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12678162Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар