IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение

Тия непродаваеми мази във Владиславово и без пари да ти ги дават, не знам за какво ти са. С хубав промишлен ток, най-вероятно северни или западни.
    Давайте примери с хубави апартаменти на готино място как се срутват, не с кокошарници.
    Готин имот във Варна никога, ама набийте си го в главите, никога няма да остане празен...освен, ако не падне така мечтаната от всички понижители атомна бомба.
    Чакай, чакай на пангара първо са дупките. После и останалите. Ако питаш мен това е трябвало да са гаражи в началото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение

Тия непродаваеми мази във Владиславово и без пари да ти ги дават, не знам за какво ти са. С хубав промишлен ток, най-вероятно северни или западни.
      Давайте примери с хубави апартаменти на готино място как се срутват, не с кокошарници.
      Готин имот във Варна никога, ама набийте си го в главите, никога няма да остане празен...освен, ако не падне така мечтаната от всички понижители атомна бомба.
      ее чакай сега, то от тия се почва и после лавината изведнъж идва
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        "Продавам 5 броя ателиета в новострояща се жилищна сграда в жк Владиславово, Ментешето. Всяко от ателиетата има прилежаща градинка вписана в нотариалния акт, ат.1 и ат.2 имат възможност са обединяване в двустаен.
        Цените и квадратурите са :
        Ателие 1:
        36.72м² градинка 15.38м²
        Цена: €30163 ,сега €20983 на акт 14-€9180
        Ателие 2:
        31.52м² градинка 19.80м²,
        €28163 сега €20283 на акт 14-€7880
        Ателие 3:
        33.68м² градинка 16.84 м²
        €29163 сега €20743 на акт 14-€8420
        Ателие 4:
        31.61м² градинка 16.25м²
        €28163 сега €20261 на акт 14-€20261
        Ателие 5:
        36.28м² градинка 17.99м²
        €30173 сега €21093 на акт 14-€9070
        Обявата ми е като частно лице. Имам ексклузивен договор с агенция ,така че няма нужда други агенции да ми звънят"

от ФБ

Така се почва, скоро и за апартаменти без акт16, после и за всички останали.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Не, рано е още.
          да не забравиш да ми кажеш кога да нагазя бос в тръгните
          препоръка е

Коментар

"Продавам 5 броя ателиета в новострояща се жилищна сграда в жк Владиславово, Ментешето. Всяко от ателиетата има прилежаща градинка вписана в нотариалния акт, ат.1 и ат.2 имат възможност са обединяване в двустаен.
            Ателие 1:
            36.72м² градинка 15.38м²
            Ателие 2:
            Ателие 3:
            Ателие 4:
            31.61м² градинка 16.25м²
            Ателие 5:
            36.28м² градинка 17.99м²
            Обявата ми е като частно лице. Имам ексклузивен договор с агенция ,така че няма нужда други агенции да ми звънят"

от ФБ

прилича като някой варненски имитатор на ратко да се е накълвал над възможностите си
            това са имоти за отдаване под наем, но предвид на предлагането във Варна и задаващия се хлад при кредитирането ... става сложно.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ателие 1:
              36.72м² градинка 15.38м²
              Ателие 2:
              Ателие 3:
              Ателие 4:
              31.61м² градинка 16.25м²
              Ателие 5:
              36.28м² градинка 17.99м²

от ФБ

30%. Мноо малко. Още 30% трябва .... за да компенсира надуването 2020 и 2021
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• "Продавам 5 броя ателиета в новострояща се жилищна сграда в жк Владиславово, Ментешето. Всяко от ателиетата има прилежаща градинка вписана в нотариалния акт, ат.1 и ат.2 имат възможност са обединяване в двустаен.
                Ателие 1:
                36.72м² градинка 15.38м²
                Ателие 2:
                Ателие 3:
                Ателие 4:
                31.61м² градинка 16.25м²
                Ателие 5:
                36.28м² градинка 17.99м²

от ФБ

Коментар

• Къдравия измамник се оказа, че е класи под нашата Ружа.
                  Основателят на борсата за криптовалута FTX е арестуван на Бахамите

Сам Банкман-Фрийд е задържан по искане на САЩ, а дълговете към кредитори се оценяват на над 3 млрд.долара
                  https://www.segabg.com/hot/category-...an-na-bahamite

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

бай хойня помпа ли и той
                    Не, рано е още.

Коментар

• https://btvnovinite.bg/predavania/ta...montirali.html

На телефонните измами май им мина модата.
                      Вече има нови начини за рекет и изнудване.

Или плащаш колкото ти кажат, или ще ти изпотрошат имота.
                      Ядосани майстори нахлуха с чукове в къща и изпотрошиха всичко, което ремонтирали

Те поискали още пари

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Брей ко става, пазарите помпят здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ти дори не споменаваш къде си инвестирал иначе ровиш надълбоко на лични решения и кой какво казал и обещал ,като станеш така по открит заповядай
                          казвал съм и мисля, че всички знаят в какво инвестирам. ако ти не си разбрал, си е твой проблем.
                          не ровя никак дълбоко, просто коментирам скоро писани неща тук.
                          ако няма какво да кажеш, първо помисли, дали трябва да се изкажеш.
                          препоръка е

Коментар

В Сф нз как е (другата седмица ще съм там), но във Вн ресторантите са полупразни, досега не съм виждал такова нещо през декември. На един от най-скъпите и то в Събота, бяхме само една маса. Оня ден видях, че на центъра срещу ФКС затворил ресторант.
                            [ATTACH=CONFIG]n4000785[/ATTACH]
                            То и ресторантьорството не е за всеки. Мутрата си помислил, че може да върти ресторант, или да пере пари през кръчмата.
                            За сметка на това, има ресторанти, които са винаги пълни. Ще оцелеят приспособимите, това е положението. Като си некадърен, затваряш и довиждане.

Коментар

• https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...ditite-1494821

Експерт: Имайте до 6 имотни вноски в банката, с които да посрещнете повишението на лихвите по кредитите

Все още лихвите в България са ниски, може би най-ниските в цяла Европа“, каза Тошев. "Тенденцията към покачване ще започне и у нас“, допълни той.

Експертът е на мнение, че месечните ни вноски по ипотечните кредити могат да се увеличат с 12-15, че дори и 20 на сто през идната година. Той съветва хората да имат до 6 имотни вноски в банката, с които могат да посрещнат евентуалното повишение на лихвите по кредитите, които според най-песимистичните прогнози могат да нараснат и до 5%.

Според Тошев, продавачите ще трябва да правят отстъпки от цените, за да реализират продажби на жилищата си през 2023 г.

Коментар

В Сф нз как е (другата седмица ще съм там), но във Вн ресторантите са полупразни, досега не съм виждал такова нещо през декември. На един от най-скъпите и то в Събота, бяхме само една маса. Оня ден видях, че на центъра срещу ФКС затворил ресторант.
                                [ATTACH=CONFIG]n4000785[/ATTACH]
                                За да отидеш на ресторант в момента трябва да си доста богат човек ,не само богат ами и да преглътнеш факта че срещу тлъста пачка ще ти сервират едно голямо нищо по чиниите .
                                Така че няма нищо чудно в този тренд

Коментар

Working...
                                X