IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    С най-добри чувства!

- - - - -
    поне имаш чувство за хумор )
    + от мен и те вадя от игнора

после ще се опитам да го сложа за аватарче
    препоръка е

Коментар

С най-добри чувства!

- - - - -

Вие в кое учебно заведение преподавахте, извинете?

Коментар

• Инфо от Пощенска банка - обикновените депозити в момента нямат лихви. Предлагат спестовен продукт за 3 години с лихва 2,67 процента и петгодишен с лихва 4%, с възможност за допълнителна доходност, каквото и да означава това.
        Има неустойка при разваляне 6 процента.Има минимална сума - 10000 лева.

Това е повод писанията на един от видните мелеонери, на който му предлагали незнамсикаква лихва, като вип персона....много лъжете и мажете в тая тема, ей...
        Last edited by Meandmy; 19.12.2022, 12:23.

Коментар

С най-добри чувства!

- - - - -

Юлка, кажи ся де е дефлацията в Европа. Преди половин година като я обяви, че идвала :-) Прогнозите бяха, че инфлацията в ЕЗ ще е около 4% за 2023, сега чета от линковете на Кавръка за прогноза, че догодина ще е 6-7%....
          Ко стаа нема ли идва тая дефлация вече, че се не трае инфлацията вече :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Сваляне ще има НО след като е счупен хатъра на поскъпването
            Става въпрос за догодина, а не за след 5 години. Имотите бавно реагират. Докато започнат да падат и посоката се обърне....
            Всяка стока много по-лесно поскъпва отколкото поевтинява дори и да има предпоставки за второто...

Коментар

• С най-добри чувства!

- - - - -

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ако погледнем как се е движела лихвата 70-80те то няма да е никаква изненада да има решително сваляне започнато от догодина.
                Единствено не съм сигурен дали принтера ще пуснат също... Тва за догодина
                Сваляне ще има НО след като е счупен хатъра на поскъпването

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ооо ще бръмне и принтерчето
                  Въпроса е че докато бръмне всичко ще е под водата ,нали помниш че след като бръмна предишния път къде бяха цените и какво стана със строителите ?

Коментар

Това са стари схеми ,не си в час с ЪПдейтнатите ,като "стар келнер" би трябвало да следиш ъпдейтите
                    Възможно е. Няма как да ги знам всичките схеми / кражби/
                    Ти само ме послушай - не се вкарвай в беля с ''новите'' схеми. Не си струва за тези 10-20%. Без връзка с мен а по принцип...има много лоши хора....:-)
                    Аз не бих купил никога съмнителен имот на каквато и да било цена....дори ако имам най-малко съмнение. Веднъж дори изгубих капаро !!! като се отказах от сделка за имот в който впоследствие не ми харесаха някои неща...
                    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.12.2022, 11:46.

Коментар

Ако погледнем как се е движела лихвата 70-80те то няма да е никаква изненада да има решително сваляне започнато от догодина.
                      ооо ще бръмне и принтерчето
                      препоръка е

Коментар

наскоро слушах един американски специалист, които точно това казваше.
                        да не е догодина джерон да сваля лихвите дори още по-решително

Коментар

О ясно е откъде . Първият собственик след мен е ясен...нотариуса и т.н. После деца се губят по планините....Лесна работа за заинтересовани хора....
                          Натам не е важно, но на теб ти препоръчвам да не пазаруваш ''тънко'' . Много е вероятно да ти излезе дебело. Особено имоти в които има няколко прехвърляния за кратко или такива които са наследствени или с пълномощни и т.н. подобни схеми за имоти с несигурна история.
                          Вервай ми спестените 10-20% не си струват последиците...
                          Това са стари схеми ,не си в час с ЪПдейтнатите ,като "стар келнер" би трябвало да следиш ъпдейтите

Коментар

Едва ли ,дори няма и да разбереш откъде ти е дошло ,как мислиш хората пазарят тънко ?
                            О ясно е откъде . Първият собственик след мен е ясен...нотариуса и т.н. После деца се губят по планините....Лесна работа за заинтересовани хора....
                            Натам не е важно, но на теб ти препоръчвам да не пазаруваш ''тънко'' . Много е вероятно да ти излезе дебело. Особено имоти в които има няколко прехвърляния за кратко или такива които са наследствени или с пълномощни и т.н. подобни схеми за имоти с несигурна история.
                            Вервай ми спестените 10-20% не си струват последиците...

Коментар

Обратното .
                              Какво се случи ?
                              Изложиха се /нарочно или неволно/,защото отричаха че инфлацията ще се вдигне и ще бъде трайна ,и стояха и чакаха ,сега когато са със свалени гащи пред реалността ,ударно започнаха да поправят грешката си ,но ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ е че ако спрат и се подлъжат така да се кажа и още веднъж инфлацията ускори ,за втори път ще се изложат ,а това все пак са ръководители на ФЕД,на ЕЦБ и изобщо говорим за длъжности които взимат решения за живота на хората в цял свят ,така че както писаха и долу ,именно този им страх ги кара дори да избутат света в рецесия после да кажат,да имаше болка но ценовата стабилност е по-важна .

Коментар

Да вероятно е така или поне е възможно. Досега показват че много трудно целят нивата на лихвите и печатането...., кога да спрат и променят посоката
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X