Първоначално изпратено от Parana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Че със заплата в Лидъл може да се изплаща апартамент
Като ти останат разполагаеми 100 лева, не можеш да изплащаш вноска от 101. Инак вярвам, че двойка такива може да се сврат в панелка в Дружба и да агонизират 25-30 години, нали така му викат сега на това "изплащане"? Оубаче като се сетят, че с отдаване под наем не могат и за 40-50 години да го изплатят, умните от тях ще излязат под наем простоГлупавите ще обясняват как е полезно да се бачка в ритейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я сега за домашна работа влез в сайтовете ня някой банки по големите да видиш че лихвите по ипотечните кредити вече са близо до 3%.Не е зле да се гледат и разните еднократни такси, да не се чудите после отде тия 2% горница всеки път
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
https://i.imgur.com/HWgHgt4.png
Така добре ли е?Само леко да не посинеете от злоба. Сега ще кажете, че е фотошоп
но ми е все тая. Аз си имам, вие пак нямате.
- 1 like
Коментар
-
Хаххааххаха, леле, хвана ме. А минавало ли ти е през ума, че чета форума от години, но сега за пръв път започнах да пиша да се разнообразявам?
Да не забравиш да платиш наема за квартирата, че стана 3-то число вече, а 5-то е зад ъгъла. Че някои хазяи бързо се изнервят.
БашКолкото до наема ти му мисли, разкрит си.
Last edited by better; 03.01.2023, 01:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Човека е купил за 450К евра, но очаква спад. Само пита, да не би да се е минал.Last edited by better; 03.01.2023, 02:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРегнат на 13.12.2030 ! От 5 км личи, че си брокер или платен трол на на някой строител, който я укъсал здраво.
Да не забравиш да платиш наема за квартирата, че стана 3-то число вече, а 5-то е зад ъгъла. Че някои хазяи бързо се изнервят.
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Човека е купил за 450К евра, но очаква спад. Само пита, да не би да се е минал.
Коментар
-
Хаххахахаха, айде дай и ти едно скриншотче като моето, за 2 минути работа е. Или ти е под нивото и ти не се хвалиш? Разбираемо...По същия начин, по който и не купуваш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е, много ясноНе съм и очаквал да си го взел. Бтв, как са ти койните?
Crypto is the future!!!
За другите 2 имота док са във Варна, като се върна ще кача снимки.
Last edited by better; 03.01.2023, 01:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В момента съм в другото ми жилище в СФ а дог е във Варна + това е на зелено, догодина ще е готово.Не съм и очаквал да си го взел. Бтв, как са ти койните?
Crypto is the future!!! Хаххахаах
- 1 like
Коментар
-
Хаххахахаха, айде дай и ти едно скриншотче като моето, за 2 минути работа е. Или ти е под нивото и ти не се хвалиш? Разбираемо...По същия начин, по който и не купуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Откъде пък си сигурен, че злобеем и откъде си сигурен, че само ти имаш? 2020 та купих на за 450к евра, но не ходя по форумите да се хваля като теб.По същия начин, по който и не купуваш.
- 1 like
Коментар
-
https://i.imgur.com/HWgHgt4.png
Така добре ли е?Само леко да не посинеете от злоба. Сега ще кажете, че е фотошоп
но ми е все тая. Аз си имам, вие пак нямате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Споко чичак, аз ти вярвам. Сигурен съм, че освен имоти друга утеха си нямаш...Не го чувам за пръв път. ДС мозъците ви друго не могат да родят и не ме учудва.
Верно е, имотно зависим съм и активно купувам и отдавам. Не си падам по пасивното тухлено-форумно воайорство без всъщност да съм участник на пазараLast edited by ivanvg93; 03.01.2023, 00:42.
- 1 like
Коментар
Коментар