IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

На входа на Докторската има две сгради , мрамор са ,и дървения от време оно,там при една Революция трябва да има раздаване .
    Браво! Точно така, сети се кои са сградите и за коя с по апарт на етаж и едни френски прозорци с голям вътрешен двор, дървета вътре и шикозна ограда говоря на Джони.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/43-imot...-poveche-razum

Пламен Андреев няма точен отговор и на въпроса дали в следващите години ще се стигне до ситуация, при която ще има замразени строежи и незавършени сгради, както се случи след настъпването на финансовата и икономическа криза през 2008 г.

„Рядко казвам „не знам“, но в случая го правя.“

Вероятно ще има процес на пречистване на пазара, защото в него влязоха много случайни предприемачи, както стана през 2008 г. Това ще върне пазара в нормални и устойчиви нива, обясни събеседникът.

Инж. Андреев сподели, че на конференцията BalREc 2022 преди дни банкери са обяснили как догодина не се очакват драстични промени в условията за кредитиране и лихвите няма да растат бързо. Обяснението – българските банки са стабилни и е нужно време решенията на ЕЦБ да бъдат отразени в кредитната им политика.

„Добре, нека следващата година бъде красива и добра, но по-следващата каква ще е? А годината след това? Какво става, когато банките променят условията си? Моят съвет към хората е: „Не гледайте как са нещата сега !

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Той и спечели, даже за 10 минути бях постнал нот. акт тук. Само че кой да чете? Само завистливци, нито един обективен сред вас.
        Сега този апарт струва по офертни 200к-250к и нагоре, само паркетът му е колкото половин маломерка на зелено.
        бях купил половината рози
        не съм видял да си качвал нещо.
        не, че аз бих качил
        и ги занесох на приятел

прекаляваш с черногледството
        аз нямам лошо мнение за теб
        но ми се иска да не мислиш по начина, по който пишеш
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

+
          И аз това съм го разбрал отдавна .
          То и робота Да Винчи са го измислили по умни хора ,но тия дето го продават не са те .
          Така е. И тези дето прибират парата (т.е. лъвския пай) накрая не са те.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Изобщо не говоря за цени на строител и вход за ново строителство. Говоря за знакови места в Сф с готово отдавна строителство и вътрешен двор поне 4 пъти повече по площ от застроеното, ограда, всичко. Да, където 10К€ е цена само за започване на разговор. Да, отсява се плявата, прав си, на 8К€ вероятно става сделка. Но не към момента. Подобно нещо не се продава. А се наследава от правилните хора. Утре като чуеш няколко милиона лева за подобен имот в център София да не се чудиш. Ще се продаде със 100-200 хил лева отстъпка. Вход - изход. Урежда ни идеално.
            На входа на Докторската има две сгради , мрамор са ,и дървения от време оно,там при една Революция трябва да има раздаване .

Коментар

Левчо
              Това са цени за "вход".
              Знаеш ли какво е "вход".
              Преди съм го обяснявал но нека и пак да го кажа .строителя официално слага цена ,на която редовия гражданин и не само се чуди дали е видял правилно,а тоя дето реално купува апарта ,той не купува на 10000 ,или придобива или купува на друга цена ,обикновенно е депутат,знакова фигура от някой политически кръг,не е случаен човек Такива цени се слагат за да може да се отсеят всякакви потенциални кандидати от улицата ,или бизнесмени ,каквито се сетиш,това са сгради за определени хора.
              Изобщо не говоря за цени на строител и вход за ново строителство. Говоря за знакови места в Сф с готово отдавна строителство и вътрешен двор поне 4 пъти повече по площ от застроеното, ограда, всичко. Да, където 10К€ е цена само за започване на разговор. Да, отсява се плявата, прав си, на 8К€ вероятно става сделка. Но не към момента. Подобно нещо не се продава. А се наследава от правилните хора. Утре като чуеш няколко милиона лева за подобен имот в център София да не се чудиш. Ще се продаде със 100-200 хил лева отстъпка. Вход - изход. Урежда ни идеално.

Коментар

Не. Не е сградата на Песимиста. Не наблюдаваш. Както и да е, ще ти кажа друг път като остане назад диалога ни тук. Ще намеря начин да ти припомня какво ти казвам и за кое място и сграда в Сф. А тя не е една, но за тази знам. И не се и продава. Там никога няма да видиш обява.
                Ще поразпитам в "кръга" за тези сгради, все ще излезе нещо пикантно. Със сигурност от посветените ще има поне някой уредил се там.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Каврък, не се притеснявай за нас, изкуственият интелект ще го победим......... с естествена тъпотия.
                  Не знам.

https://m.profit.bg/klasatsii/koi-sa...panii-v-sveta/

Най старите бизнеси в света ....нещо технологично ,не ви виждам тука на сцената ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Хаха, сигурно е сградата на "песимиста" с Шнайдера, т.е. сградата-измислица в главите на гладния брокер от Гоце Делчев, за който плюс 20% означава "в пъти повече".

Знаеш ли, обмислям да продам на дядо ми плевнята в Априлци за 20.000 Евро на квадрат. Това е офертната ми цена. Виж как скочиха имотите в Априлци значи.
                    Не. Не е сградата на Песимиста. Не наблюдаваш. Както и да е, ще ти кажа друг път като остане назад диалога ни тук. Ще намеря начин да ти припомня какво ти казвам и за кое място и сграда в Сф. А тя не е една, но за тази знам. И не се и продава. Там никога няма да видиш обява.

Коментар

След 10 години ще мина към Априлци да ти връча и почерпя галон 12 у.о. вероятно ще е около 800€ ако не е така и ти си прав. Алкохолът не е стока от първа необходимост за без пари като в Бг. Ти си се пообъркал. В Сф и сега има едни имоти с по апарт на етаж в знакова сграда....ела да ти я покажа да не и правя реклама тук на бичкиите - поне 10К€ е сега към момента. Не знаеш и не отчиташ сигналите на отявлени имоти.
                      Левчо
                      Това са цени за "вход".
                      Знаеш ли какво е "вход".
                      Преди съм го обяснявал но нека и пак да го кажа .строителя официално слага цена ,на която редовия гражданин и не само се чуди дали е видял правилно,а тоя дето реално купува апарта ,той не купува на 10000 ,или придобива или купува на друга цена ,обикновенно е депутат,знакова фигура от някой политически кръг,не е случаен човек Такива цени се слагат за да може да се отсеят всякакви потенциални кандидати от улицата ,или бизнесмени ,каквито се сетиш,това са сгради за определени хора.

Коментар

ИТ,Тата ще бъдат погребани от индийците и от собствения си бранш,казва се изкуствен интелект.
                        Чел съм анализи на високо ниво ,от хора дето това са учили ,и това им е професията .
                        В момента такива специалисти се бълват масово,те ще залеят пазара на труда ,и след едни даже и 10 години са много ще са заедно с ниво оперативен счетоводител в днешно време .
                        Който не ми вярва може да си запази поста и да си го прочете след време ,няма да чака дълго
                        Каврък, не се притеснявай за нас, изкуственият интелект ще го победим......... с естествена тъпотия.
                        Last edited by better; 08.11.2022, 00:05.

Коментар

Левчо,
                          Ти си от друга мая .
                          Това което харесвам в теб е отношението ти към свободата ,щото масата ,раята дето и по форума се изявява ,да ме извиняват ама по далеч от чинията си не гледат .
                          Ми към робията ли да имам отношение. За да постигна това имам над 30 години обучение, работа, пак обучение, ъпдейт непрекъснат, а в последните няколко години вече и всеки ден. Променят се нещата. От това което учех като студент почти нищо не остана.

Коментар

Малиии кво е туй бря?
                            Елитният кв. Редута. Жалко за името - вр. Марагидик е най-красивият връх в Централен Балкан, не подхожда на подобно гето да се казва така.
                            Last edited by ejonny2376; 08.11.2022, 00:03.

Коментар

След 10 години ще мина към Априлци да ти връча и почерпя галон 12 у.о. вероятно ще е около 800€ ако не е така и ти си прав. Алкохолът не е стока от първа необходимост за без пари като в Бг. Ти си се пообъркал. В Сф и сега има едни имоти с по апарт на етаж в знакова сграда....ела да ти я покажа да не и правя реклама тук на бичкиите - поне 10К€ е сега към момента. Не знаеш и не отчиташ сигналите на отявлени имоти.
                              Хаха, сигурно е сградата на "песимиста" с Шнайдера, т.е. сградата-измислица в главите на гладния брокер от Гоце Делчев, за който плюс 20% означава "в пъти повече".

Знаеш ли, обмислям да продам на дядо ми плевнята в Априлци за 20.000 Евро на квадрат. Това е офертната ми цена. Виж как скочиха имотите в Априлци значи.

Коментар

Малиии кво е туй бря?
                                Това е квартала на Байлора .
                                Редута .
                                Алчните му съседи ,съкварталци навремето са продали всяка педя от квартала си и в момента се чувстваш там като в Могадишу.
                                Пак казвам който се съмнява да отиде и да провери сам .

Коментар

Working...
                                X