Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, обикновено, когато съм инвестирал в хляб, на третия ден го изхвърлям, щото е плесенясал, но акциите ми на БФБ, не ги следя редовно, щото са ми пренебрежима част от портфейла, както и жълтото, заради което рядко ги прекалкулирам. Виж непубличните, са ми донесли вече 1000% дивидент от покупната им цена през 2011г.
ПП.Викаш, инвеститорите сме трагични, ако инвестираме в активи, трябва да инвестираме в пасиви. Донякъде си прав, вече съм на възраст да инвестирам в пасив като яхта, която ще ми носи безмерна наслада на цената на заровеното жълто в двора, което хем го не виждам, хем не мога да спя нормално от мислите, че някой ще ми го изрови и открадне.
я по-добре раздай всичко на бедните и нуждаещите се и да видиш как ще ти олекнепрепоръка е
Коментар
-
Ами, обикновено, когато съм инвестирал в хляб, на третия ден го изхвърлям, щото е плесенясал, но акциите ми на БФБ, не ги следя редовно, щото са ми пренебрежима част от портфейла, както и жълтото, заради което рядко ги прекалкулирам. Виж непубличните, са ми донесли вече 1000% дивидент от покупната им цена през 2011г.
ПП.Викаш, инвеститорите сме трагични, ако инвестираме в активи, трябва да инвестираме в пасиви. Донякъде си прав, вече съм на възраст да инвестирам в пасив като яхта, която ще ми носи безмерна наслада на цената на заровеното жълто в двора, което хем го не виждам, хем не мога да спя нормално от мислите, че някой ще ми го изрови и открадне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Това обикновено е трагедията на инвестиралите в активи . Хляба ти се качва с 80% , докато акцията ти пада с 80% .
Но то не е ефект от днес , а от минали времена , когато при дефлация акцията не е поевтиняла , а съвсем неуместно е скочила многократно .
ПП.Викаш, инвеститорите сме трагични, ако инвестираме в активи, трябва да инвестираме в пасиви. Донякъде си прав, вече съм на възраст да инвестирам в пасив като яхта, която ще ми носи безмерна наслада на цената на заровеното жълто в двора, което хем го не виждам, хем не мога да спя нормално от мислите, че някой ще ми го изрови и открадне.Last edited by Bailor; 13.12.2022, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
хм... Варна няма и 1/3 от София, а обявите за под наем са повече от тези в столицата
що така?
на мен ми прилича на хайп сред работещите по корабите да си вложат парите - наемче да капе..
- 1 like
Коментар
-
Инфлацията на банкетите е следната: коледен банкет в ☆☆☆☆ хотел преди 3 години-25лв. куверт. Тази година -60лв., а някои искат 20% дискаунт при имотите, палячовци...
Но то не е ефект от днес , а от минали времена , когато при дефлация акцията не е поевтиняла , а съвсем неуместно е скочила многократно .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Преди години коментирахме 1 такъв апарт на Незабравкка мисля ако помниш ...беше под или 1000 евро, ама беха двама на 60-70 по спомен и ако са комуняги можеше да доживеят до 100-ака....:-) Та накрая не е ясно ко става ако те надживеят :-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В Сф нз как е (другата седмица ще съм там), но във Вн ресторантите са полупразни, досега не съм виждал такова нещо през декември. На един от най-скъпите и то в Събота, бяхме само една маса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Защо ?! Това е нормална сделка. Бабата ,на момичето не може да я пипне новия купувач докато е жива, не може и да я притеснява ! Цената може да се договаря на тази база защото никоя от страните не знае колко ще живее бабата
Коментар
-
ГНУС!
Коментар
-
То хубу ама, кът станат много маймуни на клона, знаеш кво стаа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеИмотаждиите вече почнаха да си продават имотите със все бабите вътре!
Скандална обява за продажба на жилище в София разбуни духовете в социалната мрежа.
„Здравейте, продавам 2-стаен апартамент (58 кв. м. чиста площ) в Надежда 4 за 55 000€, но с право на ползване на баба на 84 год.”, гласи текстът на съобщението, което млада дама остави във фейсбук групата „Надежда – моят квартал”.
Обявата на жената предизвика бурна дискусия. И докато едни шеговито подмятат дали ще пречат, ако се нанесат временно в обявения за продан апартамент, други се възмущават от решението на дамата да пусне жилището за продажба.
„Това е несериозно бабата ви го е прехвърлила и вие искате да го продадете и да оставите бабата. Срам и позор. тя ви го е прехвърлила с право на ползване. БЕЗСРАМНИЦИ”, „Е как така ще продадете жилището на жената със се нея вътре? Това да не е вещ.
Женичката е възрастна и се предполага, че има нужда от грижи вместо нови собственици на жилището и. Ужас и срам”, „Доста безскрупулно и нечовешко!”, „В потрес съм! Явно искате да вземете парите за нещо, което не е ваше!”. „Горката женица, 40 год. се е трудила за този дом, за да бъде продадена като вещ”, гневят се интернет потребителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
хм... Варна няма и 1/3 от София, а обявите за под наем са повече от тези в столицата
що така?
на мен ми прилича на хайп сред работещите по корабите да си вложат парите - наемче да капе..
Коментар
Коментар