IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koersen » Europa, lokale beurzen » Amsterdam » AEX | Belegger.nl

Да си призная, след повече от 15 годишно отсъствие от АЕХ, пак започна да става интересно. Пропуснах едно дъно защото мислех, че след повишението на лихвите от страна на ФЕД акциите ще отстъпят още. Засега обаче, все още не смея да вляза. Нещо ми подсказва да изчакам зимата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Случват се и такива моменти. И е нормално да е така Люлинската панелка е улегнала и ТЕЖИ , а тези дето си изброил са много леки...и летливи. Като ги духне вятъра на глупостта може да стигнат до Еверест, но липсата на кислород на тези висини води до тежки падания след това.
      А изброените герои се съмнявам да са изгубили много или пък сгрешили.... Те печелят под различни форми при всякакви движения на пазара и хич не им дреме накъде е тръгнал...., а е важно да го има и да се движи....
      Пообъркалите се са тези които гледат ного филмчета и си мислят, че който и да е от изброените ще ги направи мЕлеонер или там квото си въобразяват....Бях го забравил , но гледах миналата седмица Вълкът от Уолстрийт в който всичко е мед и масло...почти и всеки иска да го стигне нал тъй, а никой не прави филми за хилядите оФсе , които е остригал , за да е вълк :-)
      Така че да Люлинската панелка е гоУема работа :-)
      Люлин има бърз достъп до всички магистрали и тангенти все пак, включително и до Радомир
      Панелки, манелки, тва е положението... строи се ударно навсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Печелиш 240-губиш 2400...Уникална инвестиция:-)
        По добре отколкото да разнясям сребърни монети в тубОси за по 50 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Е затова е форума, да се споделя информация, ето, готов съм да прочета и да си сменя мнението, ако има друго тълкуване на фактите. Не е конструктивно само да ми се подхвърли, че ми било убягвало нещо си и че логиката ми куца, доказателства трябват.
          Тройке ,

Още едно доказателство да не слушаш БГ измамниците какво ти говорят и какво те лъжат .
          Тука говорят за еврото и по медии и по телевизии все едно всичко е готово и само ние казваме и хоп еврото е налице .........докато много хора и икономисти обясниха че си има критерии за това ,и не зависи от продажните ни политици

https://www.dnevnik.bg/sviat/2022/11...home_mainStory
          "Ройтерс": Приемането на еврото в България е застрашено от патовата ситуация след изборите !!!

Високопоставен служител от еврозоната каза обаче, че критериите за конвергенция са всичко, което има значение. "Ако са годни, те са вътре", каза служителят, цитиран в анализа на "Ройтерс".

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
            Лично аз получавам вече чиста доходност без нищо да съм купувал по 240 лева месечно пари от банката
            Печелиш 240-губиш 2400...Уникална инвестиция:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Не си прав, хариза ми малко пари и затова заминавам на едномесечен круиз из Азия.
              Коя Азия ?
              Тази в метавселената ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Не си прав, хариза ми малко пари и затова заминавам на едномесечен круиз из Азия.
                А бе тогаз друго пърпореше, ама явно те е съжалила жената. Пък може и да си заслужил след това, знае ли човек? Браво, браво. Приятно изкарване!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Убягват ти някои важни моменти!
                  (отделно от сбърканата логическа последователност)

.................... а междувременно....................
                  (и при условие, че лихвите още не са почнали да растат)

https://money.bg/finance/neobsluzhvanite-krediti-nadignaha-glava.html
                  Е затова е форума, да се споделя информация, ето, готов съм да прочета и да си сменя мнението, ако има друго тълкуване на фактите. Не е конструктивно само да ми се подхвърли, че ми било убягвало нещо си и че логиката ми куца, доказателства трябват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Това е много важен показател ,лошите кредити

Коментар

Много пари в банките, за какво да си развалят бизнеса и да вдигат лихвите - ще дадат по-малко кредити, ще спечелят по-малко, ще има повече проблемни такива, ще заделят провизии, вообще има яка логика да си траят, но ти не разсъждаваш така и все обясняваш, че ще се случи нещо друго. Ще стане увеличението най-вероятно, засега се отлага, според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                        Мале, мале. Все си мислех, че хората превъртат от мизерия. Но никога не съм предполагал, че има такива които откачат на връх.

Кавръче, успокой топката, че стана като Грета Тунберг...ама при имотите.
                        хахахахахаха, само дето Грета се вози на яхти и си има собствено жилище, а не живее у деЦката.

Коментар

Не знаех, че е вършил такива неща и съм дълбоко разочарован от него, след като го разбирам.

Мен не ме интересува точно колко ще е лихвата, за мен повече е игра, да проверя дали правилно съм преценявал ситуациите и се е случило каквото съм мислил или не. Нали си говорихме - в нашия пазар има аномалия. Много пари в банките, за какво да си развалят бизнеса и да вдигат лихвите - ще дадат по-малко кредити, ще спечелят по-малко, ще има повече проблемни такива, ще заделят провизии, вообще има яка логика да си траят, но ти не разсъждаваш така и все обясняваш, че ще се случи нещо друго. Ще стане увеличението най-вероятно, засега се отлага, според мен.

Нали си в бизнеса с горивата, доколкото знам, гледам анализи, че ще има недостиг от около 1 до 2 млн. барела на ден в световен мащаб след няколко месеца, дали петрола няма да скочи, и инфлацията?
                          Високата инфлация не е ок за стабилността във финансовата система ,не гледай ниво БГ банки .
                          В България има валутен борд ние нямаме самостоятелна политика ,макар и със забавяне това което е навън винаги ,ама винаги идва и у нас .
                          Банковата мафия ,имотната мафия в България се е доказала ,никога не гледай какво ти пеят тука ,чети навън какво идва в нашия двор .
                          Цената на парите не я определя вуйчо Ваньо в БНБ ,тя се определя централно

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Къдя у Банско? Нали майка ти продаде и те изгони без да ти хариже и един леФ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Това са глупости ,пълни глупости .
                              Кой е Пламен Андреев за да определя паричната политика ?
                              Има си лостове и механизми относно това ,след като в цял свят се казва на централно ниво ,ще свивате колана ,това ще се и случи ,въпроса е че е нужно време но както каза и баба Ви Лагард ,нямали лукса да чакат ,това ти го казва шефката на Централната банка на Европа .
                              Пък ти си чети Пламен Андреев какво бил казал и сюрията БГ мафиоти .
                              Ти знаеш ли кой е Пламен Андреев ?-Пламенчо още като си бил малък крадеше в огромни размери през армията .
                              Не знаех, че е вършил такива неща и съм дълбоко разочарован от него, след като го разбирам.

Мен не ме интересува точно колко ще е лихвата, за мен повече е игра, да проверя дали правилно съм преценявал ситуациите и се е случило каквото съм мислил или не. Нали си говорихме - в нашия пазар има аномалия. Много пари в банките, за какво да си развалят бизнеса и да вдигат лихвите - ще дадат по-малко кредити, ще спечелят по-малко, ще има повече проблемни такива, ще заделят провизии, вообще има яка логика да си траят, но ти не разсъждаваш така и все обясняваш, че ще се случи нещо друго. Ще стане увеличението най-вероятно, засега се отлага, според мен.

Нали си в бизнеса с горивата, доколкото знам, гледам анализи, че ще има недостиг от около 1 до 2 млн. барела на ден в световен мащаб след няколко месеца, дали петрола няма да скочи, и инфлацията?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ники раздаваш го като пресаташе но не си ,добре знаеш,че не вс което се говори се прави и най вече се говори едно а всъщност мотивацията ,основанието и търсените резултати са други .
                                Кое не се прави ?

Ясно беше казано първо ще се вдигнат лихите по депозити ,ще се вдигнат и за бизнеса и тогава и за физическите лица ?
                                В момента това СЕ СЛУЧВА .
                                Лично аз получавам вече чиста доходност без нищо да съм купувал по 240 лева месечно пари от банката ,това е около 2 гаража все едно давам под наем ,нищо е съгласен съм ,но гледаме обрата ,това което се случва и това което вече е тръгнало като процеси .
                                Вече 5 банки активно рекламират ДЕПОЗИТИ не кредити .
                                Що ли ?

Коментар

Working...
                                X