Празните жилища – могат ли да намалят цените в София?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Някои хора са добри капитани и успяват да комбинират и двете. За простосмъртните остава компромиса - или по-надолу в йерархията и си спокоен. Или главата в торбата и нервите на късо.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама то всякогаш е така
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Тва вече е друга бира. Бетерчо, ти си цъкаш с бития кон за спорта значи. Евала, че си успял да го направиш да е стабилен дохода. В моя случай винаги когато е бил висок е бил нестабилен и рисков.ама то всякогаш е така
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ами имах продажби и на 40к. Оттам надолу спрях.Имам стабилен 5 цифрен доход в евро всеки месец и мога да държа и 5-10 год. Мога да държа и до 0.
П.С интересно след фалита блокфи цената не помръдна надолу, аз аз все още чакам 12к.
имаше тая пролет цени на златото 3800 курс купува в тавекс
но и аз стисках. после развързах 2 унции на 2500 е така, да видя дали ще се обърне, както обикновено тренда когато аз реша да се намесяLast edited by ratten; 28.11.2022, 22:40.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами имах продажби и на 40к. Оттам надолу спрях.Имам стабилен 5 цифрен доход в евро всеки месец и мога да държа и 5-10 год. Мога да държа и до 0.
П.С интересно след фалита блокфи цената не помръдна надолу, аз аз все още чакам 12к.
- 2 Харесвания
Коментар
-
песимисчо да ти каже ка става
секи ден разходки до обекта и разговори с бригадира
а той, както сега разбирам само с 20% влизал в играта
ама не е работа иначе, маломерка тук, маломерка там,
като тръгна с пощенската чанта за наемите ми се разказва играта, докато обиколя по-отдалечените адреси.
Това с повечето неща на едно място и аз го осъзнах...Логистично иначе е сложно при повече бройки. Ако извадя късмет следващият път ще съм на 3+ на едно място/сграда....
Коментар
-
+
а на слизане продаваше ли?
П.С интересно след фалита блокфи цената не помръдна надолу, аз аз все още чакам 12к.Last edited by better; 28.11.2022, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Без френския модел със застраховател зад всеки зелен строител...каквото и да си говорим това е чист хазарт...както и да го въртим...ок доверие,име ала бала но на документи зироу...огромна НУЛА за човека с парите ,нулева гаранция от правова и каквато и да била гледна точка..
Коментар
-
Да, започнах на 50 та чак до 68 и нещо.
а на слизане продаваше ли?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бяха топ 3 компания в сектора до гътването / Артекс клас/ Сега пак строят мисля...под друго име.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
сега вече си говорим нормално
но поне поразвърза нещо на 50-60, нали
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не е продал щото са му казали, че ще стане 200К или 2М ама представяш ли си доларес......бива ли така койните да се мерят във фиатки....Койните не могат да се мерят в розАв домат например щото докато стане плащането домата се е скапал, а таксата за 1 плащане на кило розав домат е равна на 10 кила ромат ... Купуваш 1 кило, а плащаш 11 кила яко :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защото очаквах да стигне 100 к.
но поне поразвърза нещо на 50-60, нали
тоя път ще вляза и аз в играта, имай ме предвид да ми кажеш, кога почнеш да купуваш пакпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
аз така и не го разбрах, защо не продаде всичко на 60к и сега да е натоварил х4
нищо нема да изкупи из папура, по проста причнина, че нема какво да се купи
може нещо по ливадите и гоцето евентуално да закачи + кредитче
Коментар
Коментар