Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...no-prez-2023-g
Финансист: Лихвите по жилищните кредити ще скочат двойно през 2023 г. Лихвите по депозитите ще растат с по-бавни темпове
10.12.2022 | 09:30 Редактор: Тодор Петров
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не го виждаш, така както и видя, че цените ще паднат
освен форума, нямаш ли друго място за изява
Колко пара даде на зеленото досега ,?Last edited by nkavrakov1982; 10.12.2022, 10:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://nova.bg/news/view/2022/12/09...9%D0%BD%D0%B0/
Хората са прекалено спокойни.
Това е моето опасение с днешна дата.
Като човека предсказал война след пандемията отново дебело подчертавам че за мен в момента най голямата опасност е война в която да бъде въвлвчен целия свят.
Лично аз не виждам как ще се излезе от тази спирала.
Не го виждам ,така както и видях риска от война след всичко по времето на Ковид.
Искам да Ви кажа че утре образно казано реализира ли се и това мое предсказание най малкия дерт ще са имоти,коли,вещи и т.н.
освен форума, нямаш ли друго място за изявапрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Толкова много неща предвиждаш, а не предвиди очевадното че цените от 2017-та ще станат двойни
Жалко за таланта ти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://nova.bg/news/view/2022/12/09...9%D0%BD%D0%B0/
Като човека предсказал война след пандемията отново дебело подчертавам че за мен в момента най голямата опасност е война в която да бъде въвлвчен целия свят.
Не го виждам ,така както и видях риска от война след всичко по времето на Ковид.
Искам да Ви кажа че утре образно казано реализира ли се и това мое предсказание най малкия дерт ще са имоти,коли,вещи и т.н.
Жалко за таланта ти
- 7 Харесвания
Коментар
-
https://nova.bg/news/view/2022/12/09...9%D0%BD%D0%B0/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
обърнете внимание на скоростта на покачване на 6м юрибор
другата седмица има лихвено събрание и на ФЕД и на ЕЦБ
очаквам в началото на януари юрибор 6м да е около 3% (от отрицателни стойности в началото на годината)
тук сме малко назад, но като цяло пазарът в ЕС вече обръща (към мечата страна) , а при нас предполагам ще е нужно 1-во тримесечие на 2023-та, че да се светнем и тук, че веселбата с имотите приключи и трябва да мислим в посока крепене на положението, плащане на дългове, ограничаване на разходи тн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
очаквам в началото на януари юрибор 6м да е около 3% (от отрицателни стойности в началото на годината)
тук сме малко назад, но като цяло пазарът в ЕС вече обръща (към мечата страна) , а при нас предполагам ще е нужно 1-во тримесечие на 2023-та, че да се светнем и тук, че веселбата с имотите приключи и трябва да мислим в посока крепене на положението, плащане на дългове, ограничаване на разходи тн.
Коментар
-
Last edited by bertram; 09.12.2022, 21:32.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ауууу , край , където и да чукна все греда. Днес ме разбихте и ще звъня на тъщата да и кажа, че и изгорих кеша в тъпи тухли безсмислено.... дано ми прости....
А това рекорд сещай се....а губерчето от 60-те години го имаше и баба ми същото :-)
Обявата е посетена 4875 пъти.
Да ти помогна малко. 400€ наем при 200к€ инвестиционна цена и 3% лихва с тенденция да стане 6%.
Мое да питаш Евго за финансова консултацияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Това е добра информация. Обмисли я....
Коментар
-
Еми тва е.... сега ко шъ праим...мъка....ако не са лихвите и вулкана на Витоша то конкуренцията ще ни довърши.
Айде да ти давам за Мадарата по 2К на квадрат и да се спасиш. Нали толкова искаше ? Даже и оглед не искам да правя...., а и той е много по-застрашен от този вулкан.
Коментар
Коментар