Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Сега пък западноСигурно си някъв русофил -антиваксър? щото те винаги вървят калъп
...като песимиста
Нашата съдебна система е неефективна само и единствено заради зле написаната конституция,която е дело на българи.Няма запад ,няма изток.БГ матряла е проблема.А по бай-тошово време,можеше да си умреш заради политически възгледи или ако не се харесваш на някой,така че, не бъркай справедливо правораздаване с диктатура !
Наясно съм защо е било така и каква е цената и още по-наясно съм , че никога няма да се случи отново, но съжалявам, че децата ми не могат да имат същото детство пък било то , че сега материално съм несравнимо над това което бих бил при оня строй и време.
Относно русофилство и т.н. е несериозно. Пачанга пак добре го е описал - не е имало момент след 1878 в който България да е взимала решения самостоятелно и нито на Руснаци, Англичани, Американци или Европейци някога им е пукало за нас....Те просто изсмукват в различните периоди кой квото може от нас и случващото се в страната ни вътрешно е и производна на това външно влияние и е покровителствано от тази външна сила под чието управление сме.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Сега пък западноСигурно си някъв русофил -антиваксър? щото те винаги вървят калъп
...като песимиста
Нашата съдебна система е неефективна само и единствено заради зле написаната конституция,която е дело на българи.Няма запад ,няма изток.БГ матряла е проблема.А по бай-тошово време,можеше да си умреш заради политически възгледи или ако не се харесваш на някой,така че, не бъркай справедливо правораздаване с диктатура !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нали ти казвам гледах на Тобо в Люлин 8 ,прилична сграда но малка ,и си викам дали не се отрека от всичко дето говоря да скоча на зелено щото все пак знаеш Тобо груп на кой е ,и там няма как да не се завърши а и строчт бързо но цените бяха около 1090-1100 преко сили на квадрат и апартите бяха с добри разпределения обаче понеже сградата е малка и бяха останали само големи двустайни но с едно северно изложение и един или два с разпределене тип немски преход ,двете стаи са една срещу друга вратата ,и това ме отказа,хубавите двустайни на етаж бяха резервирани или купени ,сградата 2024 година ще се завършва ,снощи ако си чел форума постнах на тия проект забележи в Африка ,столицата на Руанда ,там строят на зелено вече
Ако все пак решиш да се нахендриш на зелено (сега най-рисковите години) и не ти стигат пари, то знаеш, че (все още) съм готов на сделка на 30К за Продава ЕТАЖ ОТ КЪЩА в област Пловдив, гр. Карлово - 100 кв.м / 154000 лв. :: imot.bg ОбяваLast edited by ВълчоМечков; 11.11.2022, 13:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеТа нашата антибългарска съдебна система е продукт на западно влияние . За пример ще ти дам тоталитарната такава ,която с всичките и политически изкривявания биеше здраво и нямаше лабаво за бандюгите !Сигурно си някъв русофил -антиваксър? щото те винаги вървят калъп
...като песимиста
- 2 Харесвания
Коментар
-
Песимист ,и ти ставаш за писател на фантастични романи.Даже ти си по-талантлив от лева,понеже си и майстор на късия разказ
Ако ги съчетаеш двете,може добри пари да вадиш ,съвсем сериозно го мисля !
.........
Иначе по-темата,ето един случай,вероятно го знаеш
Само преди няколко седмици ,мъж и жена французи били на сватбата на сина си в Банско.Сутринта по тъмно пътуват към летището връщайки се към Франция и някъв пиян БГ идиот конвоиран от патрулка ги блъска с 150-200км на околовръстното и убива бащата.Веднага след това почва да си прави лаф и да се смеят с полицайте който са ги конвоирали??!!!?? Вервай ми тоя случай и много подобни се въртят из чужбинските ТВ и никой нормален няма да дойде в тая клоака.Камо ли пък деца да отглежда тук
Относно черните новини има ги навсякъде - няма нужда да пиша за убитият Българин в Лондон / а мен са ме нападали в метрото на Франкфурт пак такива мургави ''дечица'' с ножове посред бял ден/, и ежедневните масови нападения и убийства на Запад или ураганите които нулират картонените къщи в Щатите на всеки няколко години.
Много малко са местата без някакви сериозни и притеснителни проблеми особено ако си чужденец..., което не оправдава нашата простотия като тази дето си описал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нали ти казвам гледах на Тобо в Люлин 8 ,прилична сграда но малка ,и си викам дали не се отрека от всичко дето говоря да скоча на зелено щото все пак знаеш Тобо груп на кой е ,и там няма как да не се завърши а и строчт бързо но цените бяха около 1090-1100 преко сили на квадрат и апартите бяха с добри разпределения обаче понеже сградата е малка и бяха останали само големи двустайни но с едно северно изложение и един или два с разпределене тип немски преход ,двете стаи са една срещу друга вратата ,и това ме отказа,хубавите двустайни на етаж бяха резервирани или купени ,сградата 2024 година ще се завършва ,снощи ако си чел форума постнах на тия проект забележи в Африка ,столицата на Руанда ,там строят на зелено вече
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пачанга малко грубичко го написа, но да не познавам жена която да не иска деца или повече , освен ако няма някакви притеснения например със справянето.....Трябва да направиш нужното, така че да е спокойна, че всичко ще е наред....
При нас вече възрастово е сложно, но случи ли се още някое нема да го върнем....:-)
Ама Кака Дури ги разбира предполагам повече нещата :-) Ако иска може да каже как е от женската гледна точка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеАйде да зарадвам пак Кавръчето. Познат който строи в район който му харесва каза, че продажбите последните месеци са се спекли...нема....Не сваля цените щото е продал в началото достатъчно много и ще го завърши и по принцип има кеш, но изглеждаше притеснен от развитието....
Явно проектите по крайните квартали където и ипотечките са на почит основно са забоксували леко....вече... догодина с други лихви може и повече....:-)
- 1 like
Коментар
-
Мааааааалката разлика е ,че там им ред и законност и ги вкарват по 15-20г в затвора.Докато тук ги пускат след 2-3 месеца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Искаме. Жените не искат
При нас вече възрастово е сложно, но случи ли се още някое нема да го върнем....:-)
Ама Кака Дури ги разбира предполагам повече нещата :-) Ако иска може да каже как е от женската гледна точка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеИмам приятели по Европата ,както и ти предполагам .Авто дебилите не са български патент ! В Щатско даже има лайв тв шоу на полицейски гонки на дебили убийци !! Та довода ти е изсмукан и пропит с антибългарски шовинизъМ , последовател на джонката !Last edited by petrg5s; 11.11.2022, 13:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Песимист ,и ти ставаш за писател на фантастични романи.Даже ти си по-талантлив от лева,понеже си и майстор на късия разказ
Ако ги съчетаеш двете,може добри пари да вадиш ,съвсем сериозно го мисля !
.........
Иначе по-темата,ето един случай,вероятно го знаеш
Само преди няколко седмици ,мъж и жена французи били на сватбата на сина си в Банско.Сутринта по тъмно пътуват към летището връщайки се към Франция и някъв БГ идиот следван от патрулка ги блъска с 150-200км на околовръстното и убива бащата.Веднага след това почва да си прави лаф и да се смеят с полицайте който са ги патрулирали ??!!!?? Вервай ми тоя случай и много подобни се въртят из чужбинските ТВ и никой нормален няма да дойде в тая клоака.Камо ли пък деца да отглежда тук
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Песи, не пиши кой е строителя, но ако може напиши кой е квартала. Интересно ми е дали ще изляза права за себе си разбира се.
В Неустроените трябва да е по-зле.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеЗащо няма да паднат цените на имотите в БГ? Защото продавачите бърза работа нямат. Ето например аз следя няколко имота от около година, но цените им не падат и не падат. Извода е, че намаление на цените няма, няма и да има. Ще има само чекане до към 2029-та.
- 1 like
Коментар
Коментар