If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едва ли....Той ще купува през цялото време от сега като е 17К докато стане 17$....Питай Жонката да ти потвърди, че при виртуалните нищота това е стратегията - да се купува докато стане нула или ти ги гепят/хакнат/фалират посредниците...Ама то е все тая щото нулата било то и под различни форми все си е нула :-)
За (твое) съжаление ще трябва да те разочаровам....
Отдавна не вярвам сляпо на това, кой какво тръби. Същото мога да кажа и аз, навсякъде дават информация, как лихвите щели да се вдигат, а накрая банкерите правят каквото си искат. Едно и също гледаме двамата а различни изводи си правим.
Още едно доказателство да не слушаш БГ измамниците какво ти говорят и какво те лъжат .
Тука говорят за еврото и по медии и по телевизии все едно всичко е готово и само ние казваме и хоп еврото е налице .........докато много хора и икономисти обясниха че си има критерии за това ,и не зависи от продажните ни политици
Високопоставен служител от еврозоната каза обаче, че критериите за конвергенция са всичко, което има значение. "Ако са годни, те са вътре", каза служителят, цитиран в анализа на "Ройтерс".
Отдавна не вярвам сляпо на това, кой какво тръби. Същото мога да кажа и аз, навсякъде дават информация, как лихвите щели да се вдигат, а накрая банкерите правят каквото си искат. Едно и също гледаме двамата а различни изводи си правим.
От както чета темата и Кавръка чака спад - си купих първо жилище, продадох го, купих друго и го ремонтирах, направих дете и скоро ще прохожда.
Мисля че като стане детето 1-ви клас Кавръка може и да купи, което е 2028-29. За 3к евро квадрата? Надявам се до тогава да съм успял да захлупя 2-3 имота живи и здрави. Само мекичките ми липсват. Даже може би е грешка да чакам и в момента, макар всяка логика да води до спад на имотите - до сега колко пъти съм се вслушал в мнението на понижителите все са били в грешка(в това число и аз). Но знаем приказката за разваления часовник - може да е дошло времето.
Купата беше писал, че кавръка ще купи панически на 3200. Само да не се окаже, че Купата е сбъркал сметката и 2029-та да се окаже 2039-та.
Иначе детето по-скоро ще става студент ако/когато кавръка събере пари и се осмели да купи.
Научете една житейска мъдрост която ви беше издадена най-предателски от песимиста. Кой каквото прави и и където и да инвестира, печалбите накрая финишират в имоти. (за тези които са спечелили). Имотите са тухлената пенсия на умните.
От както чета темата и Кавръка чака спад - си купих първо жилище, продадох го, купих друго и го ремонтирах, направих дете и скоро ще прохожда.
Мисля че като стане детето 1-ви клас Кавръка може и да купи, което е 2028-29. За 3к евро квадрата? Надявам се до тогава да съм успял да захлупя 2-3 имота живи и здрави. Само мекичките ми липсват. Даже може би е грешка да чакам и в момента, макар всяка логика да води до спад на имотите - до сега колко пъти съм се вслушал в мнението на понижителите все са били в грешка(в това число и аз). Но знаем приказката за разваления часовник - може да е дошло времето.
Браво,да е живо и здраво детето ,щом си се устроил това е важното .
Не трябва никой да се слуша ,всеки си преценява и рискува
Мале, мале. Все си мислех, че хората превъртат от мизерия. Но никога не съм предполагал, че има такива които откачат на връх.
Кавръче, успокой топката, че стана като Грета Тунберг...ама при имотите.
За нюх се уча от темата за златото. Гледам там един дето беше купил една монета на 1900 и от тогава златото започна да пропада. Сега го чакам да видя кога ще продаде монетата за да ми се отвори вход. Същото важи и за имотите, купи ли имот Ернан Кортес, значи е време за панически разпродажби.
Хм ,не ме бъркай с тубОсния инвеститор ,купувал съм злато на под 1600 долара ,монети ,включително и малко от черния пазар бижута ,от едни апаши което сега ще обърна в монети .
Използвай нюха си от времето на инвестициите в Банско и скачай
За нюх се уча от темата за златото. Гледам там един дето беше купил една монета на 1900 и от тогава златото започна да пропада. Сега го чакам да видя кога ще продаде монетата за да ми се отвори вход. Същото важи и за имотите, купи ли имот Ернан Кортес, значи е време за панически разпродажби.
Купата казваше: правете точно обратното на това което пишат арменеца и доматаран и ще спечелите. Купата се оказа прав.
не се занимавай с неприсъщи неща - купи си 'тули', върти синджирчето и пращай предизвестия
какво дъно какви 5 лева - то още нищо не е сме видели като резултат от лихвената политика на ЕЦБ
неприсъщи неща? Аз когато купувах акции и правех пари от тях, ти още не си и мечтал мама и тати да ти припишат 200м2 деЦка и 1/2 от фирмата на тати.
фактите са, че аз купувах на АЕХ, NYSE и NASDAQ, а от тебе досега само за една Атера съм чувал. Все пак когато аз се занимавах с акции, дори Нинчето още не е била твоя.
Тая 2029г., Купата почна да я спряга около 2017г, когато на хоризонта се появи скандалния палячо Ернан Кортес. Спомням си, че тогава се прибирах от Созопол и хабер си нямах, че ще харесам и купя апартамент в Бургас. Сега тази 2029г., съвсем не изглежда така далечна.
мдааа, жалко, че потомствения преселник от Ереван, накара модитата да изтрият темата... Интересно защо 2-рия ник на скандалния палячо е оставен от модераторите?
Да си призная, след повече от 15 годишно отсъствие от АЕХ, пак започна да става интересно. Пропуснах едно дъно защото мислех, че след повишението на лихвите от страна на ФЕД акциите ще отстъпят още. Засега обаче, все още не смея да вляза. Нещо ми подсказва да изчакам зимата.
не се занимавай с неприсъщи неща - купи си 'тули', върти синджирчето и пращай предизвестия
какво дъно какви 5 лева - то още нищо не е сме видели като резултат от лихвената политика на ЕЦБ
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Да си призная, след повече от 15 годишно отсъствие от АЕХ, пак започна да става интересно. Пропуснах едно дъно защото мислех, че след повишението на лихвите от страна на ФЕД акциите ще отстъпят още. Засега обаче, все още не смея да вляза. Нещо ми подсказва да изчакам зимата.
Използвай нюха си от времето на инвестициите в Банско и скачай
Коментар