IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Иска тя, но не и тук. Още преди 20 години каза, че е навита, но при сестра ми в Монреал. Трябваше да я послушам и да заминем.
    Губи ми се логиката - вие сега имате по-висок стандарт отколкото ако бяхте заминали за Монреал.
    Ма то с тия оправдания доникъде не се стига. Ако имаше значение, Люксембург щеше да е с най-висока раждаемост, не най-ниска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Ех, Канада!

и като ти кажат, скачай, скачаш, при най-големия комуняга Трюдо..
      Ковид, мерки, ваксини, няма шест - пет.
      Каквото каже партията, това.

Тук може да е по-зле устроено, но все още е по-свободно.
      Не споря, но и сестра ми чак, когато отиде в Канада си купи НИ и роди три деца там. Не знам защо, но жените ни стават по-фертилни в чужбина. А мъжът и си е същия шемет от тук, но на родна земя не му връзваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да бее, вместо да зарадва всички, като каже, чакаме спад от 60% и големо мяу
        и да го признаем за "професор", той глей ка се излага
        Това е антиличността на Красимир Петров вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
          Конституцията чел ли си я ?! Не е лоша въпроса е ,че няма кой да я спазва и не щото нашите не искат !!!
          Ама кви са тея глупости ахаха Конституцията е неефективна и зле написана.И доказателство за това са резултатите в момента който жънем.
          Я виж съседни на нас държави.Румъния,Турция или пък Гърция.Може ли да убиеш човек там и да те пуснат след 3 дена и после след 3год. да ти дадат само условна? Нашата конституция ли е добра,или техните ?

Коментар

• Вчера някой даде инфо за разпродажби на къщи за по 4000 парчето. Може ли повече инфо с линк или текст?

Не може на етаж от къща в нищото да му искат 154хил. лв, а цели къщи да се продават за 4 хил.

Хайде бетерчо стига си крил инфото. Даже и ратко питаше.
            Last edited by ВълчоМечков; 11.11.2022, 14:29.

Коментар

Иска тя, но не и тук. Още преди 20 години каза, че е навита, но при сестра ми в Монреал. Трябваше да я послушам и да заминем.
              Ех, Канада!

и като ти кажат, скачай, скачаш, при най-големия комуняга Трюдо..
              Ковид, мерки, ваксини, няма шест - пет.
              Каквото каже партията, това.

Тук може да е по-зле устроено, но все още е по-свободно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                тази сутрин некеф льольо по нова нюз се изцепи че до 2025 година или 3 години ще има ръст на имотиту по 10-15%

Ти така казваше и през 2017-та когато продаде "на връх". Пак льольовците ти бяха виновни. Кога ще измажеш къщата бе ботич? Бива ли такава излагация и мизерия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  тази сутрин некеф льольо по нова нюз се изцепи че до 2025 година или 3 години ще има ръст на имотиту по 10-15%
                  да бее, вместо да зарадва всички, като каже, чакаме спад от 60% и големо мяу
                  и да го признаем за "професор", той глей ка се излага
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Пачанга малко грубичко го написа, но да не познавам жена която да не иска деца или повече , освен ако няма някакви притеснения например със справянето.....Трябва да направиш нужното, така че да е спокойна, че всичко ще е наред....
                    При нас вече възрастово е сложно, но случи ли се още някое нема да го върнем....:-)
                    Ама Кака Дури ги разбира предполагам повече нещата :-) Ако иска може да каже как е от женската гледна точка.

Коментар

+1
                      Искаме. Жените не искат
                      +100

И аз го потвърждавам.

Не знам защо българката се мисли за принцеса........като всички жени имат розичка и не е нещо специално. Докато е свежа пъпка е супер, но като прецъфти, никой не иска да се занимава с нея. Не търся нито манекенка, нито моделка, интересувам се от вътрешната красота и да не е луда или опростачена. Нито искам да ми слугува. Сам се справям с тези дейности.

Коментар

• тази сутрин некеф льольо по нова нюз се изцепи че до 2025 година или 3 години ще има ръст на имотиту по 10-15%
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Затова Вълчо Мечков само ме напада ,днеска един познат от една банка ми обясни че ще увеличат лихвите до над 5%,можело да се стигне и до 7,,8,9 % заради насоки от ЕЦБ и изобщо картинката която е в момента .
                          Кольо 30К за етажа ти предложих. Сега е времето докато вратата не е отесняла. Видя, че "помощта" за продажба от страна на гражданина на Ереван не ти донесе успех. Вече повече от година етажа стои и се разпада.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Във Варна от 3 месеца няма продажби на зелено. Започнаха да отлагат акт16.
                            Затова Вълчо Мечков само ме напада ,днеска един познат от една банка ми обясни че ще увеличат лихвите до над 5%,можело да се стигне и до 7,,8,9 % заради насоки от ЕЦБ и изобщо картинката която е в момента .

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                              Айде да зарадвам пак Кавръчето. Познат който строи в район който му харесва каза, че продажбите последните месеци са се спекли...нема....Не сваля цените щото е продал в началото достатъчно много и ще го завърши и по принцип има кеш, но изглеждаше притеснен от развитието....
                              Явно проектите по крайните квартали където и ипотечките са на почит основно са забуксували леко....вече... догодина с други лихви може и повече....:-)
                              Във Варна от 3 месеца няма продажби на зелено. Започнаха да отлагат акт16.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Сега пък западно Сигурно си някъв русофил -антиваксър? щото те винаги вървят калъп ...като песимиста

Нашата съдебна система е неефективна само и единствено заради зле написаната конституция,която е дело на българи.Няма запад ,няма изток.БГ матряла е проблема.А по бай-тошово време,можеше да си умреш заради политически възгледи или ако не се харесваш на някой,така че, не бъркай справедливо правораздаване с диктатура !
                                Предполагам си малък и не помниш как беше преди 10 Ноември и ти е трудно да разбереш какво пише Пачанга. За обикновеният човек и особено посока сигурност беше перфектно. Като дете - 7-8-10 годишен съм стоял сам до полунощ с приятели навън, обикалял съм сам паркове, планини и гори и ходех сам на училище от 6 годишна възраст... Дома ми и колата не се заключваха и т.н.....
                                Наясно съм защо е било така и каква е цената и още по-наясно съм , че никога няма да се случи отново, но съжалявам, че децата ми не могат да имат същото детство пък било то , че сега материално съм несравнимо над това което бих бил при оня строй и време.
                                Относно русофилство и т.н. е несериозно. Пачанга пак добре го е описал - не е имало момент след 1878 в който България да е взимала решения самостоятелно и нито на Руснаци, Англичани, Американци или Европейци някога им е пукало за нас....Те просто изсмукват в различните периоди кой квото може от нас и случващото се в страната ни вътрешно е и производна на това външно влияние и е покровителствано от тази външна сила под чието управление сме.

Коментар

Working...
                                X