Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В Сф нз как е (другата седмица ще съм там), но във Вн ресторантите са полупразни, досега не съм виждал такова нещо през декември. На един от най-скъпите и то в Събота, бяхме само една маса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Защо ?! Това е нормална сделка. Бабата ,на момичето не може да я пипне новия купувач докато е жива, не може и да я притеснява ! Цената може да се договаря на тази база защото никоя от страните не знае колко ще живее бабата
Коментар
-
ГНУС!
Коментар
-
То хубу ама, кът станат много маймуни на клона, знаеш кво стаа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеИмотаждиите вече почнаха да си продават имотите със все бабите вътре!
Скандална обява за продажба на жилище в София разбуни духовете в социалната мрежа.
„Здравейте, продавам 2-стаен апартамент (58 кв. м. чиста площ) в Надежда 4 за 55 000€, но с право на ползване на баба на 84 год.”, гласи текстът на съобщението, което млада дама остави във фейсбук групата „Надежда – моят квартал”.
Обявата на жената предизвика бурна дискусия. И докато едни шеговито подмятат дали ще пречат, ако се нанесат временно в обявения за продан апартамент, други се възмущават от решението на дамата да пусне жилището за продажба.
„Това е несериозно бабата ви го е прехвърлила и вие искате да го продадете и да оставите бабата. Срам и позор. тя ви го е прехвърлила с право на ползване. БЕЗСРАМНИЦИ”, „Е как така ще продадете жилището на жената със се нея вътре? Това да не е вещ.
Женичката е възрастна и се предполага, че има нужда от грижи вместо нови собственици на жилището и. Ужас и срам”, „Доста безскрупулно и нечовешко!”, „В потрес съм! Явно искате да вземете парите за нещо, което не е ваше!”. „Горката женица, 40 год. се е трудила за този дом, за да бъде продадена като вещ”, гневят се интернет потребителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
хм... Варна няма и 1/3 от София, а обявите за под наем са повече от тези в столицата
що така?
на мен ми прилича на хайп сред работещите по корабите да си вложат парите - наемче да капе..
Коментар
-
Имотаждиите вече почнаха да си продават имотите със все бабите вътре!
Скандална обява за продажба на жилище в София разбуни духовете в социалната мрежа.
„Здравейте, продавам 2-стаен апартамент (58 кв. м. чиста площ) в Надежда 4 за 55 000€, но с право на ползване на баба на 84 год.”, гласи текстът на съобщението, което млада дама остави във фейсбук групата „Надежда – моят квартал”.
Обявата на жената предизвика бурна дискусия. И докато едни шеговито подмятат дали ще пречат, ако се нанесат временно в обявения за продан апартамент, други се възмущават от решението на дамата да пусне жилището за продажба.
„Това е несериозно бабата ви го е прехвърлила и вие искате да го продадете и да оставите бабата. Срам и позор. тя ви го е прехвърлила с право на ползване. БЕЗСРАМНИЦИ”, „Е как така ще продадете жилището на жената със се нея вътре? Това да не е вещ.
Женичката е възрастна и се предполага, че има нужда от грижи вместо нови собственици на жилището и. Ужас и срам”, „Доста безскрупулно и нечовешко!”, „В потрес съм! Явно искате да вземете парите за нещо, което не е ваше!”. „Горката женица, 40 год. се е трудила за този дом, за да бъде продадена като вещ”, гневят се интернет потребителите.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Тия непродаваеми мази във Владиславово и без пари да ти ги дават, не знам за какво ти са. С хубав промишлен ток, най-вероятно северни или западни.
Давайте примери с хубави апартаменти на готино място как се срутват, не с кокошарници.
Готин имот във Варна никога, ама набийте си го в главите, никога няма да остане празен...освен, ако не падне така мечтаната от всички понижители атомна бомба.
що така?
на мен ми прилича на хайп сред работещите по корабите да си вложат парите - наемче да капе..Last edited by bertram; 13.12.2022, 19:18.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тия непродаваеми мази във Владиславово и без пари да ти ги дават, не знам за какво ти са. С хубав промишлен ток, най-вероятно северни или западни.
Давайте примери с хубави апартаменти на готино място как се срутват, не с кокошарници.
Готин имот във Варна никога, ама набийте си го в главите, никога няма да остане празен...освен, ако не падне така мечтаната от всички понижители атомна бомба.
- 1 like
Коментар
-
Готин имот във Варна никога, ама набийте си го в главите, никога няма да остане празен...освен, ако не падне така мечтаната от всички понижители атомна бомба.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение"Продавам 5 броя ателиета в новострояща се жилищна сграда в жк Владиславово, Ментешето. Всяко от ателиетата има прилежаща градинка вписана в нотариалния акт, ат.1 и ат.2 имат възможност са обединяване в двустаен.
Цените и квадратурите са :
Ателие 1:
36.72м² градинка 15.38м²
Цена: €30163 ,сега €20983 на акт 14-€9180
Ателие 2:
31.52м² градинка 19.80м²,
€28163 сега €20283 на акт 14-€7880
Ателие 3:
33.68м² градинка 16.84 м²
€29163 сега €20743 на акт 14-€8420
Ателие 4:
31.61м² градинка 16.25м²
€28163 сега €20261 на акт 14-€20261
Ателие 5:
36.28м² градинка 17.99м²
€30173 сега €21093 на акт 14-€9070
Обявата ми е като частно лице. Имам ексклузивен договор с агенция ,така че няма нужда други агенции да ми звънят"
от ФБ
Така се почва, скоро и за апартаменти без акт16, после и за всички останали.
Коментар
-
Не, рано е още.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение"Продавам 5 броя ателиета в новострояща се жилищна сграда в жк Владиславово, Ментешето. Всяко от ателиетата има прилежаща градинка вписана в нотариалния акт, ат.1 и ат.2 имат възможност са обединяване в двустаен.
Цените и квадратурите са :
Ателие 1:
36.72м² градинка 15.38м²
Цена: €30163 ,сега €20983 на акт 14-€9180
Ателие 2:
31.52м² градинка 19.80м²,
€28163 сега €20283 на акт 14-€7880
Ателие 3:
33.68м² градинка 16.84 м²
€29163 сега €20743 на акт 14-€8420
Ателие 4:
31.61м² градинка 16.25м²
€28163 сега €20261 на акт 14-€20261
Ателие 5:
36.28м² градинка 17.99м²
€30173 сега €21093 на акт 14-€9070
Обявата ми е като частно лице. Имам ексклузивен договор с агенция ,така че няма нужда други агенции да ми звънят"
от ФБ
Така се почва, скоро и за апартаменти без акт16, после и за всички останали.
това са имоти за отдаване под наем, но предвид на предлагането във Варна и задаващия се хлад при кредитирането ... става сложно.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар