If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е Аспена, ако не се лъжа. Не е лошо. Или поне за моите нужди. Гадното при тия затворени комплекси е определянето на таксата поддръжка и накрая вместо да остане удовлетворението от покупка на изгоден имот, остава горчилака от това как да се оттървеш от него. В повечето случаи го изкупува собственика на курорта на още по-ниска цена.
Може да се обзаложим за всичката помия, която си написал, че ще ти се случи само в личен план, но не и в общ за обществото. Натам са ти мислите и действията, натам и ще приключиш
ми нормално, колкото повече нарастват цените, толкова повече нервни перонаджий ще се изявяват в темата.
Магнит е темата за квартиранти и олимпийци. Магнит.
Мнението ти драги Polax, не е много ясно разбираемо, може би ти липсват часове по български език в основното училище. Първо няма как брокерка от агенция за имоти, колкото и престижна да е тя, да ми даде кредит. Ако съм изказал твърдение за 20% нагоре, се припокрива с нейното мнение и в никакъв случай едното не изключва идентичното. Знам, че когато цените на имотите не падат спрямо желанията в главите на дадени абонати, водят до необратими фрустрации в психиката им, но за тези проблеми си има доктори.
В миг на умопомрачение съм писал
Абе да сме живи и здрави и да има пещерска
Коментар