Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма и помен от точните и бързи банки отпреди 10ина години.
И да не се набиеш в Пловдив, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сравнявам цените в няколко града, включително Пловдив напоследък. Оформя ми се един интерес там. Единственото успокоение на понижителите, Лордиевич е че има застой с леко повишаване в някои сегменти жилищни имоти. Но не в София, не в Пловдив, не в Бургас. За Варна не знам, нямам преки наблюдения. Но понижение аз не съм видял. Няма и да видя, в банките да държиш кинти е пълен леш, не мож ги изтегли без да те цакат, падежи, комисионни, майка плаче. А днес висях в ТBI bank да си продам 4000 евра мои кеш 1 час. Писаха некви платежни за покупко-продажба на валута, контрол имали над 5000 лв суми, съжалих че се набих да губя време вместо да ида в някое чейндж бюро. Няма и помен от точните и бързи банки отпреди 10ина години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ее, Левчо, ти си ми спасителен пояс по темата. Всички имбецили-понижителе искат война за да спадат цените. Военнолюбците понижители, няма да ги огрее, цените си растатLast edited by bulgarian lev; 21.03.2023, 23:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЕдин брокер онзи ден ми се изцепи че наемите в Сф никога не са били толкова високи, колкото в момента. Прпдажни Цени = високи наеми съответно. Щом е така рекох я да поотдам и аз, още повече края на Май ми се освобождава единия апартамент. Та лека рокада с отдаването мисля да опитам. Ще отида другата седмица да оформя офертата. Да видим верно ли е твърдението на този господин брокер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Това е много трудоемка справка и не ми се занимава. Аз съм си задал филтър за 3-4 стайни тухла за един конкретен квартал и следя ежедневно цената и броя обяви. Цената не мърда, но предлагането расте, което е важно. Не виждам как средната цена ще падне преди банките да затегнат кредитирането, а това ще дойде скоро. Не виждам причина за днешния ентусиазъм от страна на колегите повишители?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Един брокер онзи ден ми се изцепи че наемите в Сф никога не са били толкова високи, колкото в момента. Прпдажни Цени = високи наеми съответно. Щом е така рекох я да поотдам и аз, още повече края на Май ми се освобождава единия апартамент. Та лека рокада с отдаването мисля да опитам. Ще отида другата седмица да оформя офертата. Да видим верно ли е твърдението на този господин брокер.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Не се шашкай, Китай е прекалено зависим от САЩ и Европа и с прекалено големи дългове, та да си развали отношенията с тях и да отнесе санкции заради руснаците. До края на годината войната е приключила
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНещата много бързо загрубяват. Китайчето казало, че стои зад путя, ингилизите пращали снаряди с обеднен уран. Тия идиоти искат да запалят 3 та световна война а ние сме само на 400 км. Работата може да стен мн мн дебела за съжаление.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кой продал?
лаконичния статист в пиесата на живота ли?
продал покъшнина от квартирата, това е продал.
един бетерчо продаде в чайка
и...това са май продавачитеЩе звънна на мой приятел във фискален контрол към НАП за го сезирам за нашия форумен герой какъв му е случая
Last edited by Bailor; 21.03.2023, 22:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Приемам абсолютно всичко, бони, тони стораро, даже и милко кавалджиев.Докарай, който си искаш и вземи 1 кон или 28 к гущера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебони? ще разделим ли едно куцо конче 50/50?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
приемаш ли бони за свидетелДокарай, който си искаш и вземи 1 кон или 28 к гущера.
Коментар
Коментар