Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Сегашните обяви байРоп ли ти ги е писал?
Колко 0-ви години минаха докато се светнеш?!
Да беше оставил 2-3 бутилки огнена вода на пода (включени в наема)!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Нека си гледа фалшиви обяви от детската, защо трябва да му съсипваш мечтите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
скоти, младо момче си
но един ден се наложи да звъннеш за квартира
гледай да си подготвен за лоши новини и за всеки случай да си седнал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеПросто искам да кажа, че хубавият имот сам се отдава, няма нужда от добра презентация:-)препоръка е
Коментар
-
обиждаш ме!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Имота ако е куц няма да помогне обявата.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Не мога да разбера с какво точно се хвалиш? Ти имаш в Лозенец имот за отдаване ли? Ето ти една 20-годишна графика как вървят там наемите. Изглежда цените на наемите там са в плато от 2018-та година насам...
но един ден се наложи да звъннеш за квартира
гледай да си подготвен за лоши новини и за всеки случай да си седнал.препоръка е
Коментар
-
трябва да ти дам ти да ми оформяш обавите
Коментар
-
трябва да ти дам ти да ми оформяш обавите
Колко 0-ви години минаха докато се светнеш?!
Да беше оставил 2-3 бутилки огнена вода на пода (включени в наема)!Last edited by Julius_BG; 29.10.2024, 15:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Тръгни да търсиш под наем и тогава ще разбереш, че трябва да вярваш на очите си, а не на някакви графики.
Миналата седмица оттдадох в Мл4 за 1000 лв. За 3 дни имах стотици обажданиа и от ЧЛ и от брокер. В деня на огледа имах 22 записани огледа през 15 мин. 5-6 брокера не дойдоха с клиенти, но дойдоха 2-3 незаписани клиенат. Та ми се разказа играта при този кастинг. Имаше и сърдити, че не съм ги избрал.
препоръка е
Коментар
-
а я виж тук, бетерчо
[ATTACH=CONFIG]n4219880[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРатко ко стаа тука бе?
Що сваляте наемитИ? Нал само нагоре, беше?
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРатко ко стаа тука бе?
Що сваляте наемитИ? Нал само нагоре, беше?
[ATTACH=CONFIG]n4219872[/ATTACH]
Миналата седмица оттдадох в Мл4 за 1000 лв. За 3 дни имах стотици обажданиа и от ЧЛ и от брокер. В деня на огледа имах 22 записани огледа през 15 мин. 5-6 брокера не дойдоха с клиенти, но дойдоха 2-3 незаписани клиенат. Та ми се разказа играта при този кастинг. Имаше и сърдити, че не съм ги избрал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
В момента именно центърът е чурук, а не периферията. По-вероятно е да закрият всички заводи в Германия, отколкото в Чехия, Полша, Румъния или дори България. Нямаш преки впечатления от швабите - мързеливи и невротични. Не стават да натиснат ein/aus копчето.
Но в икономиката всичко е свързано, като затварят автомобилните заводи в Германия, то ще затварят и намаляват приходите на други бизнеси, свързани с тях, никога не се знае къде ще му излезе точно края. Ти разбрал ли си скоро в България да са се появили нови западни фирми, които да плащат прилично заплати? Защото аз не съм, преди години имаше, идват новите, дават по-добри заплати, взимат читавите кадри от по-старите фирми и така. Нормалните хора по този начин си индексираха заплатите, обаче сега? Всичко е в застой. Този ръст, поне в частния сектор, няма как да продължава дълго. И даже напротив - за последната година доста производства са затворили в България по различни причини. Но това не се беше случвало от много години!Last edited by Scotty; 29.10.2024, 15:17.
Коментар
Коментар