Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
винаги съм знаел, че модеряаторите са квартиранти и обитатели на децки
но не разбирам, защо толко се напрягат
Аз бих трил доста по-радикално, че повечето коментари са си чисто заяждане, обиди, хвалби, разтягане на локуми и нищо по темата.
p.s Този коментар е пример за по-горе описаното от мен, даже ми идва сам да си го изтрия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ей за тва те трият.
Здраве и късмет през новата 2023г
но не разбирам, защо толко се напрягатLast edited by ratten; 01.01.2023, 20:14.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Все още съм в хотела. Според мен не заслужава 5*. Не съм нервен, но ме дразни модератора дето избирателно трие само мои коментари.
Лошото е, че няма сняг в Банско и се чудя къде да се разхождаме. Утре може би ще се упътиме към Тасос или Амулиани.
===2029===
Поне за имоти не се нервирам, за разлика от доста квартиранти и обитатели на деЦки.
Коментар
-
Все още съм в хотела. Според мен не заслужава 5*. Не съм нервен, но ме дразни модератора дето избирателно трие само мои коментари.
Лошото е, че няма сняг в Банско и се чудя къде да се разхождаме. Утре може би ще се упътиме към Тасос или Амулиани.
===2029===
Поне за имоти не се нервирам, за разлика от доста квартиранти и обитатели на деЦки.
Здраве и късмет през новата 2023г
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За мен евтин имот означава 1500€ на квадрат максимум и то на добра локация. Мечта. Това не виждам как ще стане.
Така че как ще стане,ще стане защото в момента ти не знаеш утре кое,колко ще струва това не нормално казват му ценова стабилност.За да е налице се иска спад на всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
За мен евтин имот означава 1500€ на квадрат максимум и то на добра локация. Мечта. Това не виждам как ще стане.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Я кажи как беше на 5* звездния лукс, че нещо нервен ми се виждаш?
===2029===
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нормално е да се объркаш, само не забравяй да си плащаш наема навреме, че някои хазяи хич не обичат да ги разтакават наемателите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/1330188264/...TAmGrrDWhUBFl/
Айде ЧНГ!
2023 година много хора ще научат че цените на НИ не се движат само нагоре,ще го научат по трудния начин!
Във видеото !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Обърках те със прероден КараКольо Касапина от миналата година, оня до Балчишкото летище.
Та ти си бил Редутския Адрол=Лорда31 ? Не можем ви запомни от тия смени на профилите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
В момента тече възстановяване на част от Украйна--това е частта завзета от руснаците(Мариупол например) и до там БГ фирми нямат достъп, няма и да имат такъв. За останалата част засега нищо не се знае. Дори не се знае дали ще я има Украйна и колко хора ще останат живи и ще останат да живеят на тая територия. Със сигурност много ще опитват да си останат емигранти. Твоите разсъждения са като на оня дето е сложил тигана на котлона, а рибата още плува в морето...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Има и друг момент. По повод на зеленото, ако приключи конфликтът в Украйна - всички строители ще хукнат натам. Инвеститорите ще трябва сами да си зидат. Някои тук ще редят бордюри.
- 1 like
Коментар
-
https://www.facebook.com/1330188264/...TAmGrrDWhUBFl/
Айде ЧНГ!
2023 година много хора ще научат че цените на НИ не се движат само нагоре,ще го научат по трудния начин!
Във видеото !
Коментар
Коментар